返回列表 發帖
頭先隔籬post講咗
最唔尊重嗰個就係呢齣新劇嘅主呢個演者
受訪咁講咁斷背山個恐同演員話被迫同仔kiss好嘔心 ...
kenneth 發表於 2021-3-13 13:21

AL唔係介意對手係男人,係介意嗰個係Edan呀AL不嬲對Edan又愛又恨,mean中帶愛
唔了解就一味話人嘔心同haters無分別

佢哋兩個感情好好真係好明顯, 絕對同意. 雖然Edan細過AL少少同埋成日好搞笑咁, Edan對朋友, 對AL好認真好有 ...
boy4dudes 發表於 2021-3-13 18:52

咁我應該係少數觀眾對藝人真直真攣扮直扮攣都唔係咁care反而睇cm post一講AL就來來去去都係嗰幾個會員好care

其實大大方方承認有咩問題?
michael344 發表於 2021-3-13 18:13

其實唔承認唔否認有咩問題?

你所講ge”成日提”
會唔會係因為佢d訪問同期做, 全部講同一樣野, 但係訪問唔同時間出所以感覺佢成日提?
...
polarbearbear 發表於 2021-3-13 19:01

無記錯係第一日喺中環咀完,第二日出新聞,第三日就一日內做晒呢堆訪問
記者前一日睇完新聞問呢啲真係好正常

始終係新人,無承認與否認,留啲空間吧
pekopoko 發表於 2021-3-15 15:13

唔止新唔新人,就算係上述被點名嘅前輩,甚至係社會上任何普通人,都俾啲空間吧
comments 話支持戀愛婚姻多元化
同時又介意別人唔透露個人取向(異性戀?同性戀?雙性戀?)唔講就話厭惡嘔心觀感差
係咁大愛就請尊重包容每個人嘅個人選擇(包括對外界講唔講嘅自由),或許佢地呢刻覺得咁樣係最舒服又何必強人所難
揭唔揭開底牌一方面睇個人,更大原因係睇社會

trailer已經好好笑
John 發表於 2021-3-16 12:05

牧: 我對阿田絕對唔係一時衝動
田: 我淨係鍾意大波妹㗎咋!!!
大叔二撇雞造型+表情有精髓
套劇選角好好,三位都同原著好神似,好期待