返回列表 發帖
咁太后係咪唔入得?佢最鐘意畀人入
SugarFree 發表於 2021-3-17 21:45

壽康宮豈係我地呢班凡夫俗子可以輕易進入
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

一嚿腹雞
michael344 發表於 2021-3-17 22:00

教練嚟
SSN Chart (10 May)  冠軍: 深閨 - 盧瀚霆  |  亞軍: 逐流 - 逆流

喜歡祖兒

俾青口學就岩。。
kk8733 發表於 2021-3-18 00:26

青口幾好食wor

重 金屬。。食其他海鮮都唔會食青口。。
kk8733 發表於 2021-3-18 00:29

珍?

我驚拖住之後我會唔想放手
WZA111 發表於 2021-3-18 00:30

不能放手

有長者未有考慮改接種其他疫苗,「我哋梗係打返大陸嗰隻,大陸十幾億人,有乜事都唔輪到我驚」。她更指港人身在福中不知福,「你睇吓人哋英國嗰度,冇得你(揀)㗎,去到有咩針你就打,你再唔打就遲啲冇得打」。

唔識都可以發生關係。。
stephybest 發表於 2021-3-18 12:01

多謝同我發生過關係嘅所有人

原來太后係千千!
jasonng 發表於 2021-3-19 11:40

不說不說不

又聽喜歡祖兒2

點會未食過
tyli 發表於 2021-3-23 03:57

我未