返回列表 發帖
鏡壇照妖鏡
losyes 發表於 2021-3-21 15:15

係咪拍緊12位中學生逃離密室最後死剩1人主角的電影?

好mean係咪可以提名你做最佳噴言
不過我都agree契仔個樣同靚仔完全扯唔上關係 ...
gocrazy 發表於 2021-3-19 09:51

噴乜鬼,入選嗰d全部都要埋堆先可以玩
我估錯這個世界得到教訓

呢set相正常好多

在這畢生不滅 無極的狀態

呢set相正常好多
losyes 發表於 23/3/2021 09:42

呢張相ian好怪 (自從有會員話佢似魚類之後返唔到轉頭)

Jer說:「(黃牛黨)唔好搞我哋喇,暫時開3場,一半入座率,唔多飛,好多親戚朋友要留飛,雖然有少量Quota,但都一身街數,希望能夠加場啦!」

呢set相正常好多
losyes 發表於 2021-3-23 09:42

好有型應該用呢個嚟做演唱會相
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

呢張相ian好怪 (自從有會員話佢似魚類之後返唔到轉頭)
edwardngwy 發表於 2021-3-23 10:22

覺得佢自從有醜聞之後個樣都怪怪地
可能唔開心 跟住相由心生掛?
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

good show!

JER: 禾聞爭屎屍山剷, 屍彎揸橙

上快達票仲未有節目資料
好不安
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

呢set相正常好多

tiger最型

JER: 禾聞爭屎屍山剷, 屍彎揸橙
losyes 發表於 2021-3-24 08:47

話說琴日路過 Times Square 嗰陣見到佢哋出場
MIRROR 啲 fans 真係好勁!
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

話說琴日路過 Times Square 嗰陣見到佢哋出場
MIRROR 啲 fans 真係好勁!
616.1314 發表於 2021-3-24 11:46

琴日商場限聚所以FC無call馬
已經算少人

呢set相正常好多

輯相影得JEREMY最型
不過都係我霆最靚仔

琴日商場限聚所以FC無call馬
已經算少人
losyes 發表於 2021-3-24 12:23

FC自私追啦
限聚令唔係得4個人咩
商場咁大都唔俾其他fans做路人睇仔

hkticketing而家已經入唔到
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

MIRROR十二子與鏡粉一起期待嘅MIRROR成軍兩周年演唱會終於要舉行啦!
縱使入座率只可有50%,MIRROR都會付出120%嘅努力,珍惜今次同你見面嘅機會,同你一齊感動,一齊喝采,We are One and All。
演唱會將於5月6、7及8日一連三日假九龍灣國際展貿中心匯星Star Hall舉行,由ViuTV及大國文化聯合主辦。

Running Times:
Approx. 120 minutes (No Interval)
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

系統繁忙
陳蕾食咗喉糖未?

好難入...入唔到

已經入唔到

入左去2次

入唔到, 可以唔洗買

The service is unavailable. =,=

Pardon Our Interruption

As you were browsing something about your browser made us think you were a bot. There are a few reasons this might happen:

You're a power user moving through this website with super-human speed.
    You've disabled cookies in your web browser.
    A third-party browser plugin, such as Ghostery or NoScript, is preventing JavaScript from running. Additional information is available in this support article.

To regain access, please make sure that cookies and JavaScript are enabled before reloading the page.

:O)

Service Unavailable

HTTP Error 503. The service is unavailable.

System Busy / 系統繁忙
Sorry, the booking system is now busy.
抱歉,購票系統目前非常繁忙。
You will be redirected in 0 seconds.
閣下將於0秒後被重新轉載。

Please do not refresh this page.
請不要更新頁面。

Service Unavailable

HTTP Error 503. The service is unavailable.

電話都唔通

嬲到我想講粗口
入到去付款果一頁 然後驗證唔到

輕鬆入到Urbtix
成功買咗RubberBand

買唔到Mirror

死ser

輕鬆入到Urbtix

買唔到Mirror
Garfield 發表於 2021-3-25 10:13

笑了 買rb..
陳蕾食咗喉糖未?

輕鬆入到Urbtix

買唔到Mirror
Garfield 發表於 2021-3-25 10:13

HAHAHAHAHAHA rb 好易入

笑了 買rb..
stephybest 發表於 2021-3-25 10:15

本身仲想恭喜佢買到mirror

10 9 8 7到幾時
陳蕾食咗喉糖未?

10 9 8 7到幾時
stephybest 發表於 2021-3-25 10:21 AM

直到末日~

PROBLEM
Unable to complete the requested operation.
陳蕾食咗喉糖未?

出現問題
未能完成要求作業。
陳蕾食咗喉糖未?

直到末日~
tyli 發表於 2021-3-25 10:24

Server Hangup
Description: Server Hangup
陳蕾食咗喉糖未?

出現問題

未能完成要求作業。

九展仲請唔請usher
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

應該賣曬
陳蕾食咗喉糖未?

入到不過所有日子所有價位都話sorry unable 咩咩咩

用MOOV去到比錢就DOWN SERVER
HK TICKETING未入到過

入到不過所有日子所有價位都話sorry unable 咩咩咩
losyes 發表於 2021-3-25 10:53

Me tooo 姐係可以等加場
陳蕾食咗喉糖未?

嬲到我想講粗口
入到去付款果一頁 然後驗證唔到
HeithWong 發表於 2021-3-25 10:10

我都係, 以為會成功, 開心左1秒

琴晚仲係度睇live睇到唔願訓

睇嚟大家都無跟fansclub抽飛
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

睇嚟大家都無跟fansclub抽飛
gocrazy 發表於 2021-3-25 11:07

你係咪fansclub會長