返回列表 發帖
其實都唔算好難買飛
準備去睇3場
希望唔好因為肺炎而取消演唱會

其實都唔算好難買飛
準備去睇3場
希望唔好因為肺炎而取消演唱會 ...
lok013 發表於 2021-4-5 21:42

幸運兒
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

佢哋仲未開始排演唱會啲items
仲趕過祖啲show...
希望佢哋趕得切做一個好睇嘅表現啦

希望佢哋趕得切做一個好睇嘅表現啦 ...
tyli 發表於 2021-4-8 12:42

仲要調教多差唔多成個禮拜
之後齊人嘅時間都唔慌多
頭2場當睇full dressed rehearsal啦
在這畢生不滅 無極的狀態

希望佢哋趕得切做一個好睇嘅表現啦 ...
tyli 發表於 2021-4-8 12:42

好似以前 Twins 咁
忙到得兩個星期排

係咪真係唔諗住搞網上直播
樹同暴龍哥都搞

MIRROR將於下月在Star Hall舉行一連六場演唱會,12子異口同聲表示準備得如火如荼,他們亦率先透露箇中精彩演出,AK說:「有6個人會除衫,至於係邊6個人,都係得1/2機會大家估下。」

近日要同時應付頒獎禮和演唱會綵排,Lokman說:「近排都開始吃力,因為越嚟越近,而且仲砌緊一個好啲嘅rundown。」

忙到得兩個星期排  

樹同暴龍哥都搞  ...
jasonng 發表於 2021-4-14 09:44 AM

01訪問

"MIRROR演唱會一票難求,問起會否像Serrini般進行收費直播,Lokman就指因為牽涉部門眾多,實行起來有一定難度,買不到門票的鏡粉恐怕要失望了。" 睇嚟真係無直播

MIRROR將於下月在Star Hall舉行一連六場演唱會,12子異口同聲表示準備得如火如荼,他們亦率先透露箇中精彩 ...
losyes 發表於 2021-4-15 04:49

姜+Jeremy+Jer+Tiger+Frankie+anson lo thanks
其他都睇過了 唔洗了
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

姜+Jeremy+Jer+Tiger+Frankie+anson lo thanks
其他都睇過了 唔洗了
HOTMAN 發表於 2021-4-15 13:38

Anson LO 都冇睇過?佢除好多WOR

忙到得兩個星期排  

樹同暴龍哥都搞  ...
jasonng 發表於 2021-4-14 09:44

MIRROR演唱會一票難求,問起會否像Serrini般進行收費直播,Lokman就指因為牽涉部門眾多,實行起來有一定難度,買不到門票的鏡粉恐怕要失望了。
其實真係好難
viutv又冇收費平台
又冇可能益其他人
張敬軒 // 泳兒 // RubberBand // MC張天賦 // 陳蕾 // MIRROR

MIRROR演唱會一票難求,問起會否像Serrini般進行收費直播,Lokman就指因為牽涉部門眾多,實行起來有一定 ...
Solomon 發表於 2021-4-15 15:46

now e 咪係

我屋企人係鏡粉,但佢買唔到飛,如果做唔到網上收費直播都幾可惜
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

2021頭半年做鏡粉要洗幾多錢?
買完碟買演唱會飛再扭蛋演唱會又買souvenir
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

2021頭半年做鏡粉要洗幾多錢?
買完碟買演唱會飛再扭蛋演唱會又買souvenir
hehe 發表於 2021-4-17 05:06

鏡粉其實嫌少
我估錯這個世界得到教訓

會出DVD!
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

演唱會一票難求,會否像Serrini開騷般同步直播?花姐坦言不會考慮:「我哋想推出藍光DVD,收錄準備過程同後台花絮,
而且聲音質素會比做直播好,相信Fans會鐘意。」
MIRROR演唱會下月便舉行,12位成員幾時齊人綵排?花姐自認迫得眾人太緊:「不少工作係之前接落,下星期先齊人綵排。
最近MIRROR都有啲沮喪,不過佢哋係《全民造星》出身,訓練有素嘅。」

會出BD
下個禮拜先rehear

演唱會一票難求,會否像Serrini開騷般同步直播?花姐坦言不會考慮:「我哋想推出藍光DVD,收錄準備過程同後 ...
KLY 發表於 2021-4-21 21:51

支持出BD, 最多出幾個版
(DVD呢啲上世紀廢物就算啦)

好多男鏡粉

MIRROR演唱會一票難求,問起會否像Serrini般進行收費直播,Lokman就指因為牽涉部門眾多,實行起來有一定 ...
Solomon 發表於 2021-4-15 15:46

黃VIU就係收費平台,楷哥已經靜悄悄地開咗姊妹公司去營運東南亞既黃VIU
正題,Rehearsal已經邀請行內入士睇同俾意見改善,估計第一場都應該多甩漏

好難買飛...

支持鏡仔 希望可以展露實力

MIRROR仔仔GOOD SHOW!!
用實力表現說話
浩浩蕩蕩迎來另一新世紀

SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

希望生啤神保佑, 鏡仔+台前幕後一切順利

好多男鏡粉
losyes 發表於 2021-5-5 11:39

仲要男鏡粉多數鍾意ian
契哥可以考慮開拓新市場
張敬軒 // 泳兒 // RubberBand // MC張天賦 // 陳蕾 // MIRROR

仲要男鏡粉多數鍾意ian
契哥可以考慮開拓新市場
Solomon 發表於 2021-5-6 14:39

ian edan jer 3個好似差唔多喎

ian edan jer 3個好似差唔多喎
losyes 發表於 2021-5-6 15:07

仲有好多Kenneth鍾意AK
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

無乜人幫生生舉牌嘅
係咪個個都係事業型FANS 要返工所以未到牙?!

無乜人幫生生舉牌嘅
係咪個個都係事業型FANS 要返工所以未到牙?!
kwanie 發表於 2021-5-6 17:51

元老有飛

荃力支持 Mirror
特別支持 Edan

元老有飛
小伙子. 發表於 6/5/2021 19:43
場外相咋

有冇美會員今日有幸去睇

好想睇

回復 284# jasonng
睇呢啲

個台好似好簡單
Harvard都不可教導

Ian把聲好似都不在狀態 拆晒
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

有冇美會員今日有幸去睇
matthewyky 發表於 2021-5-6 20:58

冇飛
「微笑之中 接受還未有 答案。」

Ian BB做咩咁hea
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

有bmg

喜歡祖兒!!!!!!!!!!!!!!

回復  jasonng
睇呢啲

個台好似好簡單
Garfield 發表於 2021-5-6 21:11

Ian係咪唔想再唱喇?

樹老母 ig story 喺到對AL發姣

神隊友

Did Did姐有去睇
親親愛的親親我 輕輕抱擁輕撫我
真命是你出現 終等到你飛過

星島有片

有冇rundown?
人群是那麼像羊群

樹老母 ig story 喺到對AL發姣
WZA111 發表於 2021-5-6 21:54

條女又發ig story

星島有片
Pure. 發表於 2021-5-6 10:01 PM

warrior live好咗好多比起台慶嗰日

星島有片
Pure. 發表於 2021-5-6 22:01

條片會唔會太矇

有冇rundown?
choix 發表於 2021-5-6 22:14

MIRROR - ASAP
MIRROR - Warrior
Anson Kong - 黑之呼吸
Anson Kong - 紅蓮華
Anson Lo、Edan、Jeremy、Stanley、姜濤 - B.M.G.、Lady Killer
Ian - 查理、 DWBF
Ian、姜濤 - 另一個諾貝爾、亞特蘭特斯
Alton、Anson Kong、Frankie、Lokman、Tiger  - Medley
Edan - E先生連環不幸事件
Edan、Lokman - 香港地
Lokman - 天台飛人
Anson Kong、Anson Lo、lan、Jer、姜濤 - 迴光物語、蝸牛、鯨落、蒙著嘴說愛你、神隊友
Frankie、Jeremy、Stanley、Tiger - 裙下之臣、白玫瑰、Monster、大熱
Anson Lo、Jer - 24個比利 、EGO
Jer - 純金打造、狂人日記
MIRROR - 給自己的信
MIRROR - 我們都是這樣長大的、幸福之歌、一秒間
姜濤 - 蓮、精舞門、Master Class
Alton - Talk《二五仔》
MIRROR - 新世紀福音戰士
MIRROR - IGNITED
MIRROR - Reflection、Chaser
=)

Chun2009 發表於 2021-5-6 22:54

好似得AL冇solo