返回列表 發帖

[May/2021] MIRROR “ONE & ALL” LIVE 2021

《FWD 富衛保險呈獻: MIRROR “ONE & ALL” LIVE 2021》
日期: 2021年5月6 - 11日 (星期四至二)
時間: 晚上8時15分
地點: 九龍灣國際展貿中心匯星 Star Hall
票價:  $1,280* / $780 / $580 / $380 (全坐位)
《MIRROR “ONE & ALL” VIP Package 》$1,280
包含$780演唱會門票一張 + 觀看彩排 + 限量版演唱會紀念品
每人每次最多限購4張門票

公開發售:  快達票 HK Ticketing
日期: 2021年3月25日 (星期四) 早上10時正
網上購票:  https://premier.hkticketing.com/
購票熱線: 31 288 288
*不設售票處售票

Source: Mirror fb

必睇
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

連續三場花姐好叻呀

加10場都唔夠飛啦 玩咩
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

希望gocrazy留返兩張比我thx
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

啦啦啦戴頭盔先,但係我一定要講依家
搞到 Edan 完荃唔似自己個樣
影到 Anson Lo 好似好眼訓好攰
都係肛肛最好

都係肛肛 ...
chachacharlie 發表於 2021-3-18 12:56

濤濤最好睇
我估錯這個世界得到教訓

Anson Lo成個蛇精男咁...
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

cymusic 發表於 2021-3-18 12:55

我又要
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

祝大家買到霏

又要搶飛

我又要
RVHOCPC 發表於 2021-3-18 13:14

我又要 兩張VIP thx
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

三場剩係姜糖都唔夠啦

Btw 張海報 整到AL好樣衰

都係肛肛 ...
chachacharlie 發表於 2021-3-18 12:56

AK係同平時冇咩分別
其他都好似唔同左樣咁⋯

買到飛嗎

又要搶飛 好攰

cymusic 發表於 2021-3-18 12:55

CM忽然咁多鏡粉?唔好同我爭啊你哋
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

喜歡鏡兒 但係張相係咪太重手

應該好難買飛。。
good luck啦你哋

喜歡鏡兒 但係張相係咪太重手
edwardngwy 發表於 2021-3-18 14:12

p得太勁啦AL同edan都變到唔似樣

G會員話:入場舉“應駿安濤son”牌嘅原價放
舉契兄弟嘅就唔賣

Anson Lo成個蛇精男咁...
fifty1205 發表於 2021-3-18 13:05

張poster全部人都唔好睇

皮皮本身咁靚仔都搞到奇奇怪怪

都係肛肛 ...

佢都唔多好 ian個樣直頭唔知乜事

張poster落得太重filter啦

岩岩先發現唔係紅館

點解唔開紅館

想睇花姐跳舞
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

覺得自己冇可能買到飛,好擔心

請家瑜做嘉賓
再將我相信的如煙火般綻放

岩岩先發現唔係紅館

點解唔開紅館
Garfield 發表於 2021-3-18 14:52

就係囉鏡仔宜家去紅館都坐得滿啦

其實佢地開紅館都得啦
咁q多fans

各位鏡粉~MIRROR找數喇!佢哋嘅成軍兩周年演唱會終於嚟喇!今次MOOV Shop爭取到限量嘅門票套裝畀大家選購,要把握機會呀!雖然只可有50%入座率,但我哋有MIRROR 200%嘅努力 同 鏡粉 200% 嘅熱情,一齊焫著Star Hall!一起感動,一起喝采

MOOV Shop限定套裝:
門票套裝A) $1,380* (坐位) + $40 行政費用
*《MIRROR “ONE & ALL” VIP Package 》(包含$780演唱會門票乙張 + 觀看彩排 + 限量版演唱會紀念品 )+ 送MOOV Shop獨家限量 ONE & ALL Tote bag 乙個及演唱會紀念卡乙張

門票套裝B)$880 (坐位) + $40 行政費用
包含$780演唱會門票乙張 + 送MOOV Shop獨家限量 ONE & ALL Tote bag  乙個及演唱會紀念卡乙張

門票套裝C)$680 (坐位) + $40 行政費用
包含$580演唱會門票乙張 + 送MOOV Shop獨家限量 ONE & ALL Tote bag  乙個及演唱會紀念卡乙張

門票套裝座位會以電腦隨機形式編配不設選擇
每個交易每個場次限買2張
門票供應量有可能因實際情況而增減,先到先得
數量有限 售完即止

加位加油

唔知會唔會加場呢?

唔知會唔會加場呢?
michael344 發表於 2021-3-18 15:41

應該會加9號, 咁班媽媽糖就可以同姜b過母親節

家瑜做嘉賓?
陳蕾食咗喉糖未?

期待
票房告急,請即購票
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498

淨係fans都唔夠分

打定輸數搶唔到飛

張POSTER樣衰到一個點, VIUTV真係唔會令人失望

個個都好似影mugshot咁, 係唔係遲d全隊人會拍新版監獄風雲? 定係攝影師同美指都係TVB d friends有心靠害?

諗起呢張

做咩唔開紅館

AL係POSTER入面最醜
而EDAN眼神唔係正中

佢地得罪人嗎

隊長個樣太重手
其他都同我印象中差唔多
DM多仔多到覆唔哂

諗起呢張
jasonng 發表於 2021-3-18 17:03

相差好遠
我估錯這個世界得到教訓

唉  又益左黃牛黨

啲相執到Frankie似許廷鏗
Jer又有幾分似胡鴻鈞

正面直炒加網紅式P圖簡直係顏值大考驗
證明咗真正靚仔嘅冇幾多個

真心 Tiger KT OK

想睇
但係後排仲貴過JY山頂位
東京人壽 132 (168) +2
煙花紀 79 +4

正面直炒加網紅式P圖簡直係顏值大考驗
證明咗真正靚仔嘅冇幾多個
JarvisCocker 發表於 2021-3-18 20:00

其實整體算係靚仔
我估錯這個世界得到教訓