返回列表 發帖
必睇
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

上排正中係Tiger?
我第一眼以為係八両錡sor
ricnature 發表於 2021-3-18 21:45

老虎仔可愛好多
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

唉 追左咁耐 大家都明花姐要咩啦 佢就係要營造個個全城都好瘋狂嘅感覺
今次唔使你班人紥營通宵排隊幾日咪 ...
hkaddoil 發表於 2021-3-19 09:49

唉 開紅館咪好

好玩

上快達票仲未有節目資料
好不安

MIRROR十二子與鏡粉一起期待嘅MIRROR成軍兩周年演唱會終於要舉行啦!
縱使入座率只可有50%,MIRROR都會付出120%嘅努力,珍惜今次同你見面嘅機會,同你一齊感動,一齊喝采,We are One and All。
演唱會將於5月6、7及8日一連三日假九龍灣國際展貿中心匯星Star Hall舉行,由ViuTV及大國文化聯合主辦。

Running Times:
Approx. 120 minutes (No Interval)

好難入...入唔到

The service is unavailable. =,=

Pardon Our Interruption

As you were browsing something about your browser made us think you were a bot. There are a few reasons this might happen:

You're a power user moving through this website with super-human speed.
    You've disabled cookies in your web browser.
    A third-party browser plugin, such as Ghostery or NoScript, is preventing JavaScript from running. Additional information is available in this support article.

To regain access, please make sure that cookies and JavaScript are enabled before reloading the page.

:O)

Service Unavailable

HTTP Error 503. The service is unavailable.

Service Unavailable

HTTP Error 503. The service is unavailable.

出現問題

未能完成要求作業。

琴晚仲係度睇live睇到唔願訓

抱歉,購票系統目前非常繁忙。

下次開show應該用楊千嬅演唱會個名義開
嘉賓:mirror (唱25首歌)

咁應該冇搶得咁勁

你的購買時間已過

請返回主頁再次瀏覽及選擇節目。

如你已進入付款程序,請登入「我的帳戶」查閱你的交易是否成功或致電 (852) 31 288 288查詢你的交易記錄。

請留意,在任何情況下,已確認的門票及已完成的交易不能取消、更換或退款。

有冇得申請做工作人員?我可以去換咪
HOTMAN 發表於 2021-3-25 12:31

直接做支咪

對不起,未能為你提供所需門票。
Solomon 發表於 2021-3-25 13:08

對不起,未能為你提供所需門票。

明明有少量但入唔到

生生快啲請教吓前輩千千, 點先做到黃牛殺手
losyes 發表於 2021-3-25 13:26

奶下共就得

我都幾肯定如果佢地走去奶共 會慘過楊千嬅

有「黃牛黨」昨日隨即乘勢在網上出售5月7日兩張MOOV的演唱會VIP套票,原價為1,420元一張,卻以高達8,000元兩張一起出售,即索價4,000元一張,認真離譜,難怪網民力斥:「我買你老X啊,黃牛狗!」另有鏡粉到拍賣網跪求門票,有人更願意出雙倍價錢,不過也有歌迷留言力勸:「跪求各位鏡粉唔好買黃牛,知道大家好想睇,我都好想睇,但請尊重返個演唱會。」MIRROR多位成員,包括盧瀚霆(Anson Lo)、楊樂文(Lokman)及呂爵安(Edan)等昨午也分別在Ig限時動態叫歌迷勿買黃牛飛。

原來實現左係mirror度

加兩場 ~~ 加兩場 加兩場  加兩場 ~~~
kayzzz 發表於 2021-3-27 18:52

Gin Lee tag歌真係好噴

HOTMAN 發表於 2021-3-28 13:13

加十場 加十場加十場加十場

聽朝又要開電腦啦

Jer早前接受專訪時就率先透露演唱會表演項目:「會表演《狂人日記》嘅Live,呢首係演唱會之歌,好想大家喺 ...
losyes 發表於 2021-3-28 10:19

小組分隊surprise
諗下先 咁可能會係類似皮皮+姜濤咁

睇完琴晚姜b做2汶嘉賓之後
好想買八千蚊霏
cymusic 發表於 2021-3-28 14:46

唔好買黃牛!
買黃牛 12個鏡仔都會嬲你

抱歉,購票系統目前非常繁忙。

MIRROR成員盧瀚霆(Anson Lo)今日在銅鑼灣出席活動,半百歌迷守候。他與其他成員將於5月舉行《ONE & ALL》演唱會,他透露公司決定加開5月11日最後一場,即是MIRROR屆時連開6場,由於放寬限聚令,入座率可增加至75%,他說:「今次真係最後一次加場喇!而家總共開6場,希望體力可以持續咁多日,因為9成係跳唱歌,驚體能吃力,同埋樣會殘,影響視覺唔好。」

蘋果照妖鏡

SSL connection failed
Error 26
premier.hkticketing.com
2021-04-01 01:58:06 UTC

心累 就算加幾多場咪又係搶唔到
HeithWong 發表於 2021-4-1 10:08

Joey驚聞這個消息後即時彈開,然後借故要離開錄音室,她說:「我要走啦!心淡呀!」

MIRROR成員呂爵安(Edan)今日到旺角出席奶茶飲品活動,逾300個fans塞滿街頭支持偶像,Edan更跟fans合唱一 ...
losyes 發表於 2021-4-1 08:27

非法集會
拉哂佢地未?

其實都唔算好難買飛
準備去睇3場
希望唔好因為肺炎而取消演唱會 ...
lok013 發表於 2021-4-5 21:42

幸運兒

喜歡祖兒!!!!!!!!!!!!!!

MIRROR Twins明年開唱

突然空出聖誕跨年這個黃金檔,網民發起召喚花姐、成就MIRROR進軍紅館夢,下月在Sta ...
梨胃言 發表於 2021-5-8 13:22

加兩場!加兩場加兩場加兩場

如果唱哂會好唔balance
唯有係solo 歌當中揀一至兩首
艾石仔 發表於 2021-5-8 14:44

同2

隻隻仔都好正
hoic1102 發表於 2021-5-8 11:32

同2

51 minutes ago
AK哽咽唱唔到!伊人同生粉幫手唱,好有愛呀!

13 hours ago
江畢生唔好喊!!

似曾相識的留言!

尾場會唔會有嘉賓? cookies? sammi?
schoe 發表於 2021-5-11 01:05

容祖兒
楊千嬅
陳奕迅
譚詠麟
肥媽

Anson Lo fans club會長Annie透露,今日下午3點左右開始派手幅、影相、簽名,到傍晚6點截龍,總共超過1,000人參與活動,她說:「今日好似嘉年華!大家都好難買到飛,又有炒價,歡迎嚟玩入唔到場嘅都嚟打吓卡。」

有鏡粉開場前向記者表示,由於第二朝要開工,不會等MIRROR離開。其中AK歌迷會「生粉」就好聽話:「因為AK講過完咗就要我哋返屋企,所以我哋唔等。」

陳卓賢fans Koey最鍾意合唱《蝸牛》:「好鍾意佢哋五個人一齊唱《蝸牛》嗰part,超感動。最有驚喜係吊台環節,買咗$780座位,可以近距離見到,超開心。」她亦希望Ian可以跳更多舞:「見佢努力扭咗幾吓,可以再有突破,但已經進步好多。」