返回列表 發帖
對不起,未能為你提供所需門票。
張敬軒 // 泳兒 // RubberBand // MC張天賦 // 陳蕾 // MIRROR

【《FWD 富衛保險呈獻: MIRROR “ONE & ALL” LIVE 2021》5月11日終極加場!】
這次演唱會得來不易,我哋希 ...
阻住 發表於 2021-3-31 12:26

愚人節有約嗎
陪陪我買鏡仔show飛
張敬軒 // 泳兒 // RubberBand // MC張天賦 // 陳蕾 // MIRROR

Joey驚聞這個消息後即時彈開,然後借故要離開錄音室,她說:「我要走啦!心淡呀!」 ...
John 發表於 2021-4-1 10:33

事後Joey笑說:「我都係同佢玩啫!」

真祖粉confirmed

好似以前 Twins 咁
忙到得兩個星期排  

係咪真係唔諗住搞網上直播
樹同暴龍哥都搞  ...
jasonng 發表於 2021-4-14 09:44

MIRROR演唱會一票難求,問起會否像Serrini般進行收費直播,Lokman就指因為牽涉部門眾多,實行起來有一定難度,買不到門票的鏡粉恐怕要失望了。
其實真係好難
viutv又冇收費平台
又冇可能益其他人

好多男鏡粉
losyes 發表於 2021-5-5 11:39

仲要男鏡粉多數鍾意ian
契哥可以考慮開拓新市場

應該唔使幾年
花姐好似話下年年初有機會
定係你講佢哋開個人solo紅館? ...
tyli 發表於 2021-5-8 13:10

有排儲歌
每人每年3首
起碼好似AGA咁儲返7年先夠

唔係會變左Frankie、Jeremy、Stanley、Tiger果Part咁,
唱一般又無咩記憶點仲要唔係自己歌。
艾石仔 發表於 2021-5-9 01:41

呢part真係冇乜記憶點
不過stanley條黑色長裙同jeremy啲紅色絲帶應該係全晚設計得最用心

講香港加油嗰陣 隔離edan同tiger個樣surprise到牙
小伙子. 發表於 2021-5-12 02:08

Edan指一指lokman想lokman打圓場
但之後花姐已經喺耳機叫姜濤補句香港樂壇加油