返回列表 發帖
沒有盛世要賒 沒浮華暫借 沒時代 沒有記憶 來拉扯 燦爛地凋謝

係咪去台灣溝仔
都ok

華納簽佢蝕得多啲
定 JUNO 簽 KAY 蝕得多啲
616.1314 發表於 2021-3-19 18:23
Juno間公司一定蝕得多過華納, 因為拍風林火山好貴好貴可能爛尾+Kay瘦身賠錢事件​.
不過Kay單野係因為Juno自己工作人員做事失當, 年頭出完再度時逼Kay during COVID-19接瘦身job, Kay當然不滿去做gym唔瘦身, 然後Juno公開唱衰Kay. COVID-19叫人瘦身, cls.

詳細版:
Bluejays 發表於 2021-3-19 19:56

著裙
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

要做下一個eason 拎三次歌王先回歸香港樂壇
beethoven250 發表於 2021-3-19 19:51

完全無機會。。

係咪去台灣溝仔
都ok
WZA111 發表於 2021-3-19 19:58

係食仔啦。。

係食仔啦。。
kk8733 發表於 2021-3-19 20:33
冇咩吸引力

冇咩吸引力
chachacharlie 發表於 2021-3-19 20:33

佢食肥。。應該得啦。。

華納簽佢蝕得多啲
定 JUNO 簽 KAY 蝕得多啲
616.1314 發表於 2021-3-19 18:23

懷疑係簽阿堅最蝕本
但講緊馬拉堅
起碼阿鏗同阿畸係公司力捧下都爭到男女金
馬拉堅用買碟送音樂會既方式力捧 出親隻隻大碟 都上唔到位
上年間公司終於行番正路 轉捧死對頭人地用3隻歌都即刻上到位

懷疑係簽阿堅最蝕本
但講緊馬拉堅
馬拉堅用買碟送音樂 ...
kayzzz 發表於 2021-3-19 20:38

10 RE 06 Negative / 許廷鏗
07 09 13 Dear Secret / Gin Lee

thank u, next
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

懷疑係簽阿堅最蝕本
但講緊馬拉堅

唔怪得堅堅上年接保險廣告
係咪搵定後路 準備做林作2.0

佢食肥。。應該得啦。。
kk8733 發表於 2021-3-19 20:35
其實有d hehe鐘意食肥架, 佢絕對可以被食

唔怪得堅堅上年接保險廣告
係咪搵定後路 準備做林作2.0
josey 發表於 2021-3-19 20:45

想睇Gin上擋台同AGA battle
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

想睇Gin上擋台同AGA battle
on07111 發表於 2021-3-19 20:58

Gin個身形似抬得起兩隻牛

懷疑係簽阿堅最蝕本
但講緊馬拉堅

港台女金都係金

Gin個身形似抬得起兩隻牛
josey 發表於 2021-3-19 21:13

煎煎好大隻咩
殘破身軀注滿熱血 堅拒眼前由誰掠奪
日後歲月 以初心 對抗暴雪

港台女金都係金
Lipig 發表於 2021-3-19 21:17

唯有咁安慰自己啦

港台女金都係金
唯有咁安慰自己啦
kayzzz 發表於 2021-3-19 21:20
仲有加拿大個邊個女歌手獎 (只頒一個所以都係金)

港台女金都係金

仲有加拿大女金,同AK一樣咁叻叻
含金量一定高過Yahoo!女金啦

支持Alfred...希望佢有好發展

ps.帶頭規反OT

仲有加拿大個邊個女歌手獎 (只頒一個所以都係金)
boy4dudes 發表於 2021-3-19 21:26

哈哈比你講左先
Gin Gin同AK都好國際化

GinGin 唱廣東話咬字同AK唱英文一樣咁動聽

唔好離棄廣東歌呀
學莫后話齋 個根喺香港

去台灣邊。。定居???

唔好離棄廣東歌呀
學莫后話齋 個根喺香港
星夢情真 發表於 2021-3-19 21:45

莫后都走左咁多年啦。。

莫后都走左咁多年啦。。
kk8733 發表於 2021-3-20 00:11

呼吸有害令佢返蒞 雖然有啲滑稽
但係唔係壞事嚟

台灣咁突然?

台灣咁突然?
polarbearbear 發表於 2021-3-20 08:35

台灣多仔仔。。

懷疑係簽阿堅最蝕本
但講緊馬拉堅

堅Lee手上有FWD AE Fresh Fila廣告 碟又咁賣得
Juno簽謝安琪蝕得應該嚴重d 四場紅館狂跳樓 真係蝕到本都回唔到 代言又毀約
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

堅Lee手上有FWD AE Fresh Fila廣告 碟又咁賣得
Juno簽謝安琪蝕得應該嚴重d 四場紅館狂跳樓 真係蝕到本都 ...
fifty1205 發表於 2021-3-20 10:27

藝人管理
於回顧年度內, 集團藝人經理公司旗下的一位女歌星繼續榮獲多項香港中文流行音樂獎項, 她已成為香港最受歡迎的流行歌天后之一。 她於2019年曾參與多項商業活動及多場現場流行音樂演唱會。 集團非常高興她於2019年10月在香港體育館舉行的個人現場演唱會獲得空前成功, 該演唱會得到了觀眾的熱烈反應及媒體與音樂評論界的正面評價和讚揚, 亦為集團貢獻了溢利

其實cm呢度好似都幾唔喜歡佢

其實cm呢度好似都幾唔喜歡佢
mc) 發表於 2021-3-20 12:04 PM

唔止cm囉
你唔系覺得牙醫真系紅呀嘛?
走音系人性嚟㗎嘛要擁抱瑕疵嘎
世界與你無關 以正義去唾駡人 道德撚

依度好多人喜歡佢。。

Juno簽謝安琪蝕得應該嚴重d 四場紅館狂跳樓 真係蝕到本都 ...

堅堅一定好賺錢 賺到間公司唔想賺? 所以上年轉捧青口?
你又唔講堅堅果兩場演唱會d黑布區 低價黃牛?
另外 fwd果時應該都幫手散唔少飛

藝人管理
於回顧年度內, 集團藝人經理公司旗下的一位女歌星繼續榮獲多項香港中文流行音樂獎項, 她已成為香港最受歡迎的流行歌天后之一。 她於2019年曾參與多項商業活動及多場現場流行音樂演唱會。 集團非常高興她於2019年10月在香港體育館舉行的個人現場演唱會獲得空前成功, 該演唱會得到了觀眾的熱烈反應及媒體與音樂評論界的正面評價和讚揚, 亦為集團貢獻了溢利。
chanching 發表於 2021-3-20 10:37

算啦 果兩個gin fans 搵野黎講

佢地分分鐘唔知咩叫溢利

台灣多仔仔。。
kk8733 發表於 2021-3-20 08:44

可以參照stephy同台灣囝囝一齊但係繼續留守香港
覺得鏗鏗有第2 d野line up jor

Juno簽謝安琪蝕得應該嚴重d 四場紅館狂跳樓 真係蝕到本都回唔到 代言又毀約
變態佬"藝術家"business管理不善底佢蝕, 根本係條友自己cheap唔肯買多幾首球記歌版權, 懶藝術要Kay唱Juno自己d歌, Kay紅館show變左Juno歌展show. 人地邊鬼想睇, 蝕到本都回唔到係底佢死, 不過破壞埋Kay個brand.
瘦身代言COVID-19其實一早唔應該簽, 如果係COVID outbreak前簽, 應該一早和平解約, 唔係during COVID逼人瘦身. Karen同Juno再合作真係good luck to her.

■許廷鏗與華納完約後,翌日就出席ViuTV活動,為怕尷尬一直掹住欣宜。資料圖片
A
A
A
許廷鏗日前傳出因私下接工作而觸怒唱片公司華納,前日雙方承認合約已屆滿,結束四年賓主關係。據知許廷鏗在本月1日完約後,暫時會放下歌手身份半年,專心做全職牙醫,稍後則可能會向台灣樂壇發展。

至於香港方面,昨日有報道指因許廷鏗過去幾年穩佔新一代男歌手的席位,有不錯的叫座力,因此當他宣佈回復自由身後,已即時有不少公司向他招手,因此有指環球、寰亞等都力邀加盟。不過許廷鏗始終是無綫的歌唱比賽出身,有指高層樂易玲也有意斟洽他回巢合作。許廷鏗日前指自己跳出舒適圈,會努力發掘自己更多的可能性。

■許廷鏗與華納完約後,翌日就出席ViuTV活動,為怕尷尬一直掹住欣宜。資料圖片
A
A
A
許廷鏗日前傳出因私下 ...
kenneth 發表於 2021-3-20 19:32

無話viu有揾佢

牙醫好叻仔。。

怕牙醫有點自視過高......