返回列表 發帖

李幸倪喜變無綫「搶手貨」

李幸倪(Gin Lee)、C AllStar昨日為林盛斌與張秀文主持的遊戲節目《你又估我唔到》任嘉賓,自從無綫跟三大唱片公司破冰,Gin Lee喜見工作充實和熱鬧,變得「搶手」,跟無綫和ViuTV多合作,今次亦是首度到無綫電視城古裝街見識,感覺新鮮。她笑說:「睇古裝劇就多,我有幻想拍古裝劇是怎麼,但我個輪廓,可能比較適合演西洋女子,希望有機會試啦。」

她自爆好貪玩,經常跟朋友玩《獎門人》「超級無敵大電視」競猜遊戲,但可能唱歌形象太認真,以往好少人找她做綜藝,其實她好恨做,希望有更多參與機會。

http://www.mingpaocanada.com/van/htm/News/20210319/HK-mbd1_r.htm

個人感想: 上呢d節目有意義嗎
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

西洋女子?哪來的自信?
南洋就有你份

要開始反Gin了

西洋女子?哪來的自信?
南洋就有你份

要開始反Gin了
WZA111 發表於 2021-3-21 03:43

同aga一齊做南洋妃子 一個婆羅乃一個呂宋
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

紅到係咪唔退出樂壇?
陳蕾食咗喉糖未?

在這畢生不滅 無極的狀態

多謝提供笑話

btw 想聽敢
我估錯這個世界得到教訓

突然覺得佢係咪跟左千禧時期的美祖學講野

希望遲d有李幸兒金句睇
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

Kelly 2.0
親親愛的親親我 輕輕抱擁輕撫我
真命是你出現 終等到你飛過

突然覺得佢係咪跟左千禧時期的美祖學講野

希望遲d有李幸兒金句睇 ...
on07111 發表於 2021-3-21 06:56

講多啲就紅
陳蕾食咗喉糖未?

講多啲就紅
stephybest 發表於 2021-3-21 09:09

美祖:「曾經有人跟我說,我很像安祖蓮娜祖莉。」
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

個個都要搶堅
倪獨你是不可取替

變質了
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

最受歡迎女歌星
再將我相信的如煙火般綻放

西洋女子?哪來的自信?
南洋就有你份

要開始反Gin了

南洋陳家欣
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

婆羅乃倪貴妃 你係專業歌手嚟
你甚至乎係成個香港樂壇最唱得果位
去果啲節目托咩
唔好自降身價
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

喜歡幸兒
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️

西洋女子?哪來的自信?
南洋就有你份

要開始反Gin了

可能佢中文唔好 想講女西人

可能佢中文唔好 想講女西人
mamakin 發表於 2021-3-21 11:13

女西人應該啱AGA多啲

佢係咪想喺獎門人扔AGA忌廉

索性加入愛回家,一個做泰傭,一個做菲傭
一齊出招爭寵,互相諗計討好根叔。
必紅而且日日爆show.
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

估唔到gin lee咁中意上tvb

紅到啦今次
陳蕾食咗喉糖未?

kayzzz 發表於 2021-3-21 12:43

恭喜定ada 攞Chill club女歌手

佢算唔算係巨聲踢館彈起呢

想睇倪妃惡鬥迦妃

Gin Lee終於知道低調做人, 高調做歌係唔會紅到嘅, 學識同妹妹一樣要自製新聞自high. 不過講下好啦, 唔好真係走去拍劇影響造歌, 拍下微電影 featuring 派台歌都OK. 做綜藝做一兩次就好, 唔好以為自己好似Edan無偶包.

Btw開始有媽媽級識佢!睇黎cctvb有用!
陳蕾食咗喉糖未?

kayzzz 發表於 2021-3-21 12:43

同AK一樣
希望佢地兩個上勁歌唱《特登熄燈》

估你唔到。。

上咁多tvb
轉為支持青口!

上咁多tvb
轉為支持青口!
michael344 發表於 2021-3-21 13:35

你咁喜歡食青口。。

Btw開始有媽媽級識佢!睇黎cctvb有用!
stephybest 發表於 2021-3-21 13:29

媽媽級一定鍾意敢同美男子

央視可以搞個全民造港姐,開放畀落選港姐再選多次

上咁多tvb
轉為支持青口!
michael344 發表於 2021-3-21 13:35

至於AGA則透露將與無綫合作製作與音樂有關的綜藝節目,自己亦希望有機會拍劇及獻唱主題曲,特別是唱古裝劇主題曲,她表示︰「因為以前都係睇古裝劇送飯,陪住我哋成長。」

支持迦迦取代菊姐

losyes 發表於 2021-3-21 13:45

新王菲靚左好多 今次一定入圍

她自爆好貪玩,經常跟朋友玩《獎門人》「超級無敵大電視」競猜遊戲
kevin2011 發表於 2021-3-21 03:27
哇,好老土
I dig my fingers in expecting more than just the skin~

losyes 發表於 2021-3-21 13:45

全民 再造港姐

新王菲靚左好多 今次一定入圍
qwerzx 發表於 2021-3-21 13:47

以前唔靚咩

以前唔靚咩
on07111 發表於 2021-3-21 13:51

大咗幾青口靚D

edwardngwy 發表於 2021-3-21 13:21

支持巨聲Gin

以前唔靚咩

U can't break my mind cause I'm unusual

支持巨聲Gin
on07111 發表於 2021-3-21 13:55

好掛住佢以前鼻窿下面粒墨
人大了珍惜今次不可有下次

至於AGA則透露將與無綫合作製作與音樂有關的綜藝節目,自己亦希望有機會拍劇及獻唱主題曲,特別是唱 ...
on07111 發表於 2021-3-21 13:47

有冇試過古裝劇主題曲有英文歌詞
理性與任性之間 落淚又大笑之間
結局最後縱使終於輸給時間

好掛住佢以前鼻窿下面粒墨
alexleung 發表於 2021-3-21 15:18

傳送門
我覺得aga選港姐個樣靚d
但都喜歡幸倪

傳送門
kayzzz 發表於 21/3/2021 15:50

喜歡幸倪

支持巨聲Gin
on07111 發表於 2021-3-21 13:55

好靚女。。。

以前唔靚咩

妖物。。驚。。

傳送門
我覺得aga選港姐個樣靚d
但都喜歡幸倪
kayzzz 發表於 2021-3-21 15:50

靚過Aga。

edwardngwy 發表於 2021-3-21 13:21

彈起嗰個係阿mag

靚過Aga。
kk8733 發表於 2021-3-21 16:24

未變姿色份子的kay最靚