返回列表 發帖
我反對呢個提名 唔想同_ _ 同埋_ _ _ 爭
Yan 發表於 2021-3-24 21:00

所以我冇提名你
Long's Music Picks Week 15 :D
因講了出來 | 10,000 ft. | 千世書

我堅持提名,沒有競爭就沒有進步
明荃適應明荃老去 旋轉著來華麗面對 明荃老矣 說故事如羅蘭渴睡 可說家英的歴史 怎會了無生趣

blank 咗都冇分別

係對自己冇信心
冇嘢吸引
WZA111 發表於 2021-3-24 21:01

剩係把聲都夠

留個名
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

剩係把聲都夠
Yan 發表於 2021-3-24 21:04

~偏偏不小心戀上我聲音*

係對自己冇信心
冇嘢吸引
WZA111 發表於 2021-3-24 21:01

面是人地比的,yan給你的信心不夠用嗎?
明荃適應明荃老去 旋轉著來華麗面對 明荃老矣 說故事如羅蘭渴睡 可說家英的歴史 怎會了無生趣

啦啦誇啦啦
繼續落力吧
科興誇啦啦 只此一家
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

啦啦誇啦啦
繼續落力吧
科興誇啦啦 只此一家
RVHOCPC 發表於 2021-3-24 21:10

係咪收咗777錢
要唱好科興!

睇緊mi嬅開live

睇緊mi嬅開live
jasonng 發表於 2021-3-24 21:12

喺 sammi 定係 miriam 嗰 youtube 度 live

喺 sammi 定係 miriam 嗰 youtube 度 live
WZA111 發表於 2021-3-24 21:13

喺你個 youtube 度呀!

睇緊mi嬅開live
jasonng 發表於 2021-3-24 21:12
好少可齊人

雞的烹調方法真的特別的多
SugarFree 發表於 2021-3-24 21:01

你喜歡邊種??

謙謙連路人都不如
只不過係過街花鼠!
WZA111 發表於 2021-3-24 20:57

你把口好臭啊!
林家謙成105K嘅IG followers唔會放過你!

你把口好臭啊!
weiquan 發表於 2021-3-24 21:22

原來我佔咗 3/105k ....

好少可齊人
SugarFree 發表於 2021-3-24 21:17

救命 班友好嘈

WZA111 發表於 2021-3-24 21:23

你係唔係得唔到佢所以要詆毀佢

WZA111 發表於 2021-3-24 21:23

saddest, youtube acc都要開分身

你喜歡邊種??
kk8733 發表於 2021-3-24 21:18
我不喜歡雞

救命 班友好嘈
jasonng 發表於 2021-3-24 21:24

上次畫大花面今次又食芥辣,次次都做無聊嘢

weiquan 發表於 2021-3-24 21:25

下。。咁都得。。

我不喜歡雞
SugarFree 發表於 2021-3-24 21:26

你喜歡咩。。

姜B同Ian好似觀眾咁坐埋一邊,粒聲唔出

SugarFree 發表於 2021-3-24 21:27

變咗 Mirror Go 咁
希望今次唱首歌喇

weiquan 發表於 2021-3-24 21:25

我唔稀罕!!

你把口好臭啊!
weiquan 發表於 2021-3-24 21:22

林家謙快啲步林奕匡後塵
Flop到落地核

變咗 Mirror Go 咁
希望今次唱首歌喇
jasonng 發表於 2021-3-24 21:29
同埋頭先又推edan出來搞

而家次次講起林家謙就諗起佢張伸脷相。。

你喜歡咩。。
kk8733 發表於 2021-3-24 21:27

喜歡香港

而家次次講起林家謙就諗起佢張伸脷相。。
jasonng 發表於 2021-3-24 21:32

依個男人好似有啲邪
係咪借咗運。。

同埋頭先又推edan出來搞
SugarFree 發表於 2021-3-24 21:32

玩埋黐腳毛 咩事

依個男人好似有啲邪
係咪借咗運。。
WZA111 發表於 2021-3-24 21:34

想聽佢唱 lemon tree

WZA111 發表於 2021-3-24 21:13

朱咪同元
汪明荃高分 家燕傻人低分
菊英羅文不會恨 恨有紫昕
汪明荃高等 顯得康華低等
潔靈祝佢好運 做家英最淫

依個男人好似有啲邪
係咪借咗運。。
WZA111 發表於 2021-3-24 21:34

準備今年攞最受歡迎男歌星!

玩埋黐腳毛 咩事
jasonng 發表於 2021-3-24 21:36

live留言區清一色鬧爆

-Prince- 發表於 2021-3-24 21:36

上次唱Come with me咁嚇人。。唔好啦。。

live留言區清一色鬧爆
SugarFree 發表於 2021-3-24 21:42

以為 fans 真係想睇呢啲無聊 game 咩

以為 fans 真係想睇呢啲無聊 game 咩
jasonng 發表於 2021-3-24 21:45

Edan好慘

SugarFree 發表於 2021-3-24 21:27

今次其實幾無聊吓

Edan好慘
michael344 發表於 2021-3-24 21:47

個個都好慘,睇得出佢地好痛,唔知請咗個咩垃圾主持返來
係得ian好似路人咁粒聲唔出坐喺度,又冇人走去搞佢,唔知係咪有心事

個個都好慘,睇得出佢地好痛,唔知請咗個咩垃圾主持返來
係得ian好似路人咁粒聲唔出坐喺度,又冇人走去搞佢, ...
SugarFree 發表於 2021-3-24 21:49

Ian不嬲都靜
最搞笑Ian姜兩個最靜坐埋一齊

煲粥最快用隔夜飯。。兔兔用氣壓煲。半小時就可以食。。

想整雞粥。要切好隻雞。。用鹽 少少醬醃。。煲好 ...
kk8733 發表於 2021-3-24 20:58

點做唔會令啲粥變得好油

點算唔會令啲粥變得好油
Garfield 發表於 2021-3-24 21:51

食油粥?我不如飲清水
//一個人華麗地寂寞 一班人熱烈地冷漠//

-Prince- 發表於 2021-3-24 21:36

留翻俾千千可以啦!
佢係後面扮樹就可以了

Ian不嬲都靜
michael344 發表於 2021-3-24 21:51

姜仔之前冇咁靜 最近好似好攰咁

Ian不嬲都靜
michael344 發表於 2021-3-24 21:51
唔係,睇返之前D遊戲片ian都好活躍,佢會搞人地人地又會玩佢,係今晚寧捨靜,同埋臨尾直頭笑唔出

jasonng 發表於 2021-3-24 21:52
佢應該係最忙果個,廣告冇停最近又派歌

唔係,睇返之前D遊戲片ian都好活躍,佢會搞人地人地又會玩佢,係今晚寧捨靜,同埋臨尾直頭笑唔出 ...
SugarFree 發表於 2021-3-24 21:53

佢眼袋勁咗好多
最尾講句嘢都好似想喊咁

jasonng 發表於 2021-3-24 21:52

今日50mins得5mins講正經野