返回列表 發帖

樂壇天后容祖兒全力支持新疆棉花

簽名被屏蔽

祖祖好黃
票房告急,請即購票
https://wmoov.com/movie/showtimes/61498

美祖從不缺席
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

不意外
喜歡祖兒
她都一走了之 你會否哭訴後找我做靠倚

又嚟

祖國兒女藍絲天后容祖兒繼19年年尾一連串自殺事件效忠後再獻新猷
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

講奶共嘅技巧
千千真係要向祖祖多多學習

喜歡祖兒 直到末日
魂冇影啲歌真係好難聽

美祖從不缺席
on07111 發表於 2021-3-25 18:29

用詞簡潔精煉

一個覺得食樹皮既細路得意既人當然會覺得剝削新疆勞工係冇問題

祖祖好黃
myrichardac 發表於 2021-3-25 18:27

呢句就嚟要變hashtag lol

千千真係要向祖祖多多學習
Lewis 發表於 2021-3-25 18:32

千千好慘 茅頭淨係指向佢

喜歡祖兒
and you can hold me like he held her~and I will fxck you like nothing matters~

我祖今年好髮力

睇過
邊忽樂壇天后呀
問過母嬰健康大使未

奶到咁徹底YINFAGAY 無五台二十冠真係講唔過

嘔心到極
我們的總和

然後祖粉就會扮睇唔到/拖埋其他女歌手落水
利申:唔係鏡粉

春卷永遠領先過其他人
親親愛的親親我 輕輕抱擁輕撫我
真命是你出現 終等到你飛過

奶得咁徹底,唔知今次d 打手又點spin 走

然後祖粉就會扮睇唔到/拖埋其他女歌手落水
tom 發表於 2021-3-25 18:46

上面個春袋會員已經係咁啦,冇其他招

上面個春袋會員已經係咁啦,冇其他招
Kyle_ 發表於 2021-3-25 18:49

你唔好咁私怨mode啦

我好支持大家鬧容祖兒
呢啲「天后」唔要都罷

支持種族滅絕!
仲話佢暗黃?

連平時唔講政治野嘅陳奕迅都要出post終於合作
睇嚟中國人真係好嬲
她都一走了之 你會否哭訴後找我做靠倚

簽名被屏蔽

簽名被屏蔽

容天后搵一期無花生俾大家食唔得架咩
我真係服鬼咗佢
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

奶共兒留番係上面唔好落番黎luuuuuu

我覺得Joey eason奶完就算要開六場紅館都會照爆 唔會滯銷
呢啲就係有實力同冇實力既歌手既分別
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

祖兒係微博貼姐,香港人都好少用weibo,所以唔係寫比香港人睇,大家唔駛咁緊張

而且無H&M著姐,我家美祖識得"下次抄得聰明些,不會抄得一模一樣,最重要是著(穿)得舒服",所以完全無問題
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

新疆教育營

我覺得Joey eason奶完就算要開六場紅館都會照爆 唔會滯銷
呢啲就係有實力同冇實力既歌手既分別 ...
JasOh103 發表於 2021-3-25 19:15

奶共不了

想睇堅堅開六場紅館
一齊幫美祖spin走

中國GDP就快追上及超越西方國家!

2020年世界經濟總值分佈
18% - 中國
55% - 美國、歐盟、日本、英國、 ...
Hanson 發表於 25/3/2021 19:04
真係唔知邊個搞到上年全年經濟大衰退呢下

想睇堅堅開六場紅館
一齊幫美祖spin走
on07111 發表於 2021-3-25 19:20

六場等於三加三 應該冇難度 都只不過係多上次一場
何況一半入場率又可以循環再用之前買落啲黑布

真係唔知邊個搞到上年全年經濟大衰退呢下
kwanie 發表於 2021-3-25 19:21

西方國家囉,個個都唔戴口罩

人地中國防疫控疫工作做得好好

六場等於三加三 應該冇難度 都只不過係多上次一場  
何況一半入場率又可以循環再用之前買 ...
JasOh103 發表於 2021-3-25 19:25

煎係咪唔會開到四面台
冇人睇佢

有實力就可以冇良知,明白

喜歡祖兒

煎係咪唔會開到四面台
冇人睇佢
Garfield 發表於 2021-3-25 19:28

麥花臣可以

有實力就可以冇良知,明白
powerful 發表於 2021-3-25 19:29

咁都好過實力又冇 良知又冇嗰啲人既
邊個我就唔講了

祖兒好愛國
要用一億買一季大陸翻版衫褲鞋襪
bagfgfcde 發表於 2021-3-25 19:21

期待小粉紅每日關注祖兒衣著品牌

咁都好過實力又冇 良知又冇嗰啲人既
邊個我就唔講了
JasOh103 發表於 2021-3-25 19:32

實力又冇 良知又冇 = 我主觀認為係apply to 容祖兒,你可以唔同意既

煎係咪唔會開到四面台
冇人睇佢
Garfield 發表於 2021-3-25 19:28

music suite四面台應該開到

想知大家覺得啲外國品牌會跪低定係企硬

建議大家轉撐 Gin Lee!
二〇二三年度全女班投票

祖國兒女首東京人壽係咪要改名

建議大家轉撐 Gin Lee!
616.1314 發表於 2021-3-25 19:41

喜歡幸兒
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

祖國兒女首東京人壽係咪要改名
qwerzx 發表於 2021-3-25 19:42

新疆棉花!
二〇二三年度全女班投票

新疆棉花!
616.1314 發表於 2021-3-25 19:43

棉花紀
棉花怒放
棉花千樹

實力又冇 良知又冇 = 我主觀認為係apply to 容祖兒,你可以唔同意既
powerful 發表於 2021-3-25 19:34

都真係好主觀