返回列表 發帖
想知大家覺得啲外國品牌會跪低定係企硬
bagfgfcde 發表於 2021-3-25 19:39

我淨係知中国人過幾日肯定已經唔記得喱回事

祖國人壽幾時派台???

祖祖如果冇表態,可能沒收回鄉卡,長駐祖國共享繁榮

想知大家覺得啲外國品牌會跪低定係企硬
bagfgfcde 發表於 2021-3-25 19:39

不論跪或企,大家應該施多D壓力比D品牌,同時宣傳比外界既消費者知。同埋我好誠懇建議D歌手既支持者係fanclub內部施下壓而唔係盲撐/拉其他人落水,而家已經唔係歌迷私怨既時間,想為全球自由出一分力,真心希望fans去比壓力D偶像群,我都係咁同醫神迷講,雖然我知好難聽得入耳。

奶得咁徹底,唔知今次d 打手又點spin 走
Kyle_ 發表於 2021-3-25 18:48

當然係spin俾Eason啦

然後祖粉就會扮睇唔到/拖埋其他女歌手落水
tom 發表於 2021-3-25 18:46

又畀你講中。

好嘔心啊

好無恥 張相令kenneth拳頭硬晒!

又黃又藍 要變pakho了

北京人壽又黎
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

全國最受歡迎女歌手!!!黃祖兒
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

我認識嘅棉花叫 cotton...
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

實力又冇 良知又冇 = 我主觀認為係apply to 容祖兒,你可以唔同意既
powerful 發表於 2021-3-25 19:34

真係估唔到。。兔兔好認同。。

祖兒唔著H&M冇所謂,但之後可能連Burberry都唔可以著了

祖兒唔著H&M冇所謂,但之後可能連Burberry都唔可以著了
Serendipity 發表於 2021-3-25 20:05

幾好呀。。

祖兒不紅
天理不容
DM多仔多到覆唔哂

從來未愛你 棉棉

我覺得前面有D容粉已經癲左

想搞金春卷大賞
我們的總和

實力又冇 良知又冇 = 我主觀認為係apply to 容祖兒,你可以唔同意既

啱先講到開演唱會 佢駕馭舞台/跳唱/唱live穩定既實力我否定唔到
當然呢個都係我好主觀既想法

就好似我認為某位「前天后」冇實力 都會有一大班人唔同意
~respect*
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

我淨係知中国人過幾日肯定已經唔記得喱回事
michael344 發表於 2021-3-25 19:48

一邊屌一邊繼續買
希望今次哩堆大BRAND 企硬唔跪

一邊屌一邊繼續買
希望今次哩堆大BRAND 企硬唔跪
Kyle_ 發表於 2021-3-25 20:21

同香港啲樂迷一樣

佢會唔會步lemon tree天后後塵

奶完繼續拎五台十冠 又有咁多祖粉埋單 雙贏
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

新彊人壽! 今次cathay 不喜歡早兒了
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

好誠懇建議D歌手既支持者係fanclub內部施下壓 ...
powerful 發表於 2021-3-25 19:49

JY6有幫手轉發 一齊做祖國兒女
肥婆馬上收皮

qwerzx 發表於 2021-3-25 20:33

依單嚴重過大中嬋多多聲
如果咁都走得甩真係冇天理

qwerzx 發表於 2021-3-25 20:33

LEMONTREE 同習大大握手+向軍人致敬~而今次容祖國係支持新疆種族滅絕
邊個顛D?

做奶共天后啦,唔好番黎喎
再將我相信的如煙火般綻放

棉花紀

LEMONTREE 同習大大握手+向軍人致敬~而今次容祖國係支持新疆種族滅絕
邊個顛D? ...
Kyle_ 發表於 2021-3-25 20:49

祖國拍片建設香港 支持警察都無事,今次碎料啦
肥婆馬上收皮

好嘔心啊 容祖兒同陳奕迅
為左搵人仔可以去到幾盡
東京人壽 132 (168) +2
煙花紀 79 +4

認同呀
一部發聲機器 講唔上咩實力唔實力
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

依單嚴重過大中嬋多多聲
屮SiU霖屮 發表於 2021-3-25 20:44

嬅好似都有出圖?

好嘔心啊 容祖兒同陳奕迅
為左搵人仔可以去到幾盡
water:) 發表於 2021-3-25 21:18

大陸解封準備可以開演唱會
肥婆馬上收皮

幾好呀。。
kk8733 發表於 2021-3-25 20:06

佢無恥到爆 照著又如何?

(同阿媽一齊)賣西都做得出 其實有咩會做唔出?

單春 春卷
令人作嘔 咁本事就唔好返香港樂壇
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

新彊人壽! 今次cathay 不喜歡早兒了
cathay1996 發表於 2021-3-25 20:35

恭喜脫苦海
Team Kenneth今日收獲甚豐!

好彩我一直都支持明荃
唔洗擔心佢奶唔奶
DM多仔多到覆唔哂

大陸解封準備可以開演唱會
fifty1205 發表於 2021-3-25 21:23

陳奕迅 x 容祖兒 拉闊可以搬上去大陸開了
煙花紀 79 +4

依單嚴重過大中嬋多多聲
屮SiU霖屮 發表於 2021-3-25 20:44

目前喺立場/蘋果/X登
容祖儿都俾陳奕迅overshadow咗
蘋果ig出埋po專講陳奕迅

目前喺立場/蘋果/X登
蘋果ig出埋po專講陳奕迅 ...
bagfgfcde 發表於 2021-3-25 21:31

鷹皇啲小動作囉

目前喺立場/蘋果/X登

Eason果個係聲明wor-_-
傳唱度高好多
煙花紀 79 +4

奶完繼續拎五台十冠 又有咁多祖粉埋單 雙贏
fifty1205 發表於 2021-3-25 20:34

叻女。。你得唔得呀。。

鷹皇啲小動作囉
kenneth 發表於 2021-3-25 21:32

記得以前蘋果成日出啲好噴既新聞寫衰容祖兒
但今日去睇 連蘋果娛樂都冇講佢

佢無恥到爆 照著又如何?
kenneth 發表於 2021-3-25 21:24

佢都唔介意。。

陳奕迅係代言人發表聲明,容祖兒代言邊個品牌?

但今日去睇 連蘋果娛樂都冇講佢  ...
bagfgfcde 發表於 2021-3-25 21:36

咁Eason係值得討論好多嘅
Joey冇人有期望過
DM多仔多到覆唔哂

目前喺立場/蘋果/X登

容祖儿本身做d咩都已經冇乜人理 反而本身eason仲係好受歡迎

睇佢地出新歌大家嘅反應就知

Eason果個係聲明wor-_-
傳唱度高好多
water:) 發表於 2021-3-25 21:35

祖國嗰個都好噴 而且唔官式好有創意
支持啲綿花 thx

但今日去睇 連蘋果娛樂都冇講佢  ...
bagfgfcde 發表於 2021-3-25 21:36

收左錢唔肯講。。