返回列表 發帖

王嘉儀入咗幻國取代謝安琪?

YSL 片尾字幕

王嘉儀簽咗幻國 頂替謝安琪?

呢個post係咪你開
定你copy and paste

反OT 希望捧到拎到女金
張敬軒 // 泳兒 // RubberBand // MC張天賦 // 陳蕾 // MIRROR

Hello, 你都硬膠嘅 巴打
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

如果係真就恭喜佢!佢都捱左成10年啦。
I talk a lot of BS.

支持 Sophy

真的嗎。。

想聽sophy唱淫歌

麥大導咁巴閉 祝嘉儀好運

怕佢冇曬出歌自主度 如果成為謝小姐嘅替代品就算了

荃力支持Sophy唱沐春風

其實純講style
sophy食得起juno啲暗黑嘢嘅
不過juno啲執行力咁低.....
DM多仔多到覆唔哂

典解唔簽美丁
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

火星 撞地球。。好睇。。

冇左kay嘅juno仲吸唔吸引到人留意

希望出碟唔好賣到咁貴

提升下知名度都好既

Yan 發表於 2021-3-29 00:32

有財力。。做新聞。。咩都得。。

典解唔簽美丁
b01091018 發表於 2021-3-28 11:41

其實個樣同佢幾襯

希望可以捧下sophy
佢值得比更多人認識

支持 SOPHY!
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

快啲同我取代佢 thx
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

公佈左先算。。

Yan 發表於 2021-3-29 00:32

講到The Album之前無人識佢咁
根本佢不嬲都有固定fan base,係CM唔鍾意佢咋嘛
朋友已走 轉圈轉圈 哈姆共你
無愛可失 轉圈轉圈 舒發悶氣

講到The Album之前無人識佢咁
根本佢不嬲都有固定fan base,係CM唔鍾意佢咋嘛 ...
sampras625 發表於 2021-3-30 16:46

Evil is a point of view 真係唔多人留意wor  
我係覺得sophy未必可以靠juno紅啫

Evil is a point of view 真係唔多人留意wor  
Yan 發表於 2021-3-30 16:58

堆舊歌幫佢儲落嘅人氣已經夠佢食老本食過世啦
佢肯開嘅話,坐爆2-3場紅館應該唔難
當然Sophy紅唔紅到係另一回事,但唔好講到Juno係nobody咁
不過佢都唔似係想大紅大紫,佢本身嘅音樂都算alternative/indie,拍埋Juno其實都幾適合
朋友已走 轉圈轉圈 哈姆共你
無愛可失 轉圈轉圈 舒發悶氣

Yan 發表於 30/3/2021 16:58
呢隻碟係佢自己發脾氣宣傳都唔做啫

希望Sophy同幻國份約係發行only, 自己公司 Sophysophy 獨立工作室繼續全權控制自己音樂製作, good luck Sophy

Soppy要好好保護自己  間公司啲人好西

我成日以為王嘉儀係男人

我成日以為王嘉儀係男人
Garfield 發表於 30/3/2021 18:54
中國嗰個係王嘉爾

chanching 發表於 2021-3-30 18:44

驚驚
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

中國嗰個係王嘉爾
kwanie 發表於 2021-3-30 18:54

笑死 咁都有得笑

開個賭盤
賭下羊皇后幾時開始出 po 串 Sophy!

中國嗰個係王嘉爾
kwanie 發表於 2021-3-30 18:54

笑話區re post pls.
陳蕾食咗喉糖未?

chanching 發表於 2021-3-30 18:44

真係簽左。。