返回列表 發帖
完全唔知個笑點喺邊 淨係覺得好cheap好尷尬
不過多謝cctvb神助攻而家mirror更加受歡迎

結果搞到勁多路人留意mirror

黑暗兵法

幫對家宣傳
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

黑暗兵法

幫對家宣傳
b01091018 發表於 2021-3-28 00:08

高招。。

對比契仔
對於被外界質疑迴避連串緋聞,Ian表示只是跟隨公司安排,他說:「我冇逃避,因為就算5 ...
myrichardac 發表於 2021-3-27 22:00

有啲人覺得 又唔係我做錯 點解我要道歉?

但其實有時道歉係想對方好受,覺得關係比對錯、自尊更重要

無線日前舉行大型記者會,宣佈推出多個綜藝節目,期間藝員鄧智堅在會上戴假髮自稱「薑蓉」,被主持麥美恩、 ...
losyes 發表於 2021-3-27 16:00

姜B每次回應都好有大將之風喎,可摸耳叫佢教下班隊友講嘢

結果搞到勁多路人留意mirror
未完成 發表於 2021-3-28 00:07

大台認輸記
Btw 條橋照抄前年海洋公園哈路喂個劇場

成件事做得好肉酸 踩低人又抬唔高自己
欣賞Mirror對記者嘅對答 好大方得體

愈黎愈有亞視執笠之前陣柒味
睇黎有生之年可以見證cctvb執笠

Fyy 扮咩姜糖
再將我相信的如煙火般綻放

愈黎愈有亞視執笠之前陣柒味
睇黎有生之年可以見證cctvb執笠
Lewis 發表於 2021-3-28 10:36

好開心。。

江嘉敏呢幾日應該心情勁靚
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

首席創意宮好creative
wood

首席創意宮好creative
wood1024 發表於 2021-3-28 14:25

好叻叻。。

死亡之吻
親親愛的親親我 輕輕抱擁輕撫我
真命是你出現 終等到你飛過

網絡資源好寶貴
下次見到廢老博存在感
可以試吓直接ignore
在這畢生不滅 無極的狀態

Ok
親親愛的親親我 輕輕抱擁輕撫我
真命是你出現 終等到你飛過

死亡之吻
LoveMirkay520 發表於 2021-3-29 12:50

點解去星夢係「上去」
唔係「落去」

譚伯係咪睇唔起楷哥果邊?!
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

坦白講 唔係鏡粉 更唔係姜糖
中央台獎門人首炮就搞壇咁嘅嘢
反映什麼綜藝改革只不過係炒冷飯
醜化姜濤 好比當年醜化蔡楓華 等同阿邊個帶頭抹黑劉錫明果d低裝手段

sorry 可惜大台已經唔係key opinion leader啦 係人見人憎嘅老人頻道
口裡就話改 行徑依舊低俗
諗住攻擊對家嘅代表性人物 去賺收視 完全係誤判形勢
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

死亡之吻
LoveMirkay520 發表於 2021-3-29 12:50

麟伯話哂都係80年代嘅姜B
DM多仔多到覆唔哂

我最喜愛的男歌手 同 我最喜愛的歌曲 得主

諗極唔明 CCTVB點解要咁做!
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

CCTVB真係好過時, 全靠首席創意官!

麟伯話哂都係80年代嘅姜B
mosesming 發表於 29/3/2021 14:14
哥哥係咪家謙

繼Gin Lee 後,麟伯表態加持薑濤
祝你好運
我們都是這樣長大的
人大了 難得放肆地笑   才會懂 煩惱盡量忘掉
而患病這刻 才發現極渺小   學會珍惜了

坦白講 唔係鏡粉 更唔係姜糖
中央台獎門人首炮就搞壇咁嘅嘢
反映什麼綜藝改革只不過係炒冷飯
醜化姜濤 好 ...
liebe 發表於 2021-3-29 13:45

睇cctvb點死法。。

我最喜愛的男歌手 同 我最喜愛的歌曲 得主

諗極唔明 CCTVB點解要咁做!
Kenny 發表於 2021-3-30 10:36

無腦過兔兔。。