返回列表 發帖
最好以後唔好出黎
棉花雞係大陸唱咪算
water:) 發表於 2021-3-29 19:50

又有新term laughed
AGA vs Gin 的時代來了

對明荃歌藝冇質疑,真心有料
而且人品同樣都唔反感,所以我聽歌、睇樣、睇性格咩都要! ...
mosesming 發表於 2021-3-29 19:10
荃力支持實力歌后Liz.A
明荃適應明荃老去 旋轉著來華麗面對 明荃老矣 說故事如羅蘭渴睡 可說家英的歴史 怎會了無生趣

AK出新歌!
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

AK出新歌!
HOTMAN 發表於 2021-3-29 20:04

咩類型

AK出新歌!

荃球華人琪待!
願我的黑令我清醒  而黑中有光 心很清 柔似水 守護 感性結晶
黑是百種色 混於這世間 越變幻 越感受這熱情 越看清

AK出新歌!

咩名!
東京人壽 132 (168) +2
煙花紀 9 + 14 + 7 + 7 + 7 + 6+2 + 10+2 + 12*= 71* +4

咩名!
water:) 發表於 2021-3-29 20:08

《黑之呼吸》 星期三特登登場
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

HOTMAN 發表於 2021-3-29 20:10

鬼滅名⋯
煙花紀 9 + 14 + 7 + 7 + 7 + 6+2 + 10+2 + 12*= 71* +4

fifty1205 發表於 2021-3-29 19:51

我諗起寵物小精靈果隻棉花雞
Lady Killa kill la kill la kill again
天生膚淺敷衍醜陋的賣相
You can call me pretty liar
I'm a liar liar
只等天黑

AK出新歌!

荃成關注!
Liza: When you are old, they assume you know every thing~~

對明荃歌藝冇質疑,真心有料
而且人品同樣都唔反感,所以我聽歌、睇樣、睇性格咩都要! ...
mosesming 發表於 2021-3-29 19:10

Liz.A啲震音真係好勾魂
唔單止唱歌有料 身材一樣有料
大過家燕個屎忽胸之餘 啲手臂肉又實的的
胳肋底仲有粒銷魂墨
可謂樂壇八十路
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

AK出新歌!

江生未願坐定 江生面上有星 江生銀河裡馳騁
明荃適應明荃老去 旋轉著來華麗面對 明荃老矣 說故事如羅蘭渴睡 可說家英的歴史 怎會了無生趣

SugarFree 發表於 2021-3-29 20:21

江山二品
Liza: When you are old, they assume you know every thing~~

SugarFree 發表於 2021-3-29 20:21

江生魅力怪奇 江生就沒法比 江生行為最隨機   
願我的黑令我清醒  而黑中有光 心很清 柔似水 守護 感性結晶

AK Jer 姜 Ian Mirror 一齊出歌
幾時到Edan and Anson Lo出埋第2plug

美商出非劇歌

日期: 30/3/2021
活動: 『流行經典50年』壓軸錄影探班
嘉賓: 薛家燕、曹永廉、鄭俊弘、譚嘉儀、
        ...
matt0605 發表於 2021-3-29 19:48

去唱流行無罪同破地獄
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

江生魅力怪奇 江生就沒法比 江生行為最隨機
on07111 發表於 2021-3-29 20:24

笑到痴線

笑到痴線
未完成 發表於 2021-3-29 20:28

搞到我即刻聽咗兩次天生二品

HOTMAN 發表於 2021-3-29 20:10

好期待江x生 出remix黑面呼吸

Liz.A啲震音真係好勾魂
唔單止唱歌有料 身材一樣有料
大過家燕個屎忽胸之餘 啲手臂肉又實的的
胳肋底仲有 ...
liebe 發表於 2021-3-29 20:21

外在內在都得
點解仲未衝出國際
汪明荃高分 家燕傻人低分
菊英羅文不會恨 恨有紫昕
汪明荃高等 顯得康華低等
潔靈祝佢好運 做家英最淫

好期待江x生 出remix黑面呼吸
qwerzx 發表於 2021-3-29 20:34

好期待可以有幾多個追擊post

外在內在都得
點解仲未衝出國際
LoveMirkay520 發表於 2021-3-29 20:35

因為鬼佬唔識貨
淨係鍾意咩Adele TaylorSwift BillieEilish

因為鬼佬唔識貨
淨係鍾意咩Adele TaylorSwift BillieEilish
mosesming 發表於 2021-3-29 20:38

係咪ageism!

HOTMAN 發表於 2021-3-29 20:38

利申 AK 粉 成日聽蝸牛

AK Jer 姜 Ian Mirror 一齊出歌
幾時到Edan and Anson Lo出埋第2plug
water:) 發表於 2021-3-29 20:26

登神下一首可能係《大叔的愛》主題曲合唱?

btw美柳訪問有講話今年都係會出3首solo
睇嚟其他幾個仔都一樣做鏡粉真係好忙
係咪想個個星期都稱霸香港樂壇流行榜
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

HOTMAN 發表於 2021-3-29 20:38

個位激進生粉應該會繼續追擊

因為鬼佬唔識貨
mosesming 發表於 2021-3-29 20:38

你簽名差一隻《WHEN MINGQUAN FALLS ASLEEP, WHERE DOES SHE GO?》
Long's Music Picks Week 16 >3>
Master Class | #FF | I'm Fine, Thx.

睇嚟其他幾個 ...
gocrazy 發表於 2021-3-29 20:47

星期三可以支持埋Ak

利申 AK 粉 成日聽蝸牛
qwerzx 發表於 2021-3-29 20:45

預計teamak今年都有20首歌!
希望ak唔好成日將機會推晒畀其他人啦!
我哋要見到佢個靚樣企最前!
秉承cm精神 推廣好音樂

Mirror啲Quota打晒交
Mirror KT Jer AK Ian 會唔會互界AP結果全部一冠都冇

我哋要見到佢個靚樣企最前!{:1_ ...
kenneth 發表於 2021-3-29 20:49

TeamAK最新成員update有邊幾個?

星期三可以支持埋Ak
qwerzx 發表於 2021-3-29 20:48

荃力支持走音AK返去專心做youtuber唔好浪費鏡仔quota

睇嚟其他幾個 ...
gocrazy 發表於 2021-3-29 20:47

Edan 姜 Ian AK AL Jer 至少18首歌

個位激進生粉應該會繼續追擊
on07111 發表於 2021-3-29 20:47

我估到時全個post ak佔9成版面

Mirror KT Jer AK Ian 會唔會互界AP結果全部一冠都冇 ...
foreverkontinue 發表於 2021-3-29 20:50

鏡仔quota真係好緊張

所以希望走音分化黑面個啲可以比條生路其他仔行下

TeamAK最新成員update有邊幾個?
HOTMAN 發表於 2021-3-29 20:51

好似有jace

我哋要見到佢個靚樣企最前!{:1_ ...
kenneth 發表於 2021-3-29 20:49

希望生生可以抽空幫一姐詠拍MV做男主角

Mirror KT Jer AK Ian 會唔會互界AP結果全部一冠都冇 ...
foreverkontinue 發表於 2021-3-29 20:50

隔兩個星期或每個星期一首咪幾好 咁樣大家都無咩attention 好難好似eden咁紅

鏡仔quota真係好緊張

所以希望走音分化黑面個啲可以比條生路其他仔行下 ...
gocrazy 發表於 2021-3-29 20:52

你漏咗喜茶

演唱會指定電台係903喎

你漏咗喜茶
HOTMAN 發表於 2021-3-29 20:54

係啵!竟然忘記咗喜茶X呢件事

你簽名差一隻《WHEN MINGQUAN FALLS ASLEEP, WHERE DOES SHE GO?》
WZA111 發表於 2021-3-29 20:48

荃B錄完中樂演唱會plug已經好攰
要抖下先錄到Bad Guy

fifty1205 發表於 2021-3-29 19:51

由春卷進化咗好多 雖然好油!

本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
第20首好明顯啦下化

g會員要崩潰了
我估錯這個世界得到教訓

契契新歌做乜啊,浪費左我對佢嘅期待
我估錯這個世界得到教訓

江山二品
mosesming 發表於 2021-3-29 20:23

希望有十大補返

其實有冇諗過就係因為你地習慣左903嗰種派歌爭AP文化,基本上忽視左社交媒體呢樣嘢,所以就連做咩歌派咩歌都要睇下派台數量派台時間,習慣真係好可怕
我估錯這個世界得到教訓

紫薯老母俾契囝 色惑
Long's Music Picks Week 16 >3>
Master Class | #FF | I'm Fine, Thx.