返回列表 發帖
8點正首播我契新歌DWBF嘅MV
SugarFree 發表於 2021-3-29 19:49

其實佢啲女fans 真係唔介意佢成日同咁多靚女同場出現架咩?
btw Kayan9896 jenggggggg

今年大國既production真係幾好
so far 5首solo加埋肥仔6首 6首都唔同得黎又有質素 成個presentation又好 抵佢地玩曬

紫薯老母俾契囝 色惑
WZA111 發表於 2021-3-29 21:05

歡迎mami加入迷契樂園
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

因為鬼佬唔識貨
淨係鍾意咩Adele TaylorSwift BillieEilish
mosesming 發表於 2021-3-29 20:38
Liz.A值得擁有更多
明荃適應明荃老去 旋轉著來華麗面對 明荃老矣 說故事如羅蘭渴睡 可說家英的歴史 怎會了無生趣

其實有冇諗過就係因為你地習慣左903嗰種派歌爭AP文化,基本上忽視左社交媒體呢樣嘢,所以就連做咩歌派咩歌 ...
mrshadowll 發表於 2021-3-29 21:01

密密派歌的確對商台嘅ap冇幫助,但對吸引路人飯注意甚至吸狂迷有幫助就已經好夠,可以令樂迷全年都見到鏡仔活躍對於處於上升期嘅佢地來講係好事
明荃適應明荃老去 旋轉著來華麗面對 明荃老矣 說故事如羅蘭渴睡 可說家英的歴史 怎會了無生趣

其實佢啲女fans 真係唔介意佢成日同咁多靚女同場出現架咩?

今年 ...
tree 發表於 2021-3-29 21:05
隻歌melody幾流暢但相對冇慢歌咁突出到美契把聲

密密派歌的確對商台嘅ap冇幫助,但對吸引路人飯注意甚至吸狂迷有幫助就已經好夠,可以令樂迷全年都見到鏡仔 ...
SugarFree 發表於 2021-3-29 21:12

岩呀,唔上榜咪唔上榜,keep人氣重要d
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

今年 ...
tree 發表於 2021-3-29 21:05

同意鏡仔其他幾首都好,又夠特別
但契仔呢首質素好一般吧亦都無咩新意
仲有團歌《WARRIOR》都好正
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

Liz.A值得擁有更多
SugarFree 發表於 2021-3-29 21:08

荃力支持Liz.A學Taytay搵隊indie band錄隻好似folklore咁嘅碟爭Grammy
Band最好搵RubberBand / The Hertz / 粉紅A / MLA
Liza: When you are old, they assume you know every thing~~

同意鏡仔其他幾首都好,又夠特別
但契仔呢首質素好一般吧亦都無咩新意
仲有團歌《WARRIOR》都好 ...
gocrazy 發表於 2021-3-29 21:14

Ian呢首真係一般 冇驚喜 不過唱功係鏡仔入面最top

公道d講 蝸牛真係好好loop

Ian呢首真係一般 冇驚喜 不過唱功係鏡仔入面最top
qwerzx 發表於 2021-3-29 21:22

唔認同
一直覺得契仔唱功只係普通水平

同埋佢好唔穩定,live成日走音
歌路亦都好窄,淨係唱下愛情K歌多

要講鏡仔唱功最TOP我自己就肯定撐柳兒

荃力支持Liz.A學Taytay搵隊indie band錄隻好似folklore咁嘅碟爭Grammy
Band最好搵RubberBand / The  ...
mosesming 發表於 2021-3-29 21:19

想聽 Liz.A 同尤志豪唱 Exile

推到生生下年去我荃度拜年

Band最好搵RubberBand / The  ...
mosesming 發表於 2021-3-29 21:19

Liz.A 同 Lizzo 有冇關係
想睇 Liz.A 一路吹笛一路twerk
Long's Music Picks Week 16 >3>
Master Class | #FF | I'm Fine, Thx.

想聽 Liz.A 同尤志豪唱 Exile
bagfgfcde 發表於 2021-3-29 21:29

未錄都知首歌一定好似初一咁開心
Liza: When you are old, they assume you know every thing~~

隻歌melody幾流暢但相對冇慢歌咁突出到美契把聲
SugarFree 發表於 2021-3-29 21:13

個MV全程俾kayan9896吸引左

未完成 發表於 2021-3-29 21:30

你度條橋俾viu

未完成 發表於 2021-3-29 21:23

生生為何慢一點給你最大量愛
願我的黑令我清醒  而黑中有光 心很清 柔似水 守護 感性結晶
黑是百種色 混於這世間 越變幻 越感受這熱情 越看清

未完成 發表於 2021-3-29 21:30

等咗29年都去唔到就黑面

Liz.A 同 Lizzo 有冇關係
想睇 Liz.A 一路吹笛一路twerk
WZA111 發表於 2021-3-29 21:31

吹邊枝笛

未完成 發表於 2021-3-29 21:23

中肯 ak需要大家支持 走出1/1陰影

契契新歌做乜啊,浪費左我對佢嘅期待
mrshadowll 發表於 2021-3-29 20:58

今時今日ian既地位其實企喺度笑兩下班fans已經暈晒
個mv個重點係佢既迷人笑容

想問契囝作咗邊粒音?
Long's Music Picks Week 16 >3>
Master Class | #FF | I'm Fine, Thx.

qwerzx 發表於 2021-3-29 21:35

In AK We Support
願我的黑令我清醒  而黑中有光 心很清 柔似水 守護 感性結晶

個mv個重點係佢既迷人笑容 ...
Minimario1121 發表於 2021-3-29 21:35

咁佢嘅mv唔駛咁多budget啦 搵個studio笑下咪得

個mv個重點係佢既迷人笑容 ...
Minimario1121 發表於 2021-3-29 21:35

認真?想引用某會員嘅mean mean留言
契仔由第一日開始已經同靚仔無關

qwerzx 發表於 2021-3-29 21:35

大家都要成為team AK 支持佢拎十大!

個MV全程俾kayan9896吸引左
michael344 發表於 2021-3-29 21:31
下?我覺得佢有D礙眼

HOTMAN 發表於 2021-3-29 21:37

咁又唔得
人無ian有-可以
人有ian無-佢班fans會炸左生啤嫁

其實我覺得美契好靚仔

生生為何慢一點給你最大量愛
on07111 發表於 2021-3-29 21:33

給可以,但做出來,更好

唔認同
一直覺得契仔唱功只係普通水平

同埋佢好唔穩定,live成日走音
歌路亦都好窄,淨係唱下愛情K歌多
...
gocrazy 發表於 2021-3-29 21:26

你就算啦
佢出咩歌你都dis架喇

HOTMAN 發表於 2021-3-29 21:37

但契仔又澄清:香港studio拍MV仲貴過飛去日本啊

其實我覺得美契好靚仔
mosesming 發表於 2021-3-29 21:41

所以佢嘅MV唔適宜有女主角

其實我覺得美契好靚仔

睇咗幾年 開始順眼

你就算啦
佢出咩歌你都dis架喇
totoan 發表於 2021-3-29 21:42

小心比人"EGO"

睇咗幾年 開始順眼
HOTMAN 發表於 2021-3-29 21:44

但頂唔順佢發姣

所以佢嘅MV唔適宜有女主角
SugarFree 發表於 2021-3-29 21:43

可以有男主角 eg 江業生

但頂唔順佢發姣
未完成 發表於 2021-3-29 21:45

呢排套劇d訪問真係睇唔落

小心比人"EGO"
on07111 發表於 2021-3-29 21:44

我要EGO埋你

小心比人"EGO"
on07111 發表於 2021-3-29 21:44

我只係講事實幾個solo鏡仔唔同曲風歌路
個個風格都唔同
本身係件好事
佢係不停招黑
真心好煩

可以有男主角 eg 江業生
HOTMAN 發表於 2021-3-29 21:46

蝸牛。

希望拎到chill 榜金曲

CM真係多契仔粉
對佢咁寬容,對其他鏡仔咁harsh

首歌無新意,唱功又一般
就改成讚佢靚仔?都唔知邊忽靚仔

都唔好玩嘅
G會員閃了

G會員閃了
gocrazy 發表於 2021-3-29 21:49

收到!

CM真係多契仔粉

首歌無新意,唱功又一般
就改成讚佢靚仔?{:1_11 ...

Bye bye
星期三12點先再go crazy

CM真係多契仔粉

首歌無新意,唱功又一般
就改成讚佢靚仔?{:1_11 ...

唔送喇

蝸牛。

希望拎到chill 榜金曲
on07111 發表於 2021-3-29 21:48

新人獎唔要了?

其實我覺得美契好靚仔

同意 唔厚粉都靚仔

新人獎唔要了?
HOTMAN 發表於 2021-3-29 21:52

告急緊 生粉點做野

千世書爆呀!
東京人壽 132 (168) +2
煙花紀 9 + 14 + 7 + 7 + 7 + 6+2 + 10+2 + 12*= 71* +4