返回列表 發帖
我又銀。。
歡迎大家估下我最後幾多個銀
616.1314 發表於 2021-4-3 22:01

5個!
陳蕾食咗喉糖未?

20票 姐係有40粒睪丸
stephybest 發表於 2021-4-3 22:06

小道消息
陳奕迅有份投...

bag又文青又運動型
贏曬
Garfield 發表於 2021-4-3 22:04

恭喜美袋,如果hehehaha還在,文青美袋就未必可以大勝

#CM 發帖榜 2021 頒獎典禮#
壇草大獎

銅: RVHOCPC (17)
銀: jasonng (19)
金: -Prince- (22)

我最喜 ...
616.1314 發表於 2021-4-3 22:07

學霸 kelvin !

bag又文青又運動型
贏曬
Garfield 發表於 2021-4-3 22:04
文武雙全,多才多藝
CM排球專員
Yan 發表於 2021-4-3 22:03
得閒會客串下做網球同羽毛球專員

今年正常咁多
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

壇草大獎

我最喜 ...

希望用呢個獎換文青
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

壇草大獎

我最喜 ...

壇草獎幾時轉左營

壇草大獎

我最喜 ...

咁啱開咗新一頁
驚大家睇唔到,Quote 一次先
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

壇草大獎

我最喜 ...

支持tyli

我都投左佢地 希望冇射落海
Yan 發表於 2021-4-3 22:07

以後唔好射落海啦
晒曬

壇草大獎

我最喜 ...

希望小查子能夠單手攞奬

小道消息
陳奕迅有份投...
WZA111 發表於 2021-4-3 22:07
39 粒夠唔夠...

召喚 @jasonng

壇草大獎

我最喜 ...
王子仲係金獎 從來未輸過

壇草大獎

我最喜 ...
tyli tyli tyli

希望用呢個獎換文青
RVHOCPC 發表於 2021-4-3 22:08
羨慕,我每次提名自己都入唔到圍

召喚 @jasonng
WZA111 發表於 2021-4-3 22:08

可能去左追鏡仔拍節目
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

我最喜愛的貼圖

銅: AGA citypop dancing (jasonng) (17)
銀: Mi: 樂壇天后?  ...
bagfgfcde 發表於 2021-4-3 21:39

如果堅堅腳死皮圖早半個月post 有冇力一戰?

我最喜愛的單身會員

銅: kel_kelvin (13)
銀: tyli (24)
金: chachacharlie (25)

第四節完
交翻個台俾美男子~
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

Tyli 金獎大熱門

如果堅堅腳死皮圖早半個月post 有冇力一戰?
kayzzz 發表於 2021-4-3 22:10

可能去左追鏡仔拍節目
on07111 發表於 2021-4-3 22:10

爵屎:捧得紅你,都可以踩低你

恭喜恭喜小查子

壇草大獎

我最喜 ...

拎壇草大獎 係咪有相睇??

第五節

又到我出場啦 hehe 我是搭飛機過來的

嚟頒啲大家好重視嘅獎!
希望大家繼續留意啦 <3

搵啲膠歌炒熱下氣氛先
有請史塔肥!

NEXT
最mean會員
我最喜愛的噴言
最噴水會員
最pure會員
最淫會員

可能去左追鏡仔拍節目
on07111 發表於 2021-4-3 22:10

私追pk死

查查查理

PART 4 SUMMARY

我最喜愛的單身會員
金: chachacharlie (25)

識飲識食會員
金: kk8733 (22)
銀: 616.1314 (21)
銅: stephybest (20)

運動型會員
金: bagfgfcde (33)
銀: chanchan0909 (30)
銅: hkwilliamsiu (17)

壇草大獎

文青大獎
金: bagfgfcde (41)
銀: chanchan0909 (23)
銅: powerful (21)

Tyli 輸咗馬鼻
恭喜tyli ,亞軍得主

第五節

嚟頒啲大家好重視嘅獎 ...
WZA111 發表於 2021-4-3 22:12

希望jasoh至少中一個

拎壇草大獎 係咪有相睇??
Garfield 發表於 2021-4-3 22:12

@RVHOCPC @jasonng @-Prince-

Tyli 金獎大熱門
hkwilliamsiu 發表於 2021-4-3 22:11

小查子 小李子 都係愛將!!
陳蕾食咗喉糖未?

我最喜愛的單身會員

金: chachacharlie (2 ...
616.1314 發表於 2021-4-3 22:10

where are kelvin and charlie???

禾要最淫奬!

羨慕,我每次提名自己都入唔到圍
chanchan0909 發表於 2021-4-3 22:10

你提名自己情侶嘅話應該入到
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

第五節

嚟頒啲大家好重視嘅獎 ...
WZA111 發表於 2021-4-3 22:12

好聽!!!!
陳蕾食咗喉糖未?

好聽!!!!
stephybest 發表於 2021-4-3 22:15

Stephy best!

最mean會員

第一個頒嘅係大家期待而久嘅最mean會員

競爭相當激烈嘅一個獎
CM 真係好 mean ><
就算好似我咁善良嘅會員
見到啲 mean 言都會忍唔住大笑

銅: Well-deserved,終於有你份喇!
銀: 本獎項常客。
金: 我真係等咗嚟一刻好耐㗎啦......

最後五強
josey / bagfgfcde / kwanie / 賴爽 / JasOh103

拎左三個獎 都好滿意 太后去左後台做訪問先
陳蕾食咗喉糖未?

禾要最淫奬!
michael344 發表於 2021-4-3 22:14

你都是Yum奬大熱門

我最喜愛的單身會員

金: chachacharlie (2 ...
616.1314 發表於 2021-4-3 22:10
congrats tyli and Kelvin!

五強鼎立

最mean會員

競爭相當激烈嘅一個獎
CM  ...
WZA111 發表於 2021-4-3 22:15

對手太強勁
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

Tyli 輸咗馬鼻
恭喜tyli ,亞軍得主
hkwilliamsiu 發表於 2021-4-3 22:13
可惜 tyli 仲未入場...

congrats tyli and Kelvin!
chachacharlie 發表於 2021-4-3 22:16

恭喜你

最mean會員

競爭相當激烈嘅一個獎
CM  ...

bully鄧大舊

最mean會員

競爭相當激烈嘅一個獎
CM  ...

最後三強美袋和Kwanie 都是頂頭大熱

你提名自己情侶嘅話應該入到
RVHOCPC 發表於 2021-4-3 22:15
都係入唔到,舊年我就提名我加你

可惜 tyli 仲未入場...
chachacharlie 發表於 2021-4-3 22:17

發緊春夢⋯