返回列表 發帖
Let's have a throwback to 2015...

------
#CM 發帖榜 2015 頒獎典禮#
我最喜愛的噴言

得獎者
玩完未?跟 ...
bagfgfcde 發表於 2021-4-3 11:22

Ruby好勁呀。。

Let's have a throwback to 2015...

------
我最喜愛的噴言

得獎者
玩完未?跟 ...

好可愛嘅噴言ssss

Tyli仔我投咗你最pure會員

同ak一樣純真!
kenneth 發表於 2021-4-3 07:30

AK純真?你指對音樂或者綜藝
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

------
我最喜愛的噴言

得獎者
玩完未?跟 ...

銅奬見到嘉嘉以為你寫
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

AK純真?你指對音樂或者綜藝
on07111 發表於 2021-4-3 11:30

講起純真 我都覺得江

如果冇櫈點算
係咪坐住喺你大脾上面先
WZA111 發表於 2021-4-3 11:21

咁我可以喺後面攬實你

兔兔唔喜囡囡。。
kk8733 發表於 2021-4-3 10:32

佢都是囝囝

咁我可以喺後面攬實你
Yan 發表於 2021-4-3 11:36

好恩愛

------
我最喜愛的噴言

得獎者
玩完未?跟 ...

記得呢堆噴言
老屎忽confirm

佢都是囝囝
hkwilliamsiu 發表於 2021-4-3 11:45
Stephybest 係仔仔???

kk8733 發表於 2021-4-3 13:44

好出奇咩

kk8733 發表於 2021-4-3 01:44 PM

當然不是啦。。她是女。。仲幾靚添

好出奇咩
hkwilliamsiu 發表於 2021-4-3 13:50

究竟係咩。。

tyli 發表於 2021-4-3 13:51

兔兔呢。。

兔兔呢。。
kk8733 發表於 2021-4-3 02:08 PM

未見過兔兔真人。。

未見過兔兔真人。。
tyli 發表於 2021-4-3 14:11

IG有呀。。

tyli 發表於 2021-4-3 13:51

你見過她/他相片

奇袋
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

入場先!!!

今晚20:15 #正式開始

特登打個卡先

小道消息話後台已經眾星雲集
包括榴槤、青口、棉花雞同檸檬樹
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

616.1314 發表於 2021-4-3 18:19

好臭呀⋯隻青口

616.1314 發表於 2021-4-3 18:19

Liza is robbed

Liza is robbed
on07111 發表於 2021-4-3 18:36

Liza 咁嘅級數邊洗早到!
我地等佢就差唔多!
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

Liza係咪有14分鐘medley

箭豬 老鼠 狗 入場先!

入場支持各位美會員!

坤哥俏俏地入咗來

準備入場幫得獎者拍手
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

入場支持各位美會員!
chachacharlie 發表於 2021-4-3 18:58

入場支持Chacharcharlie和kk8733攞奬。

小圈

Liza係咪有14分鐘medley
Yan 發表於 2021-4-3 18:52

大家的耳朵能承受嗎。。

好餓

食飯先

support !!!

kk8733 發表於 2021-4-3 13:44

驚。。。

希望林家謙今晚有份表演

希望林家謙今晚有份表演
weiquan 發表於 2021-4-3 19:32

Support
希望我謙會唱淫歌

Support
希望我謙會唱淫歌
WZA111 發表於 2021-4-3 19:38

AK都得 可以唱黑lin呼吸

Let's have a throwback to 2016 三月...

------
#CM 發帖榜 2016 頒獎典禮#

最淫會員
金: nicholashin (22)
銀: 屮SiU霖屮 (12)
銅: matthew1990 (10)

情侶大獎
金: 屮SiU霖屮 + matthew1990 (11)
銀: RVHOCPC + KITSTON (8)
銅: kk8733 + ed8671ed / 賴爽 + ed8671ed (6)

我最喜愛的噴言
得獎者
準備瘋狂食芝士腸同飲豆漿 最好親自餵畀我食 愈多汁愈好 最多搵人收集爆出黎既漿再飲翻 (nicholashin) (13)

NO. 2 : 係咪因為万刀甲中途轉gay,鍾意左健身教練蔡一智??? (最好的債) (10)
NO. 3 : 腸仔都有分好多種咖 我最中意食芝士腸 因為入面有汁爆出黎<333 司華力腸都唔錯 king size丫嘛 嫌本地野cheap? 去cxxx sxxxx 買外國腸囉。 其實有冇腸係用羊肉做架呢?有雞肉腸既話 應該有羊 肉 腸架喎。 牛丸幾好 夠啡 魚旦都唔差既 夠彈牙 芝士丸超正 又係有汁爆 熱辣辣食perfect池 牛奶得果兩毫升都唔知有冇 是但啦吞左先算 (dongbb2332) (6)

weiquan 發表於 2021-4-3 19:40

AK你又啱?

weiquan 發表於 2021-4-3 19:40

生生未願坐定

Let's have a throwback to 2017...

------
#CM 發帖榜 2017 頒獎典禮#

壇草
金: -Prince-
銀: ed8671ed
銅: HOTMAN

單身會員
金: jose
銀: bagfgfcde
銅: Wonders / John

噴言
金: 究竟這首歌有沒有涉嫌宗教?(CLWR)
銀: 我退出肛湖三年啦 我經已冇咸故啦 我已經受戒三年 戒色戒飲戒含戒嫖戒愛做的事情
我玉潔冰清三年 純過純淨水緊過未開過的汽水樽蓋 (SA弟林)

銅: 衝蘭很慘 Sorry 打錯字,衝>衛。上一首冠是去年的穿花蝴蝶 (CLWR)

Let's have a throwback to 2018...

------
#CM 發帖榜 2018 頒獎典禮#

健談會員男三甲
金: 帥小寶` (2149)
銀: hehehaha (1766)
銅: kevinlai1621 (1749)

健談會員女三甲
金: 屮SiU霖屮 (1512)
銀: stopzi (721)
銅: rubylovessss (0)

我最喜愛的噴言
金: Jose是香港gin lee fans club成員,大約五年前,按老大John吩咐,加入香港Kary fans team,為gin lee潛伏於kary fans club中的臥底。Jose果然不負所望,晉升至高級kary fans。其實,Jose的功勞全仗John為其提供其餘環球暗星的柒事舊聞情報,John也得以鏟除對手,乘勢擴張,成為龐大的暗星支持者。
JasOh103 考入Kary fans訓練學校後,受訓中途便遭革除。表面上的理由是不守紀律,實際上卻成為Kary fans主管派到gin lee fans club的臥底。輾轉五年間。JasOh103 跟隨過多個Gin Lee狂迷。最近三年,他的老大正是舊聞大王John(同時也是Kary Fans準備要一舉殲滅的對象)。JasOh103 因為多次中傷其他fans,被板主強制接受心理輔導。
Kary fans根據線人的情報,得知有一批gin粉搞事。在板主的支援下,Kary fans已經鎖定目標人物John。不料,雙方均發生情報外洩,Gin粉被逼毀去舊聞,kary fans因此也失去gin粉OT的證據。這一事件,暴露了雙方都有臥底在對方陣營之中,從此引發兩方面清除內奸的舉動,也因此兩人都不斷在為自己找出路。 (HOTMAN) (21)

銀: 好明顯宣傳不足 (gcgoobi) (14)
銅: 想問吓整緊咩呀?
幫jacqueline造廣告模型?
塊皮係咩事
生膿瘡呀?
入面嗰啲凹凸洞多到
仲夠膽話自己整得鬆
好明顯打蛋打得唔好啦
整得靚嘅糕點係唔會咁多窿
成碟嘢唔洗食㗎喇
送去俾皮膚科醫生做標本啦 (jose) (13)

文青大獎
金: bagfgfcde (18)
銀: -Prince- (17)
銅: 艾石仔 (15)

Let's have a throwback to 2017...

------
#CM 發帖榜 2017 頒獎典禮#

壇草
金: -Prince-
銀: ed8671ed
...
bagfgfcde 發表於 2021-4-3 19:49

支持夏枯草

原來2018年仲係kary vs Gun =o=

Let's have a throwback to 2019...

------
#CM 發帖榜 2019 頒獎典禮#

我最喜愛的噴言
金: 舒文換咗新眼鏡後生咗,都幾charm (hkwilliamsiu) (27)
銀: 聲 音導 航 (kevinlai1621) (15)
銅: 我都鍾意唱歌 所以 我明白Kay 當晚幾徬徨 如果你聽唔到音樂 和自己把聲 係超級難唱得好
有D人係天生唱到絕對音感(absolute pitch) 即佢聽覺靈敏到 好易分辨到個音高(pitch) 自然都唱準個音 但呢D 人係好少數 一萬人中只有一個
大部分人係只唱到相對音感 (relative pitch), 要聽到參考音先可以分辨音高,如果聽唔到聲 或太多雜幸 影響判斷 自然演奏或唱歌受影響
唔係後天唔努力 係天生要靠聽覺先掌握到音準 你地可以上網搵下 我講既係咪事實。(白河喜來登) (12)

我最喜愛的會員
金: bagfgfcde (18)
銀: -Prince- (13)
銅: 屮SiU霖屮 (12)

我最喜愛的頭像
金: nicknicknick (18)
銀: electric (17)
銅: kevinlai1621 (16)

最pure會員
金: tangsiuhau (21)
銀: bagfgfcde (19)
銅: kevinlai1621 (11)

頭像係咪掌摑浦銘心?

睇嚟bag嘅throw back係為自己大滿貫舖路

聲 音導 航 實在太iconic

不過今年可能有三字噴言破紀錄
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧