返回列表 發帖
係咁搞柳佢地捉佢地犯規 笑死了
kevin2011 發表於 11/4/2021 14:09

大大力抆個衣夾好衰

大大力抆個衣夾好衰
edwardngwy 發表於 2021-4-11 15:17

睇到都痛呀
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

睇到都痛呀
kevin2011 發表於 11/4/2021 15:22

VIU成日都咁玩佢地

有feel有feel
在這畢生不滅 無極的狀態

今晚又有 期待柳兒發癲

支持阿Dee推出新曲《蒙著眼睛說愛你》
小企鵝推介流行榜.2023Q1季度推介.敬請期待

其實我覺得考有feel如果唔係鏡子
都其實唔好睇......
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

John 發表於 2021-4-12 23:45

揀啱嘉賓係成功嘅一半

除咗頭兩集齊人之外, 之後3對3好似有啲冷清同悶場  
其實睇其他MIRROR仔仔反應仲好睇

點解咁講呢 啲遊戲超前左隔離台好多喎
個個遊戲都係佢地諗到而人地諗唔到
太陽花 純真柔弱

今日鏡同error互玩象仔果part睇到人熱血沸騰
太陽花 純真柔弱

皮皮真係好靚仔

皮皮真係好靚仔
lmml4 發表於 2021-4-14 01:41

麻麻地佢個髮型
好顯老

麻麻地佢個髮型
好顯老
losyes 發表於 2021-4-14 10:45

佢個樣本身都老咗

係鏡就好睇啦咩?

係鏡就好睇啦咩?
kenneth 發表於 2021-4-14 10:49 AM

咁又唔一定
但係呢個節目如果無鏡應該真係冇乜人睇
啲games麻麻地,膠戰好睇好多

節目表發現好多集都有ak

Error第一次贏既集數竟然係贏姜b
太陽花 純真柔弱

可愛AK: 乜野係皮蛋酥
太陽花 純真柔弱

今晚集嘅姜B都幾癲

Error集集出茅招都係要輸
太陽花 純真柔弱

Error集集出茅招都係要輸
kevin2011 發表於 2021-4-22 04:11

咁先好睇
呢個節目其中一個主要笑點係睇ERROR點出術

但有時睇睇下 會驚Mirror某D成員 發脾氣

姜B 193 都好好睇

姜B 193 都好好睇
losyes 發表於 2021-4-24 12:18

係估唔到姜b綜藝感都咁強 唔會有包袱咁玩
有佢(加stanley鬧佢) 有阿dee 有193 都好好笑
有一姐個集都好好笑

193玩到褲都爛埋

Error 綜藝感強過Mirror 好多

但有時睇睇下 會驚Mirror某D成員 發脾氣

...
rickychan0809 發表於 2021-4-24 09:53

我知你講邊個

Error 綜藝感強過Mirror 好多
yellowfoodie 發表於 2021-4-25 11:47

好鍾意佢地出茅招
太陽花 純真柔弱

Dixon真係無咩存在感

姜B痴線仔真係好正, 台前幕後都陪佢玩, 錫到佢燶

Dixon:好憎佢哋12個

近期ERROR的氣勢相當強勁,所到之處幾乎成為眾人的焦點,話題性更蓋過MIRROR。作為第一代ViuTV藝人,Dixon難免有點不是味兒:「以前好憎佢哋12個,我認真講㗎,我係冇睇過《造星I》!」

但相處久了,Dixon發現他們的優點:「不過拍完呢個節目係開心,佢哋真係好努力,明白點解佢哋會有咁多人鍾意,唔係因為佢哋玩得夠癲,又或者夠靚仔而吸引到觀眾,原來而家啲新世代係咁樣做嘢。唔係乜都餵你食、餵你拍,係會發表你嘅意見,令到件事係work,所以我覺得有佢哋係好過冇佢哋,如果唔係呢個台係冇競爭力,當冇咗競爭力,自然冇嘢可以睇!」

小儀亦深表認同:「 我一直都希望工作環境開心,大家融洽,我好怕明爭暗鬥,對件事冇推進,反而覺得大家齊心去打仗,好鍾意呢個熱血感覺,呢個台就真係咁,大家都好鬼熱血去做。」

近期ERROR的氣勢相當強勁,所到之處幾乎成為眾人的焦點,話題性更蓋過MIRROR。作為第 ...
losyes 發表於 2021-4-27 13:39

咁MIRROR受公司力捧, 自然少左好多資源俾其他藝員

近期ERROR的氣勢相當強勁,所到之處幾乎成為眾人的焦點,話題性更蓋過MIRROR。作為第 ...
losyes 發表於 2021-4-27 13:39

https://www.orientalsunday.hk/%E5%A8%9B%E8%81%9E/viutv%E8%97%9D%E5%93%A1%E9%83%A8%E5%A4%A7%E5%9C%B0%E9%9C%87-%E5%85%A8%E6%B0%91%E9%80%A0%E6%98%9F-plt-368930/

之前嘅報道

近年係威係勢狂搵外援拍劇的ViuTV,去年成功炮製選秀節目《全民造星》點石成金,捧紅組合Mirror一班小鮮肉,出道不久便狂接廣告及活動,幫公司賺到錢,亦帶挈埋《全民造星》監製花姐(黃慧君)上位,由監製插手入主經理人部門,做埋Mirror經理人,手揸王牌在經理人部門橫行,有指她將大部分資源投放到一班愛將身上,令其他藝人投閒置散,甚至有藝人整個月零工作,一將功成萬骨枯,據悉ViuTV已決定向賺唔到錢的藝人開刀,解散簽約大國文化經理人部門的大部分藝人,收到風隨時被解約的藝人個個人心惶惶,寒天飲雪水有苦自己知!

假嘅張票
小企鵝推介流行榜.2023Q1季度推介.敬請期待

咁MIRROR受公司力捧, 自然少左好多資源俾其他藝員
yellowfoodie 發表於 2021-4-28 21:48

嬲乜鬼 佢點會慘 慘極仲有夏雨爸爸可以返屋企飲奶奶 其他無靠山既藝員就真係慘
太陽花 純真柔弱