返回列表 發帖

許廷鏗將性感底線打開 表現興奮唔抗拒拍內褲廣告

許廷鏗( Alfred )今日出席《V Walk 東非遊學園》宣傳活動,吸引了30位粉絲到場排隊等候與他玩遊戲。早前傳出Alfred奪得「叱咤男歌手金獎」後恃紅生驕,擺出超級巨星姿態又私下接工作,因而激嬲華納唱片公司,導致最後不歡而散。

離開唱片公司後,Alfred近日接連出席商場活動又為品牌拍宣傳片及廣告,問到是否之前因唱片公司沒有替他接工作,導致他不滿而離開公司?他即說:「不要這樣說,真的不是這樣,多謝很多客户支持,有很多不同的新合作,也是我估不到的那些形式,這次活動是合作多年的夥伴所辦,(之前在唱片公司時很少為你接活動?)之前因為疫情吧,現在多了些工作是因為復活節啩!」

問到現在是否放寬尺度甚麼工作也接?Alfred稱不是,做事準則從來一樣,不過,現在他連啤酒廣告也接?Alfred笑言:「這是打破了我的框架,有網民也說我之前拍涼茶廣告,現在連鬼佬涼茶也拍了。」再問去得盡些會接甚麼工作?他說,「我也不知,我從未試過的底線是幕前穿短褲,見到膝蓋也感尷尬,以前見到腳眼已感到性感,現在將性感底線打開。」問到會否接受泳衣或內褲廣告?他表示要看怎樣拍,「潛水衣可能容易些,現在歌迷也說鍾意我有不同形象,這也是一種動力令我涉獵一下不同類型工作。」他今日在個人社交網貼出一張在4月1日於紅館舉行演唱會的海報,Alfred笑稱,那只是愚人愚己的玩意而已。

Sources:https://hd.stheadline.com/life/e ... 2%E5%BB%A3%E5%91%8A
頭條日報 1/4/2021

延伸閱讀:https://hk.appledaily.com/entert ... GJCHZHQE2NTZ5DFUDU/

許廷鏗迎夏日短褲解禁 準備晒小腿腳毛出關

「夏天嚟嘞,有客戶希望我可以夏日啲,我之前嘅底線係連短褲都唔得,而家可以見返小腿,對於呢類廣告會放寬啲。」

個人意見:希望0鏗可以接拍全裸寫真或者情慾電影,相信CM眾會員一定會大力支持

討論重點:除咗賣底底,曬美腿,大家仲想睇鏗鏗無底線地做乜?

「以前見到腳眼已感到性感」
同講粗口打冷震有咩分別

佢有肌肉show咩

「以前見到腳眼已感到性感」
同講粗口打冷震有咩分別
longdistance 發表於 2021-4-1 21:58

有無咁睇得起自己?

笑死 堂堂男金「吸引了30位粉絲」
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

JasOh103 發表於 2021-4-1 22:05

Edan尋日個街頭奶茶活動都有300位粉絲啦

佢會唔會變性做男人

GAY post

看來鏗鏗太醉心做好歌
才會這麼少 fans 出席

喜歡廷堅
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

底褲廣告啲model全部都墊㗎啦

有咩性感底線而言

下次出show著棉褲唔好著底褲之後瘋狂跳小豬舞

噉就真係打開性感底線喇

0鏗真係守身如玉嘅女人黎架喎。。短褲都尷尬
乾一罐冰汽水

支持鏗
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

kio0909 發表於 2021-4-1 22:26

兔兔日日著短褲。。。

GAY post
michael344 發表於 2021-4-1 22:15

好驚驚。。

0鏗離出櫃時日不遠

兔兔日日著短褲。。。
kk8733 發表於 2021-4-1 22:33

因為你係真GAY
喜歡金堅嗎?

學Shawn Mendes/Calvin Harris賣底底廣告

鏗鏗終於肯放開自己
我估錯這個世界得到教訓

佢平時踢波唔係著短褲?
生存以上 生活以下 總找到開懷的原因

得Edan 1/10

佢完約之後多咗好多商業活動

開過關過開了關了
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

私下唔係囉
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

私下唔係囉
表妹保莉 發表於 2021-4-1 23:04

肥肉

堅堅好靚仔
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

私下唔係囉

笑死

佢有冇回應過依d相

因為你係真GAY  
喜歡金堅嗎?
michael344 發表於 2021-4-1 22:42

兔兔唔喜歡自大仔仔。。

私下唔係囉

玩家。。

私下唔係囉

真性感示範
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

唔好啦 除哂就睇....

真性感示範
kenneth 發表於 2021-4-1 23:49

幾時多咗少少腹雞㗎

真性感示範
kenneth 發表於 2021-4-1 23:49

AK正十倍

幾時多咗少少腹雞㗎
michael344 發表於 2021-4-2 00:00

兔兔唔食雞。。

幾時多咗少少腹雞㗎
michael344 發表於 2021-4-2 00:00

呢張最清!

-

唔好啦 除哂就睇....
henhenhen 發表於 2021-4-1 23:53

留下浪漫十公分 等你千手去千尋
親親愛的親親我 輕輕抱擁輕撫我
真命是你出現 終等到你飛過

其實係唔係因為出櫃問題而同舊公司唔岩,公司唔比出,佢要出。

SUPPORT!! 想睇
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

呼籲大家係樓主開po 留言蔡思貝
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

佢有肌肉show咩
edwardngwy 發表於 2021-4-1 22:00

邊個話肥肉唔可以show

其實係唔係因為出櫃問題而同舊公司唔岩,公司唔比出,佢要出。
nitanita 發表於 2021-4-2 00:30

唔關事。。

邊個話肥肉唔可以show
samxdxd 發表於 2021-4-2 00:57

你想食??

留下浪漫十公分 等你千手去千尋
LoveMirkay520 發表於 2021-4-2 00:29

Good taste!   呢首都識,美餃粉無誤

笑死  

佢有冇回應過依d相
kayzzz 發表於 2021-4-1 23:37

係囉,我想知佢點回應呢啲相

講真 佢做0應該係幾好_的

呢張最清!
kenneth 發表於 2021-4-2 00:23

點解MV冇呢個shot架
張敬軒 // 泳兒 // RubberBand // MC張天賦 // 陳蕾 // MIRROR

點解MV冇呢個shot架
Solomon 發表於 2021-4-2 02:05

係訪問片段內容
https://youtu.be/pustnwHJ0Xc
可以入去就睇到肌肉ak剝完又著

期待鏗鏗viutv頒獎禮嘅裝束
上次記者會已經著長裙
今次會唔會更大膽呢

係訪問片段內容

可以入去就睇到肌肉ak剝完又著
kenneth 發表於 2021-4-2 02:13

剝完又著
希望concert都可以咁樣表演
唔使唱歌 齋表演剝完又著3分鐘is ok
張敬軒 // 泳兒 // RubberBand // MC張天賦 // 陳蕾 // MIRROR

期待鏗鏗viutv頒獎禮嘅裝束
上次記者會已經著長裙
今次會唔會更大膽呢 ...
178756 發表於 2021-4-2 02:20

投票男歌手應該永遠爭唔贏轉去爭女歌手

白斬雞
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️