返回列表 發帖

許廷鏗將性感底線打開 表現興奮唔抗拒拍內褲廣告

許廷鏗( Alfred )今日出席《V Walk 東非遊學園》宣傳活動,吸引了30位粉絲到場排隊等候與他玩遊戲。早前傳出Alfred奪得「叱咤男歌手金獎」後恃紅生驕,擺出超級巨星姿態又私下接工作,因而激嬲華納唱片公司,導致最後不歡而散。

離開唱片公司後,Alfred近日接連出席商場活動又為品牌拍宣傳片及廣告,問到是否之前因唱片公司沒有替他接工作,導致他不滿而離開公司?他即說:「不要這樣說,真的不是這樣,多謝很多客户支持,有很多不同的新合作,也是我估不到的那些形式,這次活動是合作多年的夥伴所辦,(之前在唱片公司時很少為你接活動?)之前因為疫情吧,現在多了些工作是因為復活節啩!」

問到現在是否放寬尺度甚麼工作也接?Alfred稱不是,做事準則從來一樣,不過,現在他連啤酒廣告也接?Alfred笑言:「這是打破了我的框架,有網民也說我之前拍涼茶廣告,現在連鬼佬涼茶也拍了。」再問去得盡些會接甚麼工作?他說,「我也不知,我從未試過的底線是幕前穿短褲,見到膝蓋也感尷尬,以前見到腳眼已感到性感,現在將性感底線打開。」問到會否接受泳衣或內褲廣告?他表示要看怎樣拍,「潛水衣可能容易些,現在歌迷也說鍾意我有不同形象,這也是一種動力令我涉獵一下不同類型工作。」他今日在個人社交網貼出一張在4月1日於紅館舉行演唱會的海報,Alfred笑稱,那只是愚人愚己的玩意而已。

Sources:https://hd.stheadline.com/life/e ... 2%E5%BB%A3%E5%91%8A
頭條日報 1/4/2021

延伸閱讀:https://hk.appledaily.com/entert ... GJCHZHQE2NTZ5DFUDU/

許廷鏗迎夏日短褲解禁 準備晒小腿腳毛出關

「夏天嚟嘞,有客戶希望我可以夏日啲,我之前嘅底線係連短褲都唔得,而家可以見返小腿,對於呢類廣告會放寬啲。」

個人意見:希望0鏗可以接拍全裸寫真或者情慾電影,相信CM眾會員一定會大力支持

討論重點:除咗賣底底,曬美腿,大家仲想睇鏗鏗無底線地做乜?

「以前見到腳眼已感到性感」
同講粗口打冷震有咩分別

佢有肌肉show咩

「以前見到腳眼已感到性感」
同講粗口打冷震有咩分別
longdistance 發表於 2021-4-1 21:58

有無咁睇得起自己?

笑死 堂堂男金「吸引了30位粉絲」
Jason's Playlist 2024
Week 15 拯救我自己 - 陳慧敏

JasOh103 發表於 2021-4-1 22:05

Edan尋日個街頭奶茶活動都有300位粉絲啦

佢會唔會變性做男人

GAY post

看來鏗鏗太醉心做好歌
才會這麼少 fans 出席

喜歡廷堅
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

底褲廣告啲model全部都墊㗎啦

有咩性感底線而言

下次出show著棉褲唔好著底褲之後瘋狂跳小豬舞

噉就真係打開性感底線喇

0鏗真係守身如玉嘅女人黎架喎。。短褲都尷尬
乾一罐冰汽水

支持鏗
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

kio0909 發表於 2021-4-1 22:26

兔兔日日著短褲。。。

GAY post
michael344 發表於 2021-4-1 22:15

好驚驚。。

0鏗離出櫃時日不遠

兔兔日日著短褲。。。
kk8733 發表於 2021-4-1 22:33

因為你係真GAY
喜歡金堅嗎?

學Shawn Mendes/Calvin Harris賣底底廣告

鏗鏗終於肯放開自己
我估錯這個世界得到教訓

佢平時踢波唔係著短褲?
生存以上 生活以下 總找到開懷的原因

得Edan 1/10

佢完約之後多咗好多商業活動

開過關過開了關了
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

私下唔係囉
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

私下唔係囉
表妹保莉 發表於 2021-4-1 23:04

肥肉

堅堅好靚仔
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 15
1. 無答案 2. 念 3. 現任榮譽顧問

私下唔係囉

笑死

佢有冇回應過依d相

因為你係真GAY  
喜歡金堅嗎?
michael344 發表於 2021-4-1 22:42

兔兔唔喜歡自大仔仔。。

私下唔係囉

玩家。。

私下唔係囉

真性感示範
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

唔好啦 除哂就睇....

真性感示範
kenneth 發表於 2021-4-1 23:49

幾時多咗少少腹雞㗎

真性感示範
kenneth 發表於 2021-4-1 23:49

AK正十倍

幾時多咗少少腹雞㗎
michael344 發表於 2021-4-2 00:00

兔兔唔食雞。。

幾時多咗少少腹雞㗎
michael344 發表於 2021-4-2 00:00

呢張最清!

-

唔好啦 除哂就睇....
henhenhen 發表於 2021-4-1 23:53

留下浪漫十公分 等你千手去千尋
親親愛的親親我 輕輕抱擁輕撫我
真命是你出現 終等到你飛過

其實係唔係因為出櫃問題而同舊公司唔岩,公司唔比出,佢要出。

SUPPORT!! 想睇
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

呼籲大家係樓主開po 留言蔡思貝
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

佢有肌肉show咩
edwardngwy 發表於 2021-4-1 22:00

邊個話肥肉唔可以show

其實係唔係因為出櫃問題而同舊公司唔岩,公司唔比出,佢要出。
nitanita 發表於 2021-4-2 00:30

唔關事。。

邊個話肥肉唔可以show
samxdxd 發表於 2021-4-2 00:57

你想食??

留下浪漫十公分 等你千手去千尋
LoveMirkay520 發表於 2021-4-2 00:29

Good taste!   呢首都識,美餃粉無誤

笑死  

佢有冇回應過依d相
kayzzz 發表於 2021-4-1 23:37

係囉,我想知佢點回應呢啲相

講真 佢做0應該係幾好_的

呢張最清!
kenneth 發表於 2021-4-2 00:23

點解MV冇呢個shot架
張敬軒 // 泳兒 // RubberBand // MC張天賦 // 陳蕾 // MIRROR

點解MV冇呢個shot架
Solomon 發表於 2021-4-2 02:05

係訪問片段內容
https://youtu.be/pustnwHJ0Xc
可以入去就睇到肌肉ak剝完又著

期待鏗鏗viutv頒獎禮嘅裝束
上次記者會已經著長裙
今次會唔會更大膽呢

係訪問片段內容

可以入去就睇到肌肉ak剝完又著
kenneth 發表於 2021-4-2 02:13

剝完又著
希望concert都可以咁樣表演
唔使唱歌 齋表演剝完又著3分鐘is ok
張敬軒 // 泳兒 // RubberBand // MC張天賦 // 陳蕾 // MIRROR

期待鏗鏗viutv頒獎禮嘅裝束
上次記者會已經著長裙
今次會唔會更大膽呢 ...
178756 發表於 2021-4-2 02:20

投票男歌手應該永遠爭唔贏轉去爭女歌手

白斬雞
❤️  明白  我再流連也是總不配  是兩種命  是兩種人  ❤️