返回列表 發帖
Ian今次曲風比起過枉既歌係唔同,但我就比較鍾意聽鯨落&背伴多D

其實幾好聽
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 14 冠軍歌:留香瓊 - 半空

3分, 歌同唱都不過不失, 但唔係好驚喜
仲未搵返FLY ME TO THE MOON嗰個IAN

弱智沒原因
ka_sakura 發表於 2021-4-10 21:54

pish this
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

其實ian有話咁差咩 明明佢一開始係幾多好評

曲幾好,唱就一般,
想聽Jay Fung唱可能更好

越聽越sweet 好想卓賢仔可以過黎攬住我
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

覺得呢首有D正式開始2.0, 冇咩驚喜

都係鐘意鯨落同正式開始多D

估唔到咁多一分
覺得舒舒服服 好適合佢把聲 5分 春天聽呢啲岩曬

唱歌Groove有進步, 但用 Jay Fung, MC 嗰D比 仲差好遠

其實ian有話咁差咩 明明佢一開始係幾多好評
Cantolover 發表於 2021-4-17 23:04

一開始係唔係講緊世界好氣氛?

在這畢生不滅 無極的狀態

losyes 發表於 2021-4-25 15:25

可能係睇開佢做運動員嗰啲fans

losyes 發表於 2021-4-25 15:25

講緊造星嗰陣,都幾多人覺得佢幾有potential

Jay 提到最近和 T-ma 寫了一首歌給別人,本來是 T-ma 獨自寫的,但因為想不到 chorus 怎麼發展,便找他幫忙,他聽了 verse 部分後便立即哼出了 chorus,這就是合作的力量吧。

係咪呢首黎

如果首歌俾Jay Fung唱返就好了 契仔有啲唔係好食得住首歌
hkaddoil 發表於 2021-4-11 15:00

JayFung 喺kkbox唱咗,覺得Ian比較多少年氣,Jay成熟啲。同埋聽完Jay嘅live宜家擔心Ian演唱會現場,因為Jay都炒炒啲。

btw首歌喺個大串流平台成績都幾好,睇來幾多人鍾意喎。
喜新厭舊girl所以基本只聽新歌plz

tyli 發表於 2021-4-29 02:53

JF個groove好正
在這畢生不滅 無極的狀態

喜歡允兒

好過原唱,不過原唱都有值得欣賞既地方,Ian要努力啲追上前輩
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

個人覺得Jay fung 自己唱返仲正no offense~

喜歡允謙同崇謙

JF個groove好正
losyes 發表於 2021-4-29 07:54

原來首歌可以咁正!

幾好聽 但Jay Fung groovy感好啲

教我極敏
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go