返回列表 發帖
走音蝸牛好意思話人懶音同拉牛上樹?
睇嚟分化AK啲粉都似偶像特別自負 ...
gocrazy 發表於 2021-4-6 19:27

應駿安濤son 有你啲咁口臭的粉絲就真的是折墮

hkwilliamsiu 發表於 2021-4-16 09:54

尤其anson重要成日代佢哋擋箭 遮風擋雨
無功都有勞啦

hkwilliamsiu 發表於 2021-4-16 09:54

uncle無眼睇?
係50樓隻走音AK粉攻擊幾個細仔先wor
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

uncle無眼睇?
係50樓隻走音AK粉攻擊幾個細仔先wor
gocrazy 發表於 2021-4-16 11:20

你攻擊AK 走音加埋都有一百次啦

佢唱呢首又意外地幾好

你攻擊AK 走音加埋都有一百次啦
hkwilliamsiu 發表於 2021-4-19 09:36

大家一人少句
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

完全handle唔到隻歌
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 12 冠軍歌:林宥嘉 / 林家謙 - 瑪莉晚安了

JayantL 發表於 2021-4-24 00:05

有無咁嚴重 生生已經盡了畢生氣力唱好呢首歌
太陽花 純真柔弱

同意, 唱腔食唔住個音樂

bandsound歌都可以唱得咁平得走音AK做到
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

生生同契契都有潛質做平衡系歌手(1分5分比例)
在這畢生不滅 無極的狀態

生生同契契都有潛質做平衡系歌手(1分5分比例)
losyes 發表於 2021-4-26 16:23

呢期個個都學美祖玩平衡系
太陽花 純真柔弱

bandsound歌都可以唱得咁平得走音AK做到
gocrazy 發表於 2021-4-25 14:21

耳仔有問題就提下醫生

耳仔有問題就提下醫生
hkwilliamsiu 發表於 2021-4-26 17:20

叔叔簽名好靚 我會以你為目標希望早日成為金牌
太陽花 純真柔弱

呢期個個都學美祖玩平衡系
kevin2011 發表於 2021-4-26 16:37

以前serrini都會玩

叔叔簽名好靚 我會以你為目標希望早日成為金牌
kevin2011 發表於 2021-4-26 17:24

明天輪到樹妮妮,但家謙整得好靚,想放多一日。你喜歡誰位歌手?我可以先幫你做好,可以先睹為快
另外AK終於上到專業推介,可以封下去癲烏鴉口

明天輪到樹妮妮,但家謙整得好靚,想放多一日。你喜歡誰位歌手?我可以先幫你做好,可以先睹為快{:1_13: ...
hkwilliamsiu 發表於 2021-4-26 17:27

未諗到 又唔想咁老套叫你整黃妍
太陽花 純真柔弱

以前serrini都會玩
kenneth 發表於 2021-4-26 17:27

有?最早果啲歌?依家佢首首都一支獨秀
太陽花 純真柔弱

未諗到 又唔想咁老套叫你整黃妍
kevin2011 發表於 2021-4-26 17:38

可以呀, 暫定30/4

有?最早果啲歌?依家佢首首都一支獨秀
kevin2011 發表於 2021-4-26 17:39

天雷之前嗰啲

可以呀, 暫定30/4
hkwilliamsiu 發表於 2021-4-26 17:40

不如唔好整住等多一會 佢下月頭就出新歌了 整天光前會唔update
太陽花 純真柔弱

不如唔好整住等多一會 佢下月頭就出新歌了 整天光前會唔update
kevin2011 發表於 2021-4-26 17:59

咁就整一個黃研天光前先睹為快版本 一小時圖片簽名版

咁就整一個黃研天光前先睹為快版本 一小時圖片簽名版
hkwilliamsiu 發表於 2021-4-26 18:24

幾靚 多謝你
太陽花 純真柔弱

幾靚 多謝你
kevin2011 發表於 2021-4-26 18:37

如果想要,可以在連結下找到

江葉生好靚仔

好聽,有Ken Ho的感覺
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

還可 係唱得有點平

演唱會聽完返嚟~ak好正

幾好
melody可以再靚啲 音同rhythm都係
編曲可以有更多起伏鋪排
唱就過得去嘅 冇好高期望
另外亦佩服viutv嘅形象工程

黑GG呼吸 柒之型
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

好聽,有Ken Ho的感覺
on07111 發表於 2021-4-26 23:33

Kenneth都覺得好有親切咁
可能因為有k字

竟然仲播得差過 Anson Lo...#facepalm

竟然仲播得差過 Anson Lo...#facepalm
rickychan0809 發表於 2021-5-16 18:09

903好似好少少,AL最高第七位而已。
其他台就。。。唔講以為只係派左903
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

其他台就。。。唔講以為只係派左903 ...
on07111 發表於 2021-5-21 20:17

其實個人覺得AL首EGO幾好聽,敢言得嚟幾有意思,可惜903播得唔多

其他台就。。。唔講以為只係派左903 ...
on07111 發表於 2021-5-21 20:17

畀啲信心chillclub
金星已經無上 無理由呢首又唔上
至於rthk可能想ban足1世

我承認以前自己容易受傳媒及他人影響 對他一直有偏見
直至最近重溫江X生2021年第一首的單曲
才發現黑面科學是如此自然動聽