返回列表 發帖
佢唔只黑面,粒Lin都好黑

1分 Thanks
samxdxd 發表於 2021-4-4 00:19

真係好黑身材又唔好
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

完全用份詞反擊果啲話佢黑面既hater,生生好犀利
kevin2011 發表於 2021-4-4 02:59

但佢真係黑面wor
點解唔係反省下自己有咩問題
反而將全部網友講成hater

其實佢黑面就算喇,真性情都唔係唔好,好過假面
只不過花姐「等左28年」實在太7喇
btw AK班盲粉日夜吹奏真 ...
rubin01 發表於 2021-4-4 11:38

黑面AK班盲粉真係好煩
無質素都要講成係真性情都算

關鍵佢唱歌真係走音唔好聽嘛

好多網民都好議事論事
1/1黑面果陣都有好多人話佢唔應該咁
但係呢首歌佢唔止為自己發聲 亦都同EGO一樣為受 ...
cymusic 發表於 2021-4-4 13:32

咁分化AK最應該唱比自己聽
因為佢自己都成日出story語言暴力暗寸隊友

叫做同佢做過嘢
覺得佢睇唔起普通工作人員
唔太鍾意佢
JoeyWong 發表於 2021-4-4 15:16

係咪有嘢爆?

回復  bagfgfcde

下,至少佢冇姜濤懶音病,又冇anson lo拉牛上樹聲喎
不過呢啲好主觀,我覺得佢多加 ...
Racrac 發表於 2021-4-6 17:04

走音蝸牛好意思話人懶音同拉牛上樹?
睇嚟分化AK啲粉都似偶像特別自負

回復  gocrazy

笑了,你個comment其實冇point到換個名落去講邊個都得

蛇精男好意思話人懶音同拉牛上樹 ...
Racrac 發表於 2021-4-6 22:06

生粉最叻人身攻擊隊友無質素
難怪走音AK無鏡粉投票啦,麗英都多票過你哋

回復  gocrazy

下,所以你嗰啲就唔係人身攻擊?
票係少,但至少唔使上YouTube鬧人地個網站,乞view數
...
Racrac 發表於 2021-4-6 22:12

生粉落重本買埋youtube廣告,但走音AK都係上唔到熱門
真係羞家,浪費MIRROR資源

應駿安濤son 有你啲咁口臭的粉絲就真的是折墮
hkwilliamsiu 發表於 2021-4-16 09:54

uncle無眼睇?
係50樓隻走音AK粉攻擊幾個細仔先wor

完全handle唔到隻歌
JayantL 發表於 2021-4-24 00:05

bandsound歌都可以唱得咁平得走音AK做到