返回列表 發帖
聲夢傳奇
A組導師:周柏豪、泳兒、王灝兒  
B組導師:江海迦、李幸倪、衞蘭  

Seem ...
leongl 發表於 2021-4-7 08:43

請問有冇source,thanks
I would never tell you if you way over the top
Love and hate this kind of CityPop

MC講野咁高音嘅

903應該整個jingle
Thomas 發表於 2021-4-7 12:40

可以mix埋喜歡憎你
秉承cm精神 推廣好音樂

MC講野咁高音嘅
艾石仔 發表於 2021-4-7 12:41

好好聽舒服嘅聲線
好過kaho

可以mix埋喜歡憎你
kenneth 發表於 2021-4-7 12:41 PM

仲有不如不愛

好好聽舒服嘅聲線
好過kaho
kenneth 發表於 2021-4-7 12:42 PM

咁ak呢?

可以mix埋喜歡憎你
kenneth 發表於 2021-4-7 12:41

仲有下次愛你
新生代女金AGA 江海迦 2021年首支全新風格派台歌
《CityPop》19.02.2021 1800

咁ak呢?
tyli 發表於 2021-4-7 12:43

Ak好似星2唔係同佢同組

Mag同deep個兩首新歌真係k到呢
殘破身軀注滿熱血 堅拒眼前由誰掠奪
日後歲月 以初心 對抗暴雪

MC嘅目標唔係新人獎

Mc出品嘅音樂就係好音樂! - kenneth

請問有冇source,thanks
sigmasigma 發表於 2021-4-7 12:41

https://www.instagram.com/p/CNTxy1hgH_R/

MC嘅目標唔係新人獎
tyli 發表於 7/4/2021 12:55
咁就免除咗攻擊
Music Awards 詳細得獎名單,多謝支持
Music Picks Week 15 (10/4/2021)

1. Leave The World Behind - 陳天翺   2. 今天我不想做嘢 - 張進翹   3. 沒什麼 - 黃凱逸   4. 白眉 - Kendy Suen   5. the Pink Room - 王菀之

咁就免除咗攻擊
kwanie 發表於 2021-4-7 12:59

目標係至尊 最男 男金

leongl 發表於 2021-4-7 12:56

GIN張相

兩個造星II 訪問
Music Picks Week 15 (10/4/2021)

1. Leave The World Behind - 陳天翺   2. 今天我不想做嘢 - 張進翹   3. 沒什麼 - 黃凱逸   4. 白眉 - Kendy Suen   5. the Pink Room - 王菀之

石山街係咪就嚟出歌
KU Cantopop Chart Week 14
1. CityPop - AGA
2. 白眉 - 孫曉賢
3. the Pink Room - 王菀之

石山街係咪就嚟出歌
KU5249 發表於 2021-4-7 13:22

睇黎似係星期五有新歌

睇黎似係星期五有新歌
Thomas 發表於 2021-4-7 13:23

g持
希望mike都快啲有2nd plug
另外兩件就可以早啲摺埋
朋友已走 轉圈轉圈 哈姆共你
無愛可失 轉圈轉圈 舒發悶氣

好好聽舒服嘅聲線
好過kaho
kenneth 發表於 2021-4-7 12:42

講野好好聽 造星2後又再迷MC

GIN張相
Garfield 發表於 2021-4-7 13:08

實力派!!
//一個人華麗地寂寞 一班人熱烈地冷漠//

實力派!!
stephybest 發表於 2021-4-7 13:41

集偶像與實力於一身!
家英的堅持 明荃在何處
家英的天使 被少秋挾持

集偶像與實力於一身!
mosesming 發表於 2021-4-7 01:55 PM

我是偶像派,我真的不能說太多。

連續3日2-3嘉姐放題
Steven's Top 20 Collections Week 16
01  千世書 - The Hertz
02  WARRIOR - MIRROR
03  白眉 - 孫曉賢

Master Class果然未死!
Steven's Top 20 Collections Week 16

Gin Lee擔任《勁歌》嘉賓興奮分享合照 遭Fans劣評洗版唾棄

Gin Lee終於有新聞
SSN Chart (9 Apr)  ||  鏡榜冠軍: Warrior - MIRROR
1. 悔 過 書 (1 Week No.1) - 陳 柏 宇
2. Warrior (1 Week No.1) - MIRROR
3. 狂 人 日 記 - 柳 應 廷

Gin Lee擔任《勁歌》嘉賓興奮分享合照 遭Fans劣評洗版唾棄

Gin Lee終於有新聞 ...
John 發表於 2021-4-7 14:21

咩媒體? 都幾以偏蓋全,明明正反都有...

冠軍歌出現了

東京人壽live係咪plug咗
❤️ 到這裏想搜尋誰  無情煙花都不屑紀念無份的愛侶 ❤️

BTW 點解我今日好似聽到嘉姐介紹新版@princejoyce係 "@princejoyce #ANSONBEAN"既?

BTW 點解我今日好似聽到嘉姐介紹新版@princejoyce係 "@princejoyce #ANSONBEAN"既?
Thomas 發表於 7/4/2021 14:29
係呀但寰亞未比官方名出嚟我都係跟住IG 先

睇黎饑饉之後,903DJ對姜濤好感度大升
東京人壽 132 (168) +2
煙花紀 9 + 14 + 7 + 7 + 7 + 6+2 + 7* = 57*+2

一姐妍

睇黎饑饉之後,903DJ對姜濤好感度大升
water:) 發表於 2021-4-7 14:37
如果首歌唔係牙 Y 填就可能係另一回事
KU Cantopop Chart Week 14
1. CityPop - AGA
2. 白眉 - 孫曉賢
3. the Pink Room - 王菀之

聲夢傳奇
A組導師:周柏豪、泳兒、王灝兒  
B組導師:江海迦、李幸倪、衞蘭  

Seem ...
leongl 發表於 2021-4-7 08:43

得 Gin Lee 一個有實力
Edit: Janice, JW, Vincy 有時唱得好 但有時都好飄忽
PH 同 AGA 就笑而不語
二〇二〇年度全女班音樂流行榜頒獎典禮 賽果
歌曲 東京人壽 / 唱片 Dear Secret / 歌手 謝安琪

如果首歌唔係牙 Y 填就可能係另一回事
KU5249 發表於 7/4/2021 14:40
真‧美霸

石山街係咪就嚟出歌
KU5249 發表於 2021-4-7 13:22

不比特呢
47. Bring Him Home
2021Week16 黃力臻  -  都市爬行
2020Summary

唔算洗版啦 撐佢既都唔少喎
Lady Killa kill la kill la kill again
天生膚淺敷衍醜陋的賣相
You can call me pretty liar
I'm a liar liar
只等天黑

燒碟未?

一姐妍
kwanie 發表於 2021-4-7 14:38

可能想幫佢無縫咁個個禮拜唔上榜播一兩次播到出下plug
Lady Killa kill la kill la kill again
天生膚淺敷衍醜陋的賣相
You can call me pretty liar
I'm a liar liar
只等天黑

Thomas 發表於 2021-4-7 14:29

我都聽到 #好有印象

播夠棉花雞未

唔算洗版啦 撐佢既都唔少喎
kevin2011 發表於 2021-4-7 14:50

gin :    身為中國人
去中國電視台為中國未來歌手出一分力好合理

播夠棉花雞未
kwanie 發表於 2021-4-7 14:54

點解仲未死

聽日 1230 有美契 1300 有 Ronald

聽日 1230 有美契 1300 有 Ronald
kwanie 發表於 2021-4-7 14:57

又兩個訪問

煙火紀死未
東京人壽 132 (168) +2
煙花紀 9 + 14 + 7 + 7 + 7 + 6+2 + 7* = 57*+2

咩媒體? 都幾以偏蓋全,明明正反都有...
Thomas 發表於 2021-4-7 14:23

東慌西望: 有意見表示佢地支持新彊綿花

東慌西望: 有意見表示佢地熱愛香港警察

東慌西望: 有意見表示

wtf phil冠......
2001 Cantopop Journey Week 16
1.俏郎君 2.這世代  3.喜歡上一個人 4.午夜浪漫 5.同一起哄

黑之呼吸index: 0