返回列表 發帖
個唱歌老師係咪叫Anthony?
mosesming 發表於 2021-4-6 11:23

我荃都要學3堂
睇嚟干嬋學30堂都唔掂
汪明荃高分 家燕傻人低分
菊英羅文不會恨 恨有紫昕
汪明荃高等 顯得康華低等
潔靈祝佢好運 做家英最淫

又嚟mirror放題

鏡放題 mode 開始?

隱形人上面堆歌繼續播
Steven's Top 20 Collections Week 16
01  千世書 - The Hertz
02  WARRIOR - MIRROR
03  白眉 - 孫曉賢

本帖隱藏的內容需要積分高於 456 才可瀏覽
十一子合力救姜濤?
MAMI 有機會了!!
Music Awards 詳細得獎名單,多謝支持
Music Picks Week 15 (10/4/2021)

1. Leave The World Behind - 陳天翺   2. 今天我不想做嘢 - 張進翹   3. 沒什麼 - 黃凱逸   4. 白眉 - Kendy Suen   5. the Pink Room - 王菀之

Mami即上?
Steven's Top 20 Collections Week 16

Mami即上?
steven 發表於 2021-4-6 12:23
903 有冇咁好呀
KU Cantopop Chart Week 14
1. CityPop - AGA
2. 白眉 - 孫曉賢
3. the Pink Room - 王菀之

Serrini cm女金有排攞

救埋 hertz fan 橋

欣直係榜尾撈返上中間

欣直係榜尾撈返上中間
steven 發表於 2021-4-6 12:26

最後一個看點係棉花紀係咪播夠7次就收工

原來係契豆
Wonders 發表於 6/4/2021 12:27
係播咗6 次, 數榜格硬加到7 次
Music Picks Week 15 (10/4/2021)

1. Leave The World Behind - 陳天翺   2. 今天我不想做嘢 - 張進翹   3. 沒什麼 - 黃凱逸   4. 白眉 - Kendy Suen   5. the Pink Room - 王菀之

上榜期數
2021 WK06 - 集合吧!地球保衛隊  一知半解  暗戀家  E 先生 連環不幸事件  Lady Killa
2021 WK07 - 喜歡上一個人
2021 WK08 - 本日終了  時間的囚犯  EGO  一進不退  世上唯一雙細胞
2021 WK09 - CityPop  那陣時不知道  歡迎嚟到呢座城市  Yes I Do  這世代
2021 WK10 - 天光前  @princejoyce  煙花紀  千世書  HAVE A NICE DAY
2021 WK11 - 無門  100 歲備忘錄  隱形人  最好陪伴
2021 WK12 - the Pink Room  I Promise  悔過書  沒有東西送給你
2021 WK13 - 白眉  Master Class  因一個人而流出一滴淚  浪漫石  狂人日記
2021 WK14 - WARRIOR  知道一半的事  沒什麼  今天我不想做嘢  神奇的糊塗魔藥
2021 WK15 - Good Time  DWBF  I'M FINE, THX.   (洪卓立/曾樂彤)
煙花紀係咪咁都淆到8WK 冠

Mami即上?
steven 發表於 2021-4-6 12:23

咪又係一wk命
網絡安全隱患走勢可一不可再
01. AGA - CityPop | 02. per se - 無門 | 03. 姜濤 - Master Class | 04. The Hertz - 千世書 | 05. 莊正 - 想一起

Wonders 發表於 2021-4-6 12:27

岩呀,仲有1次quota
威過777
東京人壽 132 (168) +2
煙花紀 9 + 14 + 7 + 7 + 7 + 6+2 + 7* = 57*+2

黑之十大!
kenneth 發表於 2021-4-6 08:42

我好中意黑之
我估錯這個世界得到教訓

Wonders 發表於 2021-4-6 12:27

唔係睇埋CAS過唔過到美軒同美融咩

小伙子. 發表於 6/4/2021 12:46
計埋早霸王先24

好難播夠30 啦邊洗睇

小伙子. 發表於 2021-4-6 12:46

新疆人壽都有兩周冠 荃力支持好耐冇出歌既CAS兩周冠

欣直有新版 feat. Anson Bean!!!

Wonders 發表於 2021-4-6 12:50

希望煙火紀唔好有冠軍
唔想睇得19ap冠
煙花紀 9 + 14 + 7 + 7 + 7 + 6+2 + 7* = 57*+2

Wonders 發表於 6/4/2021 12:50
正所謂有落榜週先會係至尊歌
下星期仲喺度就OKEY
都唔求兩週冠了

煙花紀係咪咁都淆到8WK 冠
kwanie 發表於 2021-4-6 12:32

咁都有冠就真係冇天理!
每日問候棉花容幾時LAN

咁都有冠就真係冇天理!
michael344 發表於 6/4/2021 13:01
此時此刻仲講天理

唔好啦。

此時此刻仲講天理

唔好啦。
kwanie 發表於 2021-4-6 13:04

小朋友仲未知遊戲規則

小朋友仲未知遊戲規則
water:) 發表於 2021-4-6 13:07

男金+十大+至尊碟套餐

全公司包唔知幾多首冠軍歌

男金+十大+至尊碟套餐

全公司包唔知幾多首冠軍歌
Wonders 發表於 2021-4-6 13:10

點樣由一個粉絲變hater

點樣由一個粉絲變hater
water:) 發表於 2021-4-6 13:11

仲對呢幾個台有幻想既人 天真過天真嬌

此時此刻仲講天理

唔好啦。
kwanie 發表於 2021-4-6 13:04

當例行公事講吓姐
每日問候棉花容幾時LAN

咁都有冠就真係冇天理!
michael344 發表於 2021-4-6 13:01

咁搞會唔會有埋女金。。

咁搞會唔會有埋女金。。
kk8733 發表於 2021-4-6 13:26

唔係好憎佢嘅
    但首歌唔係有咁好下話.....

Wonders 發表於 6/4/2021 13:12
$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$$

商業電台嘛

micnim: 希望MIRROR出歌唔好咁密
到底呢句可以得罪幾多人

咁搞會唔會有埋女金。。
kk8733 發表於 6/4/2021 13:26
本身已經有

播到咁只係反映呢個事實出嚟

本身已經有

播到咁只係反映呢個事實出嚟
kwanie 發表於 2021-4-6 13:28

回歸樂壇。。為樂壇打打氣。。

唔係好憎佢嘅
    但首歌唔係有咁好下話.....
squares 發表於 2021-4-6 13:27

JOEY 提攜後輩。。值得鼓掌。。

JOEY 提攜後輩。。值得鼓掌。。
kk8733 發表於 2021-4-6 13:33

請問提攜左邊個.....

squares 發表於 2021-4-6 13:37

同佢合唱過都算啦。。近年有Dear Jane 。。

回歸樂壇。。為樂壇打打氣。。
kk8733 發表於 6/4/2021 13:31
佢拎女金唔叫打打氣

叫打毒針

佢拎女金唔叫打打氣

叫打毒針
kwanie 發表於 2021-4-6 13:39

你小心羊生摑醒你。。

Wonders 發表於 2021-4-6 13:12

我對903有!
幻想佢哋會頒女金俾Serrini

你小心羊生摑醒你。。
kk8733 發表於 6/4/2021 13:40
佢要摑我死咗好耐啦洗等而家?

連續兩日2-3都係嘉姐

有無人發現所有組合一搵完光頭都肯定陷入低潮

RB CAS SM
下個到DJ

squares 發表於 2021-4-6 13:37

SSN Chart (9 Apr)  ||  鏡榜冠軍: Warrior - MIRROR
1. 悔 過 書 (1 Week No.1) - 陳 柏 宇
2. Warrior (1 Week No.1) - MIRROR
3. 狂 人 日 記 - 柳 應 廷

連嘉姐都係 TeamAK

有無人發現所有組合一搵完光頭都肯定陷入低潮

RB CAS SM
下個到DJ  ...
kwanie 發表於 2021-4-6 14:04

DJ今年繼續Wyman

希望麗英打得低micnlm
thanks

希望麗英踢走micnlm

Cath Wong宣傳投票個ig post有429人 like同7個人comment,證明好多人撐

咁除左新彊人壽外,首首 ...
on07111 發表於 2021-4-6 00:18

Cath Wong 係咪Team AK?
Now looping: Good Time / Never Look Back / Warrior / 88BARS / In My Dream