返回列表 發帖
好想Gin Lee教我著衫
AGA教我唱歌
Janice教我咬字
家英的堅持 明荃在何處
家英的天使 被少秋挾持

AGA教我唱歌
Janice教我咬字
mosesming 發表於 7/4/2021 09:55
all talent
Music Awards 詳細得獎名單,多謝支持
Music Picks Week 15 (10/4/2021)

1. Leave The World Behind - 陳天翺   2. 今天我不想做嘢 - 張進翹   3. 沒什麼 - 黃凱逸   4. 白眉 - Kendy Suen   5. the Pink Room - 王菀之

AGA教我唱歌
Janice教我咬字
mosesming 發表於 2021-4-7 09:55

期待gin既髮型化妝教學

AGA教我唱歌
Janice教我咬字
mosesming 發表於 2021-4-7 09:55

蘭B教兔兔增肥方法。。或教兔兔英文。。

聲夢傳奇
A組導師:周柏豪、泳兒、王灝兒  
B組導師:江海迦、李幸倪、衞蘭  

Seem ...
leongl 發表於 2021-4-7 08:43

Ada係咪教走音技巧?
Gin係咪教著老餅衫?
Janice係咪教人點做電單車?
A組嗰三個係咪教人再出發?
汪明荃高分 家燕傻人低分
菊英羅文不會恨 恨有紫昕
汪明荃高等 顯得康華低等
潔靈祝佢好運 做家英最淫

期待gin既髮型化妝教學
kayzzz 發表於 2021-4-7 10:20

希望跟完gin化妝set頭著衫之後
每次出場都為現場觀眾帶來無限喘息胸間
家英的堅持 明荃在何處
家英的天使 被少秋挾持

Ada係咪教走音技巧?
Gin係咪教著老餅衫?
Janice係咪教人點做電單車?
A組嗰三個係咪教人再出發? ...
LoveMirkay520 發表於 2021-4-7 10:33

可唔可以加多個C祖?
汪明荃、薛家燕、關菊英
一個教唱歌
一個教跳舞
一個教攞獎
家英的堅持 明荃在何處
家英的天使 被少秋挾持

可唔可以加多個C祖?
汪明荃、薛家燕、關菊英
一個教唱歌
一個教跳舞
一個教攞獎 ...
mosesming 發表於 2021-4-7 10:40

比賽完咗組員係咪全數under家燕媽媽偽術中心
同埋做明荃之友會會員?
汪明荃高分 家燕傻人低分
菊英羅文不會恨 恨有紫昕
汪明荃高等 顯得康華低等
潔靈祝佢好運 做家英最淫

比賽完咗組員係咪全數under家燕媽媽偽術中心
同埋做明荃之友會會員?
LoveMirkay520 發表於 2021-4-7 10:44

可以獲得做明荃演唱會嘉賓嘅quota乙個
家英的堅持 明荃在何處
家英的天使 被少秋挾持

樓上班打手mean到 係咪要搵班40+老女人出嚟做B組導師先滿意
棉花兒教建設香港 人瑞教色惑 蝦餃老母教整美心月餅 心姐教警民一家相處之道
AGA vs Gin 的時代來了

樓上班打手mean到 係咪要搵班40+老女人出嚟做B組導師先滿意
棉花兒教建設香港 人瑞教色惑 蝦餃老母教整美心 ...
fifty1205 發表於 2021-4-7 11:11

呢度對好多歌手都mean㗎喎
包括你舉例嗰啲
家英的堅持 明荃在何處
家英的天使 被少秋挾持

不如憎你 <<< 估中
新生代女金AGA 江海迦 2021年首支全新風格派台歌
《CityPop》19.02.2021 1800

不如憎你
Thomas 發表於 2021-4-7 11:30

mikeeeee___ 我不如 既朋友

不如憎你

原來入華納後都plug到第7首
華納係咪唔打算幫女歌手出碟喇?
明明0鏗走左應該騰出左唔少資源...
朋友已走 轉圈轉圈 哈姆共你
無愛可失 轉圈轉圈 舒發悶氣

聲夢傳奇

Seem ...

鍾意aga 但都唔會睇
    Cctvb不了

唔知黑之上唔上到20位
秉承cm精神 推廣好音樂

不如憎你

叻!

要OSCAR VANI 早霸王播多一次先平到俏郎君
播晒先平到多喝水

FUNE 放假 + 無咗903 號訪有27 算係咁

不過 ...
kwanie 發表於 2021-4-6 23:59

年頭D歌都好難做至尊歌,
下半年多數多歌AP可以過150,
地球保衛隊最後可以有10大都好滿足

鍾意aga 但都唔會睇
    Cctvb不了
squares 發表於 2021-4-7 11:41

周柏豪、王灝兒佢哋憑咩做導師,唔會睇

華納真係幫mag 子幫到盡架啦
將d 最k 最易入口嘅比晒佢

呢首仲要唔算好悶
Music Picks Week 15 (10/4/2021)

1. Leave The World Behind - 陳天翺   2. 今天我不想做嘢 - 張進翹   3. 沒什麼 - 黃凱逸   4. 白眉 - Kendy Suen   5. the Pink Room - 王菀之

anson bean vs ben
嘉姐係撈亂左

唔知黑之上唔上到20位
kenneth 發表於 2021-4-7 12:04

鷹蝗霸榜
每日問候棉花容幾時LAN

都rap得幾難聽下可能我唔識聽

anson bean vs ben
嘉姐係撈亂左
mtrccc 發表於 7/4/2021 12:17

kwanie 發表於 2021-4-7 12:18

希望幾個anson可以合唱

華納真係幫mag 子幫到盡架啦
將d 最k 最易入口嘅比晒佢

呢首仲要唔算好悶 ...
kwanie 發表於 2021-4-7 12:14

入華納最 K 係呢首
唔該 hit 下喇

新版名又無又就咁FEATURING
都唔知點計AP

入華納最 K 係呢首
唔該 hit 下喇
jasonng 發表於 2021-4-7 12:18

d 詞都好正路感覺上中過 失戀的人站起來
唔知有無機hit
[url]https://www.facebook.com/peanutstv[/url]

食住花生睇電視

呢度對好多歌手都mean㗎喎
包括你舉例嗰啲
mosesming 發表於 2021-4-7 11:18

對明荃唔mean就得

鷹蝗霸榜
michael344 發表於 2021-4-7 12:18

嚴正反對美霸迫走全能ak

一個一個他
呢個melody會唔會hea左D

DEEP 呢首同DJ 啲罐頭有咩分別

又嚟

一個一個他
呢個melody會唔會hea左D
艾石仔 發表於 2021-4-7 12:22

睇歌手蒞hea

_ 街到我中

人壽

_ 街到我中
kwanie 發表於 2021-4-7 12:24

老是常出現

人壽
michael344 發表於 2021-4-7 12:25 PM

係播都播原版啦
呢版真係要mute

_ 街到我中
笑左
KU Cantopop Chart Week 14
1. CityPop - AGA
2. 白眉 - 孫曉賢
3. the Pink Room - 王菀之

_ 街到我中

我真係恭喜你呀
Steven's Top 20 Collections Week 16
01  千世書 - The Hertz
02  WARRIOR - MIRROR
03  白眉 - 孫曉賢

三個鐘叱咤樂壇總會有伏
星期一二曾樂彤
今日1230 前已經瀨嘢

Source: 7/4 無間音樂

JSG挑戰歌:
隱形人 - 關智斌
你那邊好嗎? - 洪卓立
愛很美麗 - Hana菊梓喬

超級勁 ...
matt0605 發表於 2021-4-7 04:19

HANA菊梓喬!可以上榜了
SSN Chart (9 Apr)  ||  鏡榜冠軍: Warrior - MIRROR
1. 悔 過 書 (1 Week No.1) - 陳 柏 宇
2. Warrior (1 Week No.1) - MIRROR
3. 狂 人 日 記 - 柳 應 廷

是尾聲都唱唔齊! 勁難頂!

DEEP 呢首同DJ 啲罐頭有咩分別
kwanie 發表於 2021-4-7 12:23

冇分別,但 多喝水 呢d罐頭都 hit 到,唱下都無訪

HANA菊梓喬!可以上榜了
John 發表於 2021-4-7 12:27

發現原來上星期五台一首星夢歌都冇

發現原來上星期五台一首星夢歌都冇
michael344 發表於 7/4/2021 12:30
而鏡歌多到數唔晒

原來入華納後都plug到第7首
華納係咪唔打算幫女歌手出碟喇?
明明0鏗走左應該騰出左唔少資源... ...
sampras625 發表於 2021-4-7 11:40

鏗鏗走左又簽左兩個新人,可能打個和

煙花又跌番落榜尾
趁一切 都正好
撮合無盡 的偶然來盡興

聲夢傳奇

Seem ...

2man now seem likes under Viu more than sony
Sony doesn't need to pay attention on her
Lady Killa kill la kill la kill again
天生膚淺敷衍醜陋的賣相
You can call me pretty liar
I'm a liar liar
只等天黑

叻!
kenneth 發表於 2021-4-7 12:04

mikeeeee___ 我不如 既朋友
PEACH 發表於 2021-4-7 11:38

903應該整個jingle