返回列表 發帖
希望美芬做表演嘉賓
bagfgfcde 發表於 2021-4-5 15:44

收到風話如果賣唔哂啲飛
荃港市民都會犯國安法
DM多仔多到覆唔哂

希望美芬做表演嘉賓

希望聽到 小妹妹我做全套
讓我牽~~~個夠~~~~~

美轉一定好開心 終於都開到
雖然我唔會搶霏 不過都希望大家睇得開開心心
希望會唱紅卜卜利是

明荃song list又多左幾首

包括棉花紀、CityPop、小黑與我(音樂永續版)
2020 敢 之後經典金曲
告別煤氣燈 5月中 閃爍登場

邊個係冠希
mosesming 發表於 2021-4-5 14:25

ak
在這畢生不滅 無極的狀態

希望可以搵家燕做嘉賓,一齊翻唱中樂版女校男生。
nitanita 發表於 2021-4-5 14:23

邊個係冠希
DM多仔多到覆唔哂

希望可以搵家燕做嘉賓,一齊翻唱中樂版女校男生。

明荃派福利

73歲的汪明荃(汪阿姐)出名有品味,而且就連誇張的造型也駕馭得相當不錯,除了名牌之外,像比利時品牌Dries Van Noten和擁有獨特褶紙哲學的日牌Issey Miyake都是她的愛牌。

汪阿姐最近一連兩日開工,都揀着Issey Miyake的設計,更特意找來星級髮型師KimRobinson幫她set頭。第一套紫色百褶連身裙搭配同款外套,線條簡約但設計感十足,妝容和耳環也襯到十足十,Barbie Pink的唇膏色調又被稱為「死亡芭比粉」,但汪阿姐出奇地適合這種顏色,為造型更添華麗氣息。另一套的百褶套裝則大玩拼色和印花,妝容變為橙色調,休閒帶活力。

另外,汪阿姐早前出席香港理工大學的駐校藝術家計劃講座時,當日的造型亦獲得不少稱讚,Dries Van Noten的黑藍條紋套裝像睡衣般舒適,簡潔又不失禮,阿姐衣Q果然高。

在這畢生不滅 無極的狀態

喜歡明荃

個show delay咗成年
阿姐啲歌應該練到滾瓜爛熟
希望可以唱埋明成皇后
DM多仔多到覆唔哂

荃力支持

開文化中心會唔會難搶過MIRROR
荃力支持黃牛死荃家
C.Y. Music Awards 2021 [完, 多謝支持 !]
Cyrus Top 20 2022 [WEEK #17]
01 醫生我無病 / 藍奕邦 (Ft. Matt Force) [2 Weeks No. 1] 02 兩種語言 / 鄧小巧 03 半意識 / Edward.C

你係咪要荃力支持佢
Wonders 發表於 2021-4-5 14:05

荃力支持疫情反彈
DM多仔多到覆唔哂

牙蛆好黃!
mosesming 發表於 2021-4-5 14:04

你係咪要荃力支持佢
我們的總和

牙蛆好黃!
DM多仔多到覆唔哂

要課金了

阿姐頭場揀呢日提醒大家勿忘
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 19 冠軍歌:陳卓賢 - Thank You Postman