返回列表 發帖
簽名被屏蔽

有得J你J唔J先
Hanson 發表於 2021-4-9 21:18

你好核突。。。。。

Wfc
bagfgfcde 發表於 2021-4-9 13:16

兔兔都唔會理。。

有得J你J唔J先
Hanson 發表於 2021-4-9 21:18

一定唔要。

你好核突。。。。。
samxdxd 發表於 2021-4-9 21:47

好嘔心。。

黑面=真性情
咁鄭傭年年叱吒頒獎禮都好真性情
tom 發表於 2021-4-9 19:46
美傭: 我想清洗肌膚剩餘的黑色素 重新上路 wow
I dig my fingers in expecting more than just the skin~

江畢生:你可以改到我嘅表情,但人嘅心,恐怕你冇咁嘅本事去改

江畢生:我江畢生仲未輸!我從來都唔會輸
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

「他當時是生力軍金獎大熱」

「去年有《男排女將》及《打天下》推出」

男排佢出場時間好似2分鐘都冇

他當時是生力軍金獎大熱
irenetso_star 發表於 2021-4-9 16:45

佢上年3.5首歌最高位置係2,8,8,19而另外三個得獎者最高位置係
1,3,18
2,14,17

[曲]樂壇核數屍都計到,有最多歌入到十甲的單位係新人獎大熱,可惜生兒被挑戰了[/曲]
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

佢上年3.5首歌最高位置係2,8,8,19而另外三個得獎者最高位置係
1,3,18
2,14,17

[曲]樂壇核數屍都計到, ...
on07111 發表於 2021-4-10 08:36

幾時開始要加 [曲]
反OT:支持生生世世又是誰 揮都揮之不去

幾時開始要加 [曲]
反OT:支持生生世世又是誰 揮都揮之不去
WZA111 發表於 2021-4-10 08:40

唔加曲會變黑粉/盲粉
反OT:支持生生 世世 終於那 海闊 天空
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

其實佢真係大熱嚟
我估錯這個世界得到教訓

他當時是生力軍金獎大熱
風見志郎 發表於 2021-4-9 14:58

這句子好有問題。如果真係生金大熱,當晚就應該拿銀或銅而唔係捧蛋。
其實真性情同EQ管理係有區別的。如果堅持真性情冇錯而不改善EQ,咁就好難進步了。

其實佢真係大熱嚟
mrshadowll 發表於 2021-4-10 12:22

冇頒叱咤前,根本唔記得佢係邊個   討論新人獎項,佢根本冇係討論list
   咁都係大熱?

大熱 越愛(攞獎)越狂熱
妒忌 像火焰強烈
在這畢生不滅 無極的狀態

其實佢真係大熱嚟
mrshadowll 發表於 2021-4-10 12:22

學上面玩先
[曲]係天上爸爸/商台/viutv畀teamak嘅考驗[/曲]

26歲嘅Anson做咗舞蹈員近2年,有次無意中發現ViuTV選秀節目《Good Night Show全民造星》,於是決定搏一搏,畀自己一個機會,經過重重難關,Anson殺入最後10強,又靚仔又跳得嘅佢唔單止同姜濤成為頂頭大熱,而且仲有好多囡囡fans,係囡囡殺手

AK造星都係大熱

「他當時是生力軍金獎大熱」

「去年有《男排女將》及《打天下 ...
polarbearbear 發表於 2021-4-10 06:29

AK志願係做歌星,唔係拍電視劇
人群是那麼像羊群

係人都有情緒架啦 生生黑面係個人真啫
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

當時是生力軍金獎大熱
寫稿嗰個係咪生生粉

26歲嘅Anson做咗舞蹈員近2年,有次無意中發現ViuTV選秀節目《Good Night Show全民造星》,於是決定搏一搏, ...
losyes 發表於 2021-4-11 12:50

而且係囝囝殺手添吖!

AK志願係做歌星,唔係拍電視劇
choix 發表於 2021-4-11 13:37

正職加副業 出色!

而且係囝囝殺手添吖!
kenneth 發表於 2021-4-11 17:09

AK則自認太自我,以致摸不清女人心,希望將來再拍拖時能有所改善。

生生摸唔清女人心,或者可以試吓摸囝囝心

其實佢真係大熱嚟

點熱呀。。

26歲嘅Anson做咗舞蹈員近2年,有次無意中發現ViuTV選秀節目《Good Night Show全民造星》,於是決定搏一搏, ...
losyes 發表於 2021-4-11 12:50

但佢十強決賽最後fans投票只得第6
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

不開心便找醫生 吃藥吃到不會恨
但求藍調更興奮 迫我大笑情況更傷感
不開心未必不堪 快樂也要找原因
一瞬間低落 然後我自然又再生
最後塵埃跌定 我便會翻生

AK則自認太自我,以致摸不清女人心,希望將來再拍拖時能有所改善。

生生摸唔清女人心,或者可以試吓摸囝 ...
losyes 發表於 2021-4-11 17:12

佢像隻蝸牛!