返回列表 發帖
咁你就咪入來啦
sexykaren 發表於 2021-4-9 23:17

其實根本好多人仲留意緊,而且宜家多翻歌手上tvb,到時大把人討論

佢同AGA應該代表唱作人,講唱功幾時到佢地?
angelicdestiny 發表於 2021-4-9 22:46

講唱功,衛蘭都可以企埋一邊啦

寰亞唱片有限公司代表Tony Chu、環球唱片有限公司代表 Duncan Wong、索尼音樂娛樂代表 Andrew Chan、英皇娛樂集團代表 Raymond Chan、香港華納唱片有限公司代表 Gordon Lee

呢班高層都咁得閒上節目??

點解衛蘭要隔開Gin & Aga

9分真喺高啦,真喺好差,好似喺度唱k

4分…

挑戰容祖兒首歌死得啦,又揀錯歌
kaman921 發表於 2021-4-18 12:47

喺都要唱至尊歌

Gigi其實真喺吹得太勁

陳彥廷係咪以前巨聲幫第一屆果個?
masterdragon 發表於 2021-4-24 22:33

同問

以為羅力威
sexykaren 發表於 2021-4-24 22:11

其實羅力威去佐邊?

AGA老師

Hugo係咁唱大文豪D歌,想博乜?
angelicdestiny 發表於 2021-5-1 21:27

喺粉?小白都唱

Gin好似黑面

5分果位,每次都out唔走

她今次醒,知自己最易被out, 又知今次由評判揀out邊個,她就即刻唱評判aga歌曲,就算gin想揀out她,a ...
sexykaren 發表於 2021-5-2 00:14

佢每次都要話佢out硬,都幾搞笑

5分仲未out

發覺Sony完全被隔絕呢個節目 導師無份都算 連25人評審組都無人有份 不如反面算啦 ...
kevin2011 發表於 2021-5-15 21:26

同其他台反面得唔得?

Gin out 人真喺亂嚟

睇得出李生應該幾唔妥GIN

之前兩集窒過佢,而家講到出口唔明佢點解foul Steven,尋晚仲同Steven開 ...
choix 發表於 2021-5-16 12:16

藍隊大把人可以foul,垃圾Gin

Hugo唱得咁L難聽都冇foul,導師應該被人洗版。
angelicdestiny 發表於 2021-5-22 22:15

Hugo好寸,話唔需要人幫

評判都唔鍾意Hugo,喺導師留佢

下週foul藍隊,跟住又4:4

可唔可以foul Hugo先...
我情願blue team最差嘅Aeren留低,至少肯努力每次都有進步 ...
choix 發表於 2021-6-13 02:30

好似話下個foul味精,Aeren仲可以留低

唱命硬咁正?! Gigi真係識揀歌,依家變擔心AGA唱live拖累佢,不過如果佢每一場都攞咁高分會晤會ba ...
angelicdestiny 發表於 2021-6-15 22:37

直接頒冠軍俾佢就得啦

aeren個樣有少少似美祖

暫時人氣:
1. GIGI
2. ARCHIE
3. CHANTEL

估唔到原來Archie都幾高人氣,Archie真係好有potential,希望有 ...
choix 發表於 2021-6-27 01:23

Archie好似當年胡鴻鈞,live都好穩

下集主題係4大天王金曲,睇預告片,chantel唱《我這樣愛你》及yumi跳唱《狂野之城》均獲評判讚賞,反而gigi ...
酷愛903 發表於 2021-6-28 19:08

其他人唱咩歌?

回復 341# 酷愛903

Rock唱四大天王應該幾好聽

成日預告片都喺大熱幾個…

回復 371# kevin2011

即喺6個最低分2個就同軒合唱,再out其中一個?

最後gigi冇冠軍就搞笑,最近成日失準,不過最喜愛一直排第一,tvb點都會力保佢

回復 377# kevin2011

GIGI喺咪又唱國語歌,好似唱國語都失準