返回列表 發帖

趙浚承自認「老新人」唔同Mike爭:互相支持!

環球新人Mike、趙浚承(Gary)及組合石山街逐一派歌,Mike最期待疫情後可以唱Live跟Fans交流,又笑指長遠目標是出大碟︰「每年做實體碟嘅難度都增加緊,所以如果有隻自己嘅實體碟,可以話係成就解鎖!」

今年34歲、前組合SQUARE成員的Gary,自認是「老新人」,不會視Mike為競爭對手︰「係互相支持,年紀都有啲差距。盡力做好所有嘢,冇諗太多,新歌順利出街就已經好好。」

至於原是幕後唱作人的組合石山街,笑言仍未適應幕前工作模式︰「自彈自唱嘅時候會唔小心耷低咗個頭,要學識望住鏡頭。簽咗公司之後就真係好感恩,出完歌之後嘅工作機會係我哋意想不到,嚟緊會造多啲好歌。」

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... 0409_00862_001.html

個人感想: 楊彤呢張相影得幾靚, 石山街加油

趙生唱得咁能難聽,3張幾扮可愛腔,有咩條件同正正經經唱歌嘅美爆競爭
I dig my fingers in expecting more than just the skin~

無美男子組合sasad
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

仲大過30歲新人菊梓喬兒@_@
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

原來新人Gary同Kary同年紀@_@
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

支持石山街

如果Gary 騷肌會唔會多D 人支持呢

如果Gary 騷肌會唔會多D 人支持呢
xteve 發表於 2021-4-10 13:38

佢之前另一個專訪show左 好大隻
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

佢之前另一個專訪show左 好大隻
kevin2011 發表於 2021-4-10 13:44

我miss左

我miss左
xteve 發表於 2021-4-10 13:50

兔兔想識佢。

我miss左
xteve 發表於 2021-4-10 13:50

https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... tertainment&eventid=40288347766989580176cd18ce8157a5
You are welcome

;eventid=40288347766989580176cd18ce8157a5
leroyjaime 發表於 2021-4-10 15:45

多謝開心share

爭到先得咖
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

;eventid=40288347766989580176cd18ce8157a5
leroyjaime 發表於 2021-4-10 15:45

好正。。兔兔要左佢先。。

不是 Team Gin!不支持了

不是 Team Gin!不支持了
WZA111 發表於 2021-4-10 20:31

呢度曾經係team gin,但全部背伴哂去AGA度

球記PR 呢期好多貨
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

呢度曾經係team gin,但全部背伴哂去AGA度
on07111 發表於 2021-4-10 20:40

Jace 去咗 AGA 度咩
希望 Jace 自己開條 team