返回列表 發帖

AK爆MIRROR成絕緣體真相:份糧包埋

人氣組合MIRROR今日在旺角出席公開活動,吸引數百fans到場,據知今早5時已有fans到場霸位。有指Ian取消關注「YOLO女神」黃曉文(Candy,藝名黃曦誼) ,Ian解釋:「一嚟係異性,我IG follow嘅異性都唔多,當時合作係有follow,但私下冇乜聯絡,對於佢日常嘅動態,我又唔會follow到好足,所以就unfollow佢。」姜濤亦說:「我哋follow邊個,都唔係我哋自己決定,係公司……」

在旁的MIRROR經理人「花姐」黃慧君即接住講:「一定要follow我囉!」楊樂文(Lokman)幫手解圍:「以前未出道嘅時候都會follow好多人,但做咗公眾人物嘅時候真係唔方便,有啲真係要斬立決,好似新年大掃除咁,炮竹一聲除舊歲。」姜濤的另一隊友江X生(Anson Kong)也開聲:「啱啱出道嘅時候,fans比較太愛我哋,佢哋會好留意我哋follow咗乜嘢異性,所以我都會unfollow一啲女仔朋友。」講到MIRROR看來要變成絕緣體,Anson Kong笑說:「OK嘅,份糧包埋!」

姜濤強調跟Candy沒有拍拖,並表示跟對方只是因合作拍《戀愛要在生日前》而認識,當中還有隊友Ian,但拍完後跟Candy沒見面,閒時只會在IG聊兩句。

MIRROR今日出席活動,數百fans逼爆旺角,據知,有fans於早上5時已到場排隊。

MIRROR齊人現身,場面墟冚。

Link

個人意見:AK又上到標題,好紅
討論重點:又幫ViuTV賣廣告,好煩
在這畢生不滅 無極的狀態

唔問兒登同阿jer
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

姜濤的另一隊友江X生(Anson Kong)也開聲
有人問佢嘢?!
你快樂過生活 我著襪浸溫泉

討論重點:又幫ViuTV賣廣告,好煩
losyes 發表於 2021-4-14 01:42

感謝支持Viutv賣廣告
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

支持AK
林家謙太誘人 林家謙太惱人
林家謙跟我 企在銅像前擁吻

次次訪問都會見到AK企前排又出嚟搶答問題,但奈何fans同觀眾嘅焦點永遠都係第二排果幾個身上

次次訪問都會見到AK企前排又出嚟搶答問題,但奈何fans同觀眾嘅焦點永遠都係第二排果幾個身上 ...
rubin01 發表於 2021-4-14 07:51

Anson 係副隊長有責任保護其他成員

支持AK
RVHOCPC 發表於 2021-4-14 07:18

感謝支持AK

唔問兒登同阿jer
kevin2011 發表於 2021-4-14 02:43

佢地好恩愛,無咩好問

次次訪問都會見到AK企前排又出嚟搶答問題,但奈何fans同觀眾嘅焦點永遠都係第二排果幾個身上 ...

後排幾個永遠都係果幾個 唔會點出聲除非俾支咪佢

Lokman 唔講咪生生講囉咁都要嘈-_-

後排幾個永遠都係果幾個 唔會點出聲除非俾支咪佢
squares 發表於 2021-4-14 11:11

所以就係點解隊員經理人都揀anson同阿文做副正隊長囉
始終每個人適合做嘅嘢唔同 都係一種鍛煉

Lokman 唔講咪生生講囉咁都要嘈-_-
kwanie 發表於 2021-4-14 11:17

有啲隊員本身就少講少錯心態
呢啲位就睇得出一個人有無擔戴

AK爆成絕緣體真相
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

AK人生一個大課題, 學習做一個沉默冷靜嘅人, 加油啦

平時鏡仔開live都係啦,黑面AK成日搶住講嘢好鬼煩
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

日日都發廣告。。你覺唔覺自己好煩。。

唔會睇 。。。

副隊長Anson Kong(江X生、AK)亦希望飯圈有愛:「抽到嘅卡未必係自己偶像,同人交換亦都建立咗友誼,反而係同其他鏡粉打好關係嘅一道門,咁就最開心。」

日日都發廣告。。你覺唔覺自己好煩。。
kk8733 發表於 2021-4-14 21:26

你次次都好積極回應, 係我嘅原動力, 多謝支持

你次次都好積極回應, 係我嘅原動力, 多謝支持
losyes 發表於 2021-4-15 04:53

希望你貼多啲柳兒同兒登

希望你貼多啲柳兒同兒登
on07111 發表於 2021-4-15 05:40

佢地發言唔夠噴,無新聞價值