返回列表 發帖
洗唔洗啊
SUNDAY MUSIC CHART WEEK 12
1. 自我反省 2. Little Love 3. Control Freak

所以應該恭喜佢 下首以第4位做目標
kenneth 發表於 2021-4-14 22:29

AL真係慘明明跳得唱得好都要落榜
點似走音AK咁幸福,有花老母偏心睇住
學樓主所講,AK五音不全都有得攞獎
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

下首加油啦
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

其實講真,
如果講唱功呀、歌質素呀,之類~~
好多mirror/error的歌 根本上到榜都偷笑~

冇咩所謂啦,始終係自己台的藝人。。
同tbb會冠谷子橋、903會冠艾粒一樣嫁。。。

米咁認真。。
至於點解個個mirror solo都冠,係al冇,
可能真係唔好彩,一定唔可以個個都冠嫁嘛,

一係下次出歌可能又到番al冠,ak唔冠呢
輪流囉
太平公主

其實講真,

冇咩所謂啦,始 ...
jaytang 發表於 2021-4-15 18:52

今年多左edan冠左 之後姜 Ian果啲又話要冠 AL應該唔駛冠
再冠下年頒獎禮個十大實會肉酸過今年
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

估唔到Ego 入唔 CC 榜三甲都可以成為新聞

今年多左edan冠左 之後姜 Ian果啲又話要冠 AL應該唔駛冠
再冠下年頒獎禮個十大實會肉酸過今年 ...
kevin2011 發表於 2021-4-15 06:57 PM

其實唔好硬捧好d~~
如果次次都冠,米同隔離台一9樣。。

都唔會次次mirror果d歌都係好歌啦
太平公主

估唔到Ego 入唔 CC 榜三甲都可以成為新聞
hkwilliamsiu 發表於 2021-4-16 05:13

造新聞阿叔你唔識分?

其實講真,

冇咩所謂啦,始 ...
jaytang 發表於 2021-4-15 18:52

輪極都輪唔到AL,冇咩期望
下首加油啦~

琴晚CC仲要無新人獎 想知fans點睇