返回列表 發帖
我其實好surprise林峰出道4年都仲未出精選碟
佢都好多hit歌, 如果出我諗一定好賣得, 同janice個張一樣 .

係law,好奇點解出道五年(2007年出第一張碟),有六張碟都仲唔出精選,佢同公司兩三張碟就出晒精選。 :(

so far 兩首歌都好正,又有四首MVs,一出我會要即買,今次張碟擺明要飛鄧CW出局,所以唔會擺等你回來落去,我唔覺得會有第二版加呢首歌。

膠椅
^ 龍心 is everywhere
lorbat 發表於 2012-8-11 10:38

膠椅梁柏堅作品,第一次合作填詞人,有期待。

@香港唱片:林峯最新大碟《Self-Portrait》(CD+DVD) 預計於星期五推出,封面及內頁率先曝光!

尋日聽訪問,林峯自己推介Alex Fung曲梁柏堅詞的膠椅,不過要出左先有得聽啦。

How much????????????????????
Alantse722 發表於 2012-8-17 16:38

HMV , HK Records $110

勁歌,   Skymusic $99.

反而我覺得唔好聽=-=
PangChiYeung 發表於 2012-8-18 02:14

佢自己鐘意跳舞,disco feel 夠funky佢未鐘意 law.

雖然唔係個個都受呢種style,但我覺得佢唱funky入型入格。

講易入耳易
年時、The One、寂寞星球....果D首首都好聽。

求全碟班底
tytlwkltc 發表於 2012-8-18 12:09

呢度有晒班底同歌詞::)

http://www.fungforever.net/html/f-music_details.php?music_id=17

有無內頁相呀????
archeukyin 發表於 2012-8-18 15:06
大張係歌詞紙,小相冊有160張係photo booth影既四格相。