返回列表 發帖
又輪到本宮評一評:
唱歌:姜>AL>eden
演技:eden>姜>>AL
綜藝:eden/姜>AL

總體:eden>姜>AL

AL真 ...
jaytang 發表於 2021-4-16 18:13

AL演技唔係唔好
但演攻真係唔係好岩

AL演技唔係唔好
但演攻真係唔係好岩
rickychan0809 發表於 2021-4-16 20:41

想睇佢畀人撩或者撩人
廣告個角色設定太老正

想睇佢畀人撩或者撩人
廣告個角色設定太老正
polarbearbear 發表於 2021-4-16 20:55

大叔幾時上希望快d
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

大叔幾時上希望快d
on07111 發表於 2021-4-16 21:23

6 月

大叔幾時上希望快d
on07111 發表於 2021-4-16 21:23

6月!我都等緊

又輪到本宮評一評:
唱歌:姜>AL>eden
演技:eden>姜>>AL
綜藝:eden/姜>AL

總體:eden>姜>AL

AL真 ...
jaytang 發表於 2021-4-16 18:13

我覺得都評得幾中肯 AL要發奮啦
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

想睇佢畀人撩或者撩人
廣告個角色設定太老正
polarbearbear 發表於 2021-4-16 20:55

佢咁嘅樣似係追人嗰個
角色設定符合現實

你唔要Kay b 嗎
hkwilliamsiu 發表於 2021-4-16 18:10

Kay B 退出了 如果 佢再復出 我會繼續追捧佢 為香港樂壇女一  !
      姜B 就 私人喜愛 收歸己有 !

Ps : 你唔使睇浪姐2 成團夜咩? 就快 成團喇 !
講個笑話比你聽: 泳兒攞女金

我覺得姜演技差過AL好多
不過認同兒登真係可塑性高
michael344 發表於 2021-4-16 19:57

可能被個樣影響到啩?

佢咁嘅樣似係追人嗰個
角色設定符合現實
kenneth 發表於 2021-4-16 23:06

我覺得佢似畀人追wor
現實上AL同Edan互動都係edan成日撩佢玩
睇返佢地以前新城mirror頻道就知
而家有冇變到就唔知lu

我反而覺得AL d戲自然喎
Edan 太浮誇呀嘛
我俾 AL>姜>Edan
SaladCream 發表於 2021-4-16 20:34

同意Anson Lo啲戲比較自然,EDAN啲表情過份浮誇令人投入唔到個故事~
希望佢大叔的愛會自然返啲,至於姜濤我個人始終都覺得演戲唔係咁適合佢,所以no comment.

三個做戲發揮到角色,演技大家都咁上下喇,比以前進步左。
Edan夠誇張,發展多啲搞笑綜藝。

姜b變咗姜man啦

我都覺得AL好d
男排女將Bobby咁中庸ge角色其實難演,但係AL到後期都handle得唔錯
兒登演技仲係略 ...
polarbearbear 發表於 2021-4-16 20:40

男排女將編劇都有話過ansonlo個角色係最難演
但佢都演得好好

綜藝就真係三個打和啦
Mirror go佢地3個carry全隊

三個演戲不相伯仲,Edan浮誇演繹各花入各眼啦

Edan最尾狼死食薯條好好笑

我反而覺得AL d戲自然喎
Edan 太浮誇呀嘛
我俾 AL>姜>Edan
SaladCream 發表於 2021-4-16 20:34
三個人中演技最好一定係Edan, 浮誇hehe男角OK, 無腦直男角OK, 失戀直少男角色又OK (please go watch E先生 連環不幸事件 MV, Edan啲細微妒忌眼神正到爆, MV頭幕的士上忘記帶passport個樣好自然). AL基本上演直男都唔convincing. 姜演技暫時太幼嫩.

我覺得佢似畀人追wor
現實上AL同Edan互動都係edan成日撩佢玩
睇返佢地以前新城mirror頻道就知{:1_ ...
polarbearbear 發表於 2021-4-17 00:16
So true! Edan雖然名義上係直仔, 但係佢真係好鐘意抽某幾個MIRROR成員水, 好鐘意攬攬啦, 拖拖手啦, 摸摸手啦. Edan成員係: AL, Jer同Jeremy.

AL & Jer (太多抽水moments, watch it yourself below)

https://www.youtube.com/watch?v=JZD_oD-sSzQ

https://www.youtube.com/watch?v=MG9txkANIRw

Jeremy (8:28, 16:18, 16:53)

https://www.youtube.com/watch?v=UZCIhKl5g8Y

另外, 雖然Edan細過AL, 佢似AL哥哥多啲 (應該係因為佢自己家中係哥哥, AL家中係弟弟). 佢對AL真係好有義氣同好有

5:51 to 11:40

So true! Edan雖然名義上係直仔, 但係佢真係好鐘意抽某幾個MIRROR成員水, 好鐘意攬攬啦, 拖拖手啦, 摸摸手 ...
boy4dudes 發表於 2021-4-17 16:06

登神真係好鬼sweet
Edan仲成日著住AL送比佢件黑色冷衫唔捨得洗
鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

Edan仲成日著住AL送比佢件黑色冷衫唔捨得洗
gocrazy 發表於 2021-4-17 16:11
邊道有相睇

邊道有相睇
boy4dudes 發表於 2021-4-17 16:28

鏡仔CM打手,最愛❤️應駿安濤son❤️

gocrazy 發表於 2021-4-17 16:51
Thanks, 原來佢兩個鐘意打情罵俏
不過AL答非所問, 人地話好耐無收佢禮物, 佢唔係答 something like "上個禮拜送左啦", 日日著件衫可以係兩年前送

不過AL答非所問, 人地話好耐無收佢禮物, 佢唔係答 something lik ...
boy4dudes 發表於 2021-4-17 18:50

即是話佢既然日日著緊所以唔使再送住

AL演技唔係唔好
但演攻真係唔係好岩
rickychan0809 發表於 2021-4-16 08:41 PM

唔好意思, 佢男排女將成個Feel係做「受」, 都係麻麻地~~
佢演技真係要進步多D!!
太平公主

但佢叫edan呢
John 發表於 2021-4-16 07:30 PM

SOR~ 唔好意思, UP錯左個名..
太平公主

即是話佢既然日日著緊所以唔使再送住
kenneth 發表於 2021-4-17 20:11
可能Edan想AL送個俾佢

不過AL答非所問, 人地話好耐無收佢禮物, 佢唔係答 something lik ...
boy4dudes 發表於 2021-4-17 18:50

好明顯講緊edan依排日日著件冷衫係AL新送架啦
前排先畀狗仔影到兩個去行街買衫
AL送冷衫真係好sweet

唔好意思, 佢男排女將成個Feel係做「受」, 都係麻麻地~~
佢演技真係要進步多D!!
...
jaytang 發表於 2021-4-17 21:44

我覺得Bobby離隊o個集AL演得幾唔錯(尤其第一次演長劇)
對比之下姜濤只係今次廣告發揮得好少少,但係仍稚嫩
之前姜男排客串、紋身街都好一般...

三個人中演技最好一定係Edan, 浮誇hehe男角OK, 無腦直男角OK, 失戀直少男角色又OK (please go watch E先生  ...
boy4dudes 發表於 2021-4-17 15:27

我有睇呀,就係覺得佢演戲個樣全部都係靠做出誇張ge面部表情唔係好connect到
可能我比較鐘意自然流露ge演技啦
各花入各眼ge

同埋你最後話al 演邊一類人唔convincing ge言論會唔會覺得有d offensive
大家都係討論緊演技je
唔需要刻意point out其他野去講ge