返回列表 發帖

欣宜後台尿急 硬闖MIRROR房間解決需要 冇同小Deedee打招呼

鄭欣宜早前患急性盲腸炎入院做手術,今晚是她手術後首次公開露面,穿上黑色絲絨連身裙的她打扮高貴優雅,明顯消瘦了,她說:「可以出席正常頒獎典禮,覺得係好癲嘅事,又好感動,所以悉心打扮。」頒獎禮上見到好多歌手朋友,令她很開心,她會跟其他歌手crossover合作表演,她說:「好刺激呀,好期待快啲開騷。」

欣宜又自爆之前在後台換衫,人有三急,但廁所排長龍,忽然見到隔籬房有個獨立廁所,她就即刻走入去,出來才知是男團MIRROR間房,她笑說:「勁尷尬,好彩我去廁所唔係去得好大聲,出到嚟都唔敢同啲「小Dee Dee」(小弟弟)打招呼,唔敢四圍望,講句Sorry就出返嚟。」

Sources:https://hk.on.cc/hk/bkn/cnt/ente ... 0418_00862_001.html
ONCC 18/4

個人感想:欣宜又博矇⋯⋯

討論重點:相信可以睇到Mirror成員換衫係呢度好多會員心願

鏗鏗都唔夠佢地吸引
再將我相信的如煙火般綻放

btw尋晚阿宜望落瘦咗好多 sexy
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

第一眼睇咗欣宜搵Mirror解決性需要.....

相都無張
有咩好討論
在這畢生不滅 無極的狀態

longdistance 發表於 2021-4-19 14:37

是日最嘔心留言

longdistance 發表於 2021-4-19 14:37

我睇左d咩
張敬軒 // 泳兒 // RubberBand // MC張天賦 // 陳蕾 // MIRROR

呢個標題好有content farm feel

冇同小Deedee打
47. Bring Him Home
week16
1 . 林芊瑩 Let Go

btw尋晚阿宜望落瘦咗好多 sexy
liebe 發表於 2021-4-19 14:35

好國際級天后feel
親親愛的親親我 輕輕抱擁輕撫我
真命是你出現 終等到你飛過

越來越多不是新聞的新聞

越來越多不是新聞的新聞
hkwilliamsiu 發表於 2021-4-19 17:55

東網你都好信
我估錯這個世界得到教訓

content farm topic
on.cc not good
wood

好國際級天后feel
LoveMirkay520 發表於 2021-4-19 17:13

係 乍眼睇有啲似某一個時刻嘅Céline Dion
呢條裙好適合佢

MIRROR有自己房+廁所
一哥!

以為係

欣宜後台尿急 硬闖MIRROR房間解決需要 冇同小Deedee打飛機

係 乍眼睇有啲似某一個時刻嘅Céline Dion
呢條裙好適合佢
liebe 發表於 2021-4-19 19:59

真係好顯瘦 佢唱法又唔同咗
我望完重疑惑緊係咪佢

真係好顯瘦 佢唱法又唔同咗
我望完重疑惑緊係咪佢
kenneth 發表於 2021-4-19 22:47

一樣 我都係咁呀
內心有咦咗吓 問自己 呢個係欣宜嗎

後來聽返佢近一個月做咗個手術 都可能有瘦咗dd
佢呢套裙有型 成晚女歌手好睇兼有印象嘅一個造型
陳蕾都唔錯
相對地譚杏藍果套簡直恐怖 變咗個矮肥

一樣 我都係咁呀
內心有咦咗吓 問自己 呢個係欣宜嗎

後來聽返佢近一個月做咗個手術 都可能有瘦 ...
liebe 發表於 2021-4-19 22:58

原來譚杏蘭有來 missed 再睇返

以為係

欣宜後台尿急 硬闖MIRROR房間解決需要 冇同小Deedee打飛機
michael344 發表於 2021-4-19 20:57

你駛唔駛咁重口味
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

欣宜喺mirror間房失禁本身已經有啲核突,點知大家啲留言係更加核突