返回列表 發帖

釣魚島快將開戰

日本仔又想侵略人
第七週冠軍歌曲-謝安琪《心不由己》

從不曾沉悶大家已能找到最好歸宿
如果有妄想堅決不懂 美滿得不接受心痛

我覺得唔會打,兩邊其實都係喺度拉攏民心
中國係因為換屆
日本係政績太差
所以雙方都要表現得強硬
軍事部署係爲咗嚇下對方
表現出自己佔上風
如果中國打嘅話分分鐘引起世界大戰

日本仔又想侵略人
cchow2 發表於 2012-8-16 14:01

你去打?
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

係就快..唔好得把口..
對住自己人就坦克車又子彈咁..
對住外人就死哂狗..
講左咁多年..我都開始懷疑撻地究竟係中國定日本...

簽名被屏蔽

中國點都會讓步
因為得罪日本等於得罪美國
Nick's Music Selection 2024 (Week 13)
1. 白髮齊眉 - 鄧小巧  2. 過電 - 張蔓姿  3. Diff. - Gin Lee

一個原子彈飛過去釣魚島,一了百了

始終覺得中國會讓步,和平發展...

你去打?
星勤 發表於 2012-8-16 16:17

咁D架仔宜家窮到窿,佢地又隨時中幅射成個島國可能沉沒,自然唔抵得中國人生活質素高過佢地,土地又大佢地幾十陪,所以想搞事諗住同中國一㺘熟!

咁D架仔宜家窮到窿,佢地又隨時中幅射成個島國可能沉沒,自然唔抵得中國人生活質素高過佢地,土地又大佢 ...
cchow2 發表於 2012-8-17 14:57

你係內地人定日本人@@

咁D架仔宜家窮到窿,佢地又隨時中幅射成個島國可能沉沒,自然唔抵得中國人生活質素高過佢地,土地又大佢 ...

其實你係唔係想中國向日本開戰?
Nothing!!

其實你係唔係想中國向日本開戰?
LouisK 發表於 2012-8-17 19:24

唔係

其實打既話對邊度都唔好. 分分鐘世界大戰==
一打仗就死啦 我唔想挨窮....

宜家又唔係以前 邊有咁易打仗

睇到呢D說話真係打哂冷震...

你去打?
星勤 發表於 2012-8-16 16:17

笑左@@
Nick's Music Selection 2024 (Week 13)
1. 白髮齊眉 - 鄧小巧  2. 過電 - 張蔓姿  3. Diff. - Gin Lee

睇到呢D說話真係打哂冷震...
ViAN 發表於 2012-8-19 00:29

美國不嬲都SUPPORT佢 中國無錢都未到日本無錢﹣ ﹣

Nicholas 發表於 2012-8-19 05:56

日本的確經濟好差
又被美國搞到日元貴哂
所以經濟想翻身都翻唔到
但一日美國經濟未好番,日元只會一直貴落去
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

中國近十年不斷脫貧,相反美國同日本欠債累累,家庭平均收入下降
老尾宜家都係靠印銀紙同賣國債渡日,仲點照小日本

其實日本..美國..中國..三個地方經濟都唔好..

中國近十年不斷脫貧,相反美國同日本欠債累累,家庭平均收入下降
老尾宜家都係靠印銀紙同賣國債渡日,仲 ...
cchow2 發表於 2012-8-19 14:30

夠唔夠照..同有冇錢其實好似無乜關係..

其實日本..美國..中國..三個地方經濟都唔好..
ViAN 發表於 2012-8-20 00:16

如果將三舊屎比較 真係中國最臭-,-

宜加...

Japan 88 {:3_59:}

日本仔又想侵略人
cchow2 發表於 2012-8-16 14:01

車~當年問你要唔要返又唔出聲~
知道有石油又爭住要................~

kenny1102 發表於 2012-9-16 19:53

當年有提出抗議- -

kenny1102 發表於 2012-9-16 19:53

總之兩個國都係有番咁上下啦sosad

......口水戰似乎又暫告一段落~~