返回列表 發帖

[Jun/2021] Supper Moment一直相信演唱會

演唱會名稱:Supper Moment一直相信演唱會
日期及時間:
2021年6月26至27日 (星期六至日)
時間:8:15pm
地點:九展Star Hall
票價:HK$780 / $580 / $280

6月26,27號,九展Star Hall 舉行嘅「Supper Moment 一直相信演唱會」內部認購火速爆滿,衷心多謝所有樂迷朋友支持。Supper  一直相信有你有我、相信音樂、相信愛 ,門票下星期一(31號)係快達票公開發售。

Source: 寶輝娛樂fb

吓,原來佢哋開show咩?

已買 27 2張780
到時見

滯銷嘅話可以搵胡楓做嘉賓
利申:唔係鏡粉

個個講段片都 quote「明就明」
搞到我以為個演唱會叫「明就明演唱會」
論盡音樂 #愛香港樂壇而存在
https://www.facebook.com/stupidmusichk
Follow 埋我 IG 啦
論盡樂迷,敢愛敢恨

個個講段片都 quote「明就明」
搞到我以為個演唱會叫「明就明演唱會」
星勤 發表於 2021-5-28 20:34

「一直相信Supper Moment明就明演唱會」幾好聽

Kind of surprised!

A really good litmus test of the buying power of "the other side".

已買 27 2張780
到時見
kelvinho726 發表於 2021-5-28 18:35

優先訂購?
梁詠琪 《時間遇上我們- 台北小巨蛋》 口碑載譽
Side-track音樂會再見

一齊舉起呢個手勢 好熱血

優先訂購?
l00540 發表於 2021-5-28 21:39

Patreon

明明不應該牽掛你神情 明明不應該將細節辨認
明明雙方都打破約定 彼此都需要冷靜

明就明

胡楓都開到紅館 佢地就九展

應該last show 仲有無街客呀?

相信正苦! 唔驚

SAUGOR MOMENT ! RESPECT!
一直相信黨! RESPECT!

期待銷情update

其實如果Supper有平飛,我會有興趣睇,講真佢哋音樂係好有料到嘅,尊重返佢哋實力

實測, 09:59入快達票已經server busy....

輕鬆入到,冇買

好容易入到,冇乜section爆

海報「直」嗰個電腦字好礙眼

好容易入到,冇乜section爆
bagfgfcde 發表於 2021-5-31 11:03

對呀....我都輕鬆入到..想知seat 得返有幾多?

等我update下

up to _ ticket(s)
1*1 - 2
1*2 - 15
1*5 - 15
2*1 - 2
2*2 - 15
2*5 - 15
3*1 - 4
3*2 - 4
3*3 - 1
3*4 - 4
3*5 - 2
4*1 - 1
4*2 - 15
4*3 - 2
4*4 - 15
4*5 - 1
5*1 - 15
5*2 - 2
6*1 - 15
6*2 - 15
7*1 - 15

1*1 - 1
1*5 - 15
2*1 - 4
2*2 - 4
2*3 - 4
2*4 - 2
2*5 - 2
3*1 - 15
3*2 - 2
3*3 - 15
3*4 - 15
3*5 - 1
4*1 - 3
4*2 - 2
4*3 - 15
4*4 - 2
4*5 - 3
5*1 - 15
6*1 - 15
7*1 - 15
7*2 - 15
8*1 - 15
10*2 - 15
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

其實如果Supper有平飛,我會有興趣睇,講真佢哋音樂係好有料到嘅,尊重返佢哋實力 ...
1d14 發表於 2021-5-29 22:04

開演唱會呢啲其實好睇嗰一刻人氣,而家開肯定係對佢哋最差嘅時間,要預咗被人狂踩。

saugor moment 26-27 JUN 九展, 仲有大量飛 (輪椅位賣晒)
TONICK 3-4 JUL 九展, 所有價位 SOLD OUT

等我update下

1*1 - 2
1*2 - 15
1*5 - 15
2*1 - 2
2*2 - 15
2*5 - 15
3 ...
bagfgfcde 發表於 2021-5-31 12:08

好奇一問,點樣睇到每個block嘅飛數?快達票個網好似冇得睇?

好奇一問,點樣睇到每個block嘅飛數?快達票個網好似冇得睇?
Serendipity 發表於 2021-5-31 12:23

有, click 每一個 block, "Venue Map" 下面會 show
附件: 您需要登錄才可以下載或查看附件。沒有帳號?註冊

等我update下

1*1 - 2
1*2 - 15
1*5 - 15
2*1 - 2
2*2 - 15
2*5 - 15
3 ...
bagfgfcde 發表於 2021-5-31 12:08

有冇扣到hold飛唔買數量?

有冇扣到hold飛唔買數量?
qwerzx 發表於 2021-5-31 12:33

呢層你要問個 system

有冇link? 我都想試吓hold十萬蚊嘅飛
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

有, click 每一個 block, "Venue Map" 下面會 show
bagfgfcde 發表於 2021-5-31 12:26

Thanks!呢個function都幾好喎
不過我頭先㩒㩒吓個座位表冇咗,快達票個網都係麻麻地

荃力支持錢太多嘅大家不如買明荃演唱會霏
DM多仔多到覆唔哂

荃力支持錢太多嘅大家不如買明荃演唱會霏
mosesming 發表於 2021-5-31 13:25

明荃未full咩?4/6好難有意欲入場喎

都唔知仲有幾多個死忠睇呢
再將我相信的如煙火般綻放

明荃未full咩?4/6好難有意欲入場喎
Serendipity 發表於 2021-5-31 13:50

六四場館集會可能係最安全一個噃

btw Supper Moment 係咪寫信師,「一直相信」,所以給你一直寫信?

終於有人明佢地寫信都要錢,冇錢點寫信...

發現上年冧莊演唱會啲留言可以循環再用

「而家啲人係咁,習非成是,根本(佢地)以前一直都唔會一開賣就掃清,
今次反應係一般但又唔係非常差。  大家係未真係慣左係要秒殺先叫正常開SHOW」

「(佢地)又唔係未試過濟銷,又唔係仲活躍中咁,
都係完成埋畢業工課比我地班FANS」

「(佢地)係flop,但疫情點都有影響,連達明都未full」

「無㩒過入去睇,
剩睇上面個表,唔算賣得衰,至平飛未售罄係有d出奇
都係個句唔秒殺就=滯銷咁二元
咁香港70%演唱會都係滯銷wor,達明都係滯銷喇咁?」

「(佢地)都唔係當紅年青人的一線
TARGET係上左年紀有經濟能力個班」

「我都覺得今次(佢地)真心勁,(11)年嚟最嚴重嘅打擊但佢都繼續向前面對,
可能有咗(同修哥夾band嘅經歷)所以比較睇得開。」

都唔知仲有幾多個死忠睇呢
kaman921 發表於 2021-5-31 17:56

但已經不是以前咁買最貴飛,其實反而帶一點好奇心去睇,想知佢哋三年後會點,觀眾係點,我自己又會用咩心態睇,有點食花生感覺

終於有人明佢地寫信都要錢,冇錢點寫信...
qwerzx 發表於 2021-5-31 19:22

本身的確想加個 #明就明 tag

你又好明白我心意,果然係明就明

第二場$780 仲未賣到剩單人位
真係勁

不如佢哋唔好撈啦
Cantonpop lover

佢地開live 講完堆廢話,sm 正式死亡
【This is MC】澳門見

第二場$780 仲未賣到剩單人位
真係勁
Lewis 發表於 2021-6-3 12:15

送飛會考慮睇

希望唱呢首!

賣曬未?
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

賣唔哂都無所謂啦 有人睇咪得

但其實內部攞飛安排都幾差,真係不會再有下次去睇

跟車唔貼.. 想問其實佢地做左D乜D 人係去到'憎' 佢地??

但其實內部攞飛安排都幾差,真係不會再有下次去睇
winnie^_^ 發表於 2021-6-23 09:31

公司得4個同事 無辦法啦  我都係今日去佢地指定地點攞飛
未睇你都已經灰定先 咁睇黎你都準備放棄佢地