返回列表 發帖
拆左未?包左係入面。
ctw126 發表於 2021-6-20 16:38

無人影畀我哋睇

1.

2.

3.
lmml4 發表於 2021-6-20 17:25

拆咗碟,我張閃卡唔係呢幾款,唔知條女印咗幾多個款呢。

cd warehouse fb話今日有得賣
係咪真?

係咪真?
星夢情真 發表於 2021-7-9 21:26

已證實 CD Warehouse 網店有售。

已證實 CD Warehouse 網店有售。
EricC2021 發表於 2021-7-9 22:34
今日上CD Warehouse網店買Serrini - GWENDOLYN, 買唔到

對不起,該商品已經庫存不足暫停銷售。
你現在要進行缺貨登記來預訂該商品嗎?

係咪真?
星夢情真 發表於 2021-7-9 21:26

見到, 賣$200幾接近300蚊一隻

Kyle_ 發表於 2021-7-10 00:29

琴日買左$280
都幾多人買...排隊俾錢前面既人都係買條女隻碟~

我今日都買咗。CD Warehouse 話今次佢哋入咗好少貨。

見住條仔D碟炒到天價所以跟橋?
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

問咗幾間cd warehouse 得番元朗有

旺角見3百幾
音樂記錄
don't forget tonight

仲有邊度有
風箏斷線...方可飛到很遠:)
放低從前黑暗...完成昨天...等待日出光線=]

見住條仔D碟炒到天價所以跟橋?
b01091018 發表於 2021-7-11 15:05

第一批數量唔多,但再印緊,耐心等,唔好炒。
條女成日話與其比炒家賺,不如比她賺

搵唔到碟買嘅人 只能講你地無follow mama
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

仲有邊度有
kklaw 發表於 2021-7-11 18:16

荃灣cd warehouse見到仲有

Kyle_ 發表於 2021-7-10 00:29

演唱會賣個時都係280
「微笑之中 接受還未有 答案。」

太古城cd warehouse $280得返一隻

街貨有無閃卡 ?

回復 69# lmml4

牙彤
week13

skymusic 賣緊500
鑽石能量底
week13

skymusic 賣緊500
鑽石能量底
b01091018 發表於 2021-7-26 20:40

嘩。。。樓下echo賣550。。。
week13

仲諗住有流浮山
聽住旋轉都得

條女真心正!演唱會已買!

終於買左佢隻碟啦!!