返回列表 發帖
賣左兩個半鐘咋
lemontea1069 發表於 2021-7-29 12:35

基本上第一日爆唔到嘅show最後都會有好多飛放出嚟
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

唔好再話香港人可以養得起香港藝人
先四場三面都賣唔完
仲要已經係小明呢啲咁icon嘅人物
[已結束] Jayant Replay Awards 2023
2024 Week 16 冠軍歌:謝雅兒 - 填詞魂 (2 Weeks No.1)

第一日開賣都未爆曬 已經勁多人話「買錯咗」原價放
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

賣左兩個半鐘咋
lemontea1069 發表於 2021-7-29 12:35

依家得26 780同580唔係少量

見到除左尾場全部少量,其他場只係得380少量
joshua 發表於 2021-7-29 12:04

賣左兩個半鐘咋
【This is MC】澳門見

見到除左尾場全部少量,其他場只係得380少量

你地幾點開個網GA..?
我真係 9:59 先開=.=

尾場 780 ❤️

尾場 380 岩唔岩用(update: 本身又再入到,不過見無人應所以無幫手買到了)
kanxd 發表於 2021-7-29 10:26

ys 2 張?

尾場 $580

尾場 380 岩唔岩用(update: 本身又再入到,不過見無人應所以無幫手買到了)

我網上行,03分買到頭場AE行,仲要入到第二次買埋尾場
kanxd 發表於 2021-7-29 10:15

你咁易入到? 介唔介意買多幾張轉售畀我 我仲係入唔到....

kanxd 發表於 2021-7-29 10:15

真替你開心,幸運的事也希望在我身上。

你用咩電腦咩寬頻啊 幾點鐘入啊 我 3 部機完全入唔到WO
hissorhk 發表於 2021-7-29 10:11

好似幾輕鬆買到
kanxd 發表於 2021-7-29 10:07

你用咩電腦咩寬頻啊 幾點鐘入啊 我 3 部機完全入唔到WO

好似幾輕鬆買到
kanxd 發表於 2021-7-29 10:07

你就輕鬆,我而家都仲未入到呀

好似幾輕鬆買到

Cm 穆家駿?
而家人哋開到四場唔知你又想搬咩出黎講?
ricnature 發表於 2021-7-28 21:34

限聚令4場真係多過gin lee
不過開到先算啦

拎左狗零衫醉女成4年才開到仲好意思講
分分鐘取消tim
sexykaren 發表於 2021-7-20 21:17

Cm 穆家駿?
而家人哋開到四場唔知你又想搬咩出黎講?
一刀要兩斷傢俬都要棄掉然後獨處難耐怎麼思念你
想到往日所寫一切篇篇都關於你最後為何離別你

座位表
Infinity & Eternity

共4場,約14,000張門票於7月29日(星期四)上午10時起於城市售票網公開發售
每人每次限購最多6張門票。

演唱會海報好靚,有high res版睇

第一次開紅館就三場好厲害,近年都冇女歌手做到。
Serendipity 發表於 2021-7-3 18:17

拎左狗零衫醉女成4年才開到仲好意思講
分分鐘取消tim

全力醒撐: 葡萄適   
估唔到佢咁黃..yeah
samlau 發表於 2021-7-20 11:02

早排serrini個concert佢地都有sponsor

Klook 手續費太貴, 等公售算

收咁貴手續費但個系統咁垃圾...
搞成個幾鐘先買到

終於買到

本身見到尾場山頂正中 但後尾彈走左 再買得返側田位照殺
魂冇影啲歌真係好難聽

終於買到......折磨左成朝
SAMMI 三米

11點一野cut單再黎過...終於搞掂

全力醒撐: 葡萄適   
估唔到佢咁黃..yeah

係咁話流量過大
魂冇影啲歌真係好難聽

load到飛,但比唔到錢係咩玩法

支持小明!

Klook獨家優先訂票
門票於7月20日 (星期二)上午10時於Klook獨家發售

貌似每張霏要俾$60手續費 ...
阻住 發表於 2021-7-17 17:55

如果無得揀位都幾唔抵買
同埋唔知會唔會再加場

Klook獨家優先訂票
門票於7月20日 (星期二)上午10時於Klook獨家發售
https://www.klook.com/zh-HK/even ... e-fong-concert-2021

貌似每張霏要俾$60手續費

分分鐘831先係真尾場
John 發表於 2021-7-4 01:13

所以幾時係優先訂飛?
「微笑之中 接受還未有 答案。」

加8月26號一場

Source: 小明fb

煎煎兩場三面台坐100%(唔計黑布區)都接近今次小明三場三面台坐75%

煎Lee真係幾堅 ...
kayzzz 發表於 2021-7-3 23:02

佢真係很「堅」強
「微笑之中 接受還未有 答案。」

大排檔sponsor

分分鐘831先係真尾場
John 發表於 2021-7-4 01:13

玩到咁大

分分鐘831先係真尾場
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

睇到個sponsor list已經想睇

支持小明

Gin Lee坦言由首賣門票起已想加場,最終目標是開三場。

Gin Lee一臉自豪地說 ...
on07111 發表於 2021-7-3 22:56

煎煎兩場三面台坐100%(唔計黑布區)都接近今次小明三場三面台坐75%

煎Lee真係幾堅

支持小明

仲有堅Lee一開始唱 加兩場 加兩場加兩場加兩場~~
kayzzz 發表於 2021-7-3 22:40

Gin Lee坦言由首賣門票起已想加場,最終目標是開三場。

Gin Lee一臉自豪地說:「我覺得自己在很多事情上都很堅!」
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

本身楚撚記已經好難排 dllm :(

估上兩個做到已經係GEM同謝安琪
on07111 發表於 2021-7-3 22:14

仲有堅Lee一開始唱 加兩場 加兩場加兩場加兩場~~

第一次開紅館就三場好厲害,近年都冇女歌手做到。
Serendipity 發表於 2021-7-3 18:17

估上兩個做到已經係GEM同謝安琪
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

想聽拖字闕
不過應該唔會請王浩信
人大了珍惜今次不可有下次