返回列表 發帖

[Aug/2021] 方皓玟 LOST n FOUND 演唱會

楚撚記大排檔呈獻 方皓玟 LOST n FOUND 演唱會
8月27-29日(星期五-日) 晚上8:15
紅磡香港體育館
票價:HK$780 / HK$580 / HK$380

主辦: Sunny Idea / 協辦: Strawberry Fields
冠名贊助: 楚撚記大排檔
優先訂票: Klook
全力醒撐: 葡萄適  / 全力支持: HMVOD
贊助: 諾翹 Lockill
音樂夥伴: KKBOX
同願同望: 叱咤903
票務:城市售票網
門票將於7月29日於城市售票網公開發售
(本節目將不設售票處售票)
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

773312?

個贊助好正

葡萄適搵完唐浩然BB做代言仲贊助埋小明咁有taste
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

咩係楚撚記...
太陽花 純真柔弱
10月3日 9點半 美麗戰場

史上第一間大牌檔做 TITLE SPONSOR...

楚撚記 好食呀

咩係楚撚記...
kevin2011 發表於 2021-7-2 22:22

應該會因為小明多左好多生意

唱人話
再將我相信的如煙火般綻放

咩係楚撚記...
kevin2011 發表於 2021-7-2 22:22

撚手小菜個撚
親親愛的親親我 輕輕抱擁輕撫我
真命是你出現 終等到你飛過

楚撚記咁搞法唔會再book到檯食

楚撚記 好食呀
akk 發表於 2021-7-2 22:45

同意
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

品香樓唔好執輸!
《數愛》是香港女歌手謝安琪將於不日推出的第三張國語專輯,是她第十三張專輯。

優先訂飛幾時開始?
「微笑之中 接受還未有 答案。」

喺903賣廣告的話,點講呢個贊助名?

mjmasato 發表於 2021-7-3 10:40

賣廣告同贊助兩者應該無衝突?

mjmasato 發表於 2021-7-3 10:40

撚字唔一定係粗口

葡萄適搵完唐浩然BB做代言仲贊助埋小明咁有taste
hinz 發表於 2021-7-2 22:18

仲有sponsor Serrini part 2架

第一次開紅館就三場好厲害,近年都冇女歌手做到。

仲有sponsor Serrini part 2架
ctw126 發表於 2021-7-3 16:03

仲有得散場時一人拎一枝,好似以前去電台電視台show,好正!

回復 19# Serendipity

原來上年都係兩場

Serendipity 發表於 2021-7-3 18:17

但三場都唔覺得會容易買到飛orz

想聽拖字闕
不過應該唔會請王浩信
人大了珍惜今次不可有下次

Serendipity 發表於 2021-7-3 18:17

估上兩個做到已經係GEM同謝安琪
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

估上兩個做到已經係GEM同謝安琪
on07111 發表於 2021-7-3 22:14

仲有堅Lee一開始唱 加兩場 加兩場加兩場加兩場~~

本身楚撚記已經好難排 dllm :(

支持小明

仲有堅Lee一開始唱 加兩場 加兩場加兩場加兩場~~
kayzzz 發表於 2021-7-3 22:40

Gin Lee坦言由首賣門票起已想加場,最終目標是開三場。

Gin Lee一臉自豪地說:「我覺得自己在很多事情上都很堅!」
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

支持小明

Gin Lee坦言由首賣門票起已想加場,最終目標是開三場。

Gin Lee一臉自豪地說 ...
on07111 發表於 2021-7-3 22:56

煎煎兩場三面台坐100%(唔計黑布區)都接近今次小明三場三面台坐75%

煎Lee真係幾堅

睇到個sponsor list已經想睇

分分鐘831先係真尾場
SSN Chart (29 Mar)  冠軍: 回復原廠設定 - SADJAY  |  亞軍: Control Freak - 小塵埃

分分鐘831先係真尾場
John 發表於 2021-7-4 01:13

玩到咁大

大排檔sponsor

煎煎兩場三面台坐100%(唔計黑布區)都接近今次小明三場三面台坐75%

煎Lee真係幾堅 ...
kayzzz 發表於 2021-7-3 23:02

佢真係很「堅」強

加8月26號一場

Source: 小明fb

所以幾時係優先訂飛?

分分鐘831先係真尾場
John 發表於 2021-7-4 01:13

Klook獨家優先訂票
門票於7月20日 (星期二)上午10時於Klook獨家發售
https://www.klook.com/zh-HK/even ... e-fong-concert-2021

貌似每張霏要俾$60手續費

Klook獨家優先訂票
門票於7月20日 (星期二)上午10時於Klook獨家發售

貌似每張霏要俾$60手續費 ...
阻住 發表於 2021-7-17 17:55

如果無得揀位都幾唔抵買
同埋唔知會唔會再加場

支持小明!

load到飛,但比唔到錢係咩玩法

係咁話流量過大
魂冇影啲歌真係好難聽

全力醒撐: 葡萄適   
估唔到佢咁黃..yeah

11點一野cut單再黎過...終於搞掂

終於買到......折磨左成朝
SAMMI 三米

本身見到尾場山頂正中 但後尾彈走左 再買得返側田位照殺
魂冇影啲歌真係好難聽

終於買到

收咁貴手續費但個系統咁垃圾...
搞成個幾鐘先買到

Klook 手續費太貴, 等公售算

全力醒撐: 葡萄適   
估唔到佢咁黃..yeah
samlau 發表於 2021-7-20 11:02

早排serrini個concert佢地都有sponsor

拎左狗零衫醉女成4年才開到仲好意思講
分分鐘取消tim