返回列表 發帖
支持香港運動員超脫俗世,創造最熱血的美態
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

希望香港隊可以奪金!
John 發表於 2021-7-18 23:51

支持奪金!
啦啦誇啦啦 繼續落力吧
啦啦誇啦啦 啦啦誇啦啦
啦啦誇啦啦 繼續落力吧
香港誇啦啦 只此一家

日本美國咁勁

播住The beautiful game等!

8:10PM 至啱,sorry !!!
chanchan0909 發表於 2021-7-26 18:58

支持,我成日追你ge文字live架

Congratulations!

真係 #奪金
多謝奪金首席宣傳人員
WZA111 發表於 2021-7-26 20:33

多謝自己?

融化眾國界 團結我世界 憑運動人自動強大
懷鐵血氣派 尋智勇美態 哨子聲叫紛爭瓦解

sorry
chanchan0909 發表於 2021-7-27 07:31

原來每個post都係你自己打

開心!

2020 東京奧運會 [7.30 DAY 10]

東京奧運會第十比賽日,將會決出 21 面金牌,來自 射箭女子個人、田徑男 ...
chanchan0909 發表於 2021-7-30 00:29

感謝chanchan
游泳 何詩蓓 女子100米自由泳 決賽 9:59AM
游泳 何詩蓓 女子50米自由泳 預賽 18:45

好緊張…

搞到我都想染粉紅頭。。
WZA111 發表於 2021-8-5 12:37

你可以好似GIN LEE上年髮型咁八變

場地自由車 - 女子個人爭先賽 我望過只有 30 位選手參加,好奇點解會有 64 強、32 強,所以都想簡介一下賽 ...
chanchan0909 發表於 2021-8-6 10:03

chanchan0909好強!!!

想知金牌榜第二位國家會唔會有可能最後一日改變名次

回復 683# JasOh103

好詳盡的數據adore

銅牌戰加油

銅!

美洲第二大國家咁發力

Thank you chan09

希望更新下家朗卓耀

同埋希望JordanTang企好

IanB嘅笑容真係好似樹熊, 游水叻、又靚仔、連喊都得意過人,難怪佢啲朋友都話:呢個世界公平咩?今晚全力支持IanB再特訓 要衝金

支持lan!

用hoy tv 都睇到gin lee

睇黎你好少睇  基本上每兩節廣告就會出現一次肯定就是李
chanchan0909 發表於 2023-9-25 20:11

我一夠鐘先入去睇 要保護眼睛耳朵

我不是Hellosss, 但都好欣賞唔黑面的lanB, 佢有才華有修養,都是善良純品的好人,不要氣餒! 有才華一定會有人賞識和看到的,上天一定會眷顧會安排的!加油呀!!

原來今日無lanB 聽日再貼

唔黑面的lanB的手指修長,腳長整體身型線條不錯,好好努力行自己最難行的路,不要跟着人,専注做好自己所長企好,用時間去證明你的實力和努力,成績自然而來。

精選留言好難找,今日應該無貼錯掛

IanB今屆正式開始,所以每個比賽都唔好灰心,下次仍在俾心機谷契仔上去,可惜有taste、識游水嘅人真係少

希望雨霏好似沙灘節個表現咁支持何詩

最後由 Kary 勝出,真係好勁
chanchan0909 發表於 2023-9-28 19:41

讓世界艷羨 從此拖七色尾巴^^^^^^^^

真係奮不顧身逼得太緊 最後一秒鐘逆轉不了 我本人只能苦苦開玩笑

chanchan0909辛苦你了

另外都欣賞各位運動員,縱使可能没結果的夢想,但都在最奢侈的青春花光力氣