返回列表 發帖
呢首比較慢熱,算係indie rock。吾夠 溝渠暢泳 印象甘深刻,但係 荊棘海 中間d 音樂不得了,我稔起Gaga 首 The edge of glory 段saxophone。

美aiiiii 呢首算彈起左。 出左6日近10萬views, 2000likes,但明明 溝渠暢泳 仲入腦同impressive d反而吾算好hit

唔好成日拎溝渠比LA, 溝渠個MELODY 真係靚到不得了.
呢首都唔差, 個VERSE GE 走向完全估唔到副歌, VINCY都 ...
快劍俠 發表於 2021-8-13 13:01

其實呢首我會稔起美芝首 “最好的”,不過呢首melody 好聽d。

Melody好正但係vocal麻麻,LIVE好似炒車。
angelicdestiny 發表於 2021-8-14 00:44

聽左,應該係EAR MON 有事,我的回憶都炒左。BTW 希望美AIIII 可以係萬聖節出擊下,呢苜MV 已經有CONJURING FEEL

如果整首 Halloween remix 都幾正喔
xteve 發表於 2021-8-14 17:04

美AIIIII甘耐以泥都未出過REMIX,NILM 都只係叫合唱版。

1week 多d,30萬views, 7000likes 了,算吾錯成績。
不過903 好似後勁不繼,上完3就冇再播。

聽左好多次,但始終去五到 溝渠,野木蘭 果種鍾意。

越來越覺得佢同英國GE LEONA LEWIS 好似。2個都係SELL 假音,出道3年超紅,然後個NOSE 吾同左,之後一直沉。去到近年做比賽節目導師,開始有反D 人氣

佢唱功好,可惜係英皇
terencelam0903 發表於 2021-8-26 15:29

除非環球啦,否則都一樣俾人HEA,依加巨家姐吾爭獎,終於多反資源。

環球一樣咁hea
lmml4 發表於 2021-8-31 14:08

甘去發明星夢LOL,反正果度當正佢1線甘

出左ZPECIAL 合唱版,Youtube 有得聽啦。

泳兒就咗佢哋個key聽得冇咁爽
jcbartleby 發表於 2021-9-7 00:02

麻麻地,原版幽怨D。希望美AIIIII 可以搞多首HALLOWEEN REMIX,1:39-1:40 個音效好有鬼片FELL

今年能否在903開齋,真係要靠呢首偏鋒作品了
加油美AIII
Kenny 發表於 2021-9-10 09:26

3日共1AP,好歌冇好報

希望可以衝擊5台冠
steph123 發表於 2021-9-18 14:56

依加情況都幾大機會5台冠,甚至有10大。不過,我都係覺得 美溝 比呢首更值得。

REMIX 版終上左YOUTUBE

其實美AIIII REMIX/ 新歌 可以再大膽D,我一直期待佢可以試下玩METAL 。就算吾太好聽,都會吸到好多人留意, 希望會有HALLOWEEN REMIX

boy4dudes 發表於 2021-9-29 00:25

次次 Viutv post 美泳ge影片,個封面圖都特別樣衰。

尋晚903對泳兒真係好賤
一喊就起歌

係咪得罪咗邊位工作人員呀佢?!
係咪嘉姐? 佢喺Panel讀Credit{ ...
liebe 發表於 2022-1-2 12:17

其實個個都吾夠時間講,可能真係驚罰錢。 不過,美AIIII 好耐冇試過甘多人為佢歡呼。SO TOUCHED