返回列表 發帖

開燈熄燈9個月21萬次view

街燈2日 11萬次view,好紅
Ooh~Tell me how you feel it
Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go
I won't say sorry
Oh feeling so high

開燈熄燈9個月21萬次view

街燈2日 11萬次view,好紅
on07111 發表於 2021-9-3 13:21

唔知下首會叫咩燈呢
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

悶到嘔

唔知下首會叫咩燈呢
John 發表於 2021-9-3 13:22

車頭燈 原來佢已經燈左咁耐, 冇咩野我聽番喘熄胸間先

Gin Lee好勁

李幸倪獻唱《Let it go》,超凡唱功震撼全場。

Ooh~ Gonna let you know  Imma let you go

我gin又贏 希望gingin出多幾首咁既90年代金曲攞多幾首雙周冠
同其他四大天王合唱 俾佢地痴下雙周冠

一周冠還返比美男子與香煙,一周比開燈熄燈,仲要冠多一周還返比開錯燈

唔知下首會叫咩燈呢

本生燈(feat. 生生)

MV YouTube熱門#3
環球今次宣傳好勁

環球今次宣傳好勁
梨胃言 發表於 2021-9-6 00:14

好姊妹緊隨其後#8

好姊妹緊隨其後#8
miyybot 發表於 2021-9-6 01:14

依家#6

環球今次宣傳好勁

最新#2
準備破300K views

最新#2
準備破300K views
梨胃言 發表於 2021-9-7 01:05

有機會過到姜濤肥仔

環球今次宣傳好勁

有咩宣傳 ,唔見環球比錢落廣告

反而有幫Aga落廣告

有咩宣傳 ,唔見環球比錢落廣告

反而有幫Aga落廣告
Nathan 發表於 2021-9-7 22:14

谷到首歌嘅MV上熱門都勉強叫做宣傳

喜歡幸兒
SSN Chart (22 Mar)  冠軍: 三生有幸 - Yan Ting  |  亞軍: 唔明你講乜 - 陳健安

幾o岩做rthk 劇歌
連埋獅子山下一齊聽fit晒

發現呢首歌有個新嘅用途,好啱做鬧鐘歌,好快就醒

Feel到幸倪傳達出黎既Energy 尤其Live

MV Trending咁多日快到50萬

Garfield 發表於 2021-9-9 23:56

咁勁過敢,敢都要兩個星期先上到五十萬

Feel到幸倪傳達出黎既Energy  尤其Live

Garfield 發表於 2021-9-9 23:56

可能學友呢排冇乜野做都日日屋企自己睇

跟學友新歌連續兩周港台榜冠軍 Gin Lee粉絲肉緊急催其他台做嘢

Gin Lee(李幸倪)最近成就解鎖,能夠跟自小的偶像「歌神」張學友合唱新歌《日出時讓街燈安睡》,難得兩個唱得之人合體,幕後班底有Eric Kwok作曲加上林若寧的詞,這個組合預了爆紅,果然好快已登上港台《中文歌曲龍虎榜》,仲話咁快連續兩周第一位,粉絲當然好戥Gin開心,紛紛留言恭喜偶像。不過都有心水清鐵粉發現TVB《勁歌金榜》、商台《叱咤樂壇流行榜》及ViuTV《Chill Club推介榜》仲未上榜,即時肉緊留言:「MV好睇!恭喜連續兩星期冠軍,希望好消息陸續有嚟,應該拎到更多No.1」其實每個榜流程都唔同,粉絲唔使太緊張,好快應該會有好消息,學Gin之前訪問話齋,有得同偶像合唱都已經心滿意足啦!

MV好睇
已經突破500K views

跟學友新歌連續兩周港台榜冠軍 Gin Lee粉絲肉緊急催其他台做嘢

Gin Lee(李幸倪)最近成就解鎖,能夠跟自 ...
梨胃言 發表於 2021-9-10 21:40

如果環球出手,903可能下周直接冠軍

想問 YouTube comment 嗰度仲請唔請打手

Gin Lee加油

Gin Lee加油
John 發表於 2021-9-10 22:24

加油已加油夠

想問 YouTube comment 嗰度仲請唔請打手
WZA111 發表於 2021-9-10 22:18

「多年前GIN同吳雨霏一齊喺某間club做live,當時個個都剩係識kary,GIN唱歌冇人聽冇人拍掌,除咗我。當時我已經覺得GIN係非常有實力、有heart嘅一位歌手,終於,今日佢終於紅了,可以同歌神合唱,恭喜你,GIN。」

「多年前GIN同吳雨霏一齊喺某間club做live,當時個個都剩係識kary,GIN唱 ...
梨胃言 發表於 2021-9-10 22:48

乜gin lee依家先紅咩?當之前三連銀係死?

kayzzz 發表於 2021-9-10 22:53

2:38 連續拿三年是難過拿一次金獎的

一個人牽掛時牽掛 在放下時放下

雙方要靠信任還是放餌

亞亞亞
煎都喜歡祖兒

唔知下首會叫咩燈呢

可以叫“Gin 燈” (專登)
然後同AK 唱"Gin燈。特登”

可以叫“Gin 燈” (專登)
然後同AK 唱"Gin燈。特登”
xteve 發表於 2021-9-11 09:55

好有GIn兒風格,希望兩個AK都一齊唱

2:38 連續拿三年是難過拿一次金獎的
John 發表於 2021-9-11 00:10

所以攞完gin就功成身退

所以攞完gin就功成身退
kayzzz 發表於 2021-9-11 21:10

都正常既
通常連銀完都要冷靜期 轉一轉運先
某歌手四連之後都要轉做濕身女人/沐浴巨星先攞到啦
Jason's Playlist 2024
Week 12 白髮齊眉 - 鄧小巧

都正常既
通常連銀完都要冷靜期 轉一轉運先
某歌手四連之後都要轉做濕身女人/沐浴巨星先攞到啦 ...
JasOh103 發表於 2021-9-11 21:15

期待gin 2025年既表現

期待gin 2025年既表現
kayzzz 發表於 2021-9-11 21:17

Kay 12/13 vs Gin 19 跨年+國語
Kay 14 vs Gin 20 概念大碟
Kay 15 vs Gin 21 全城hit爆男女合唱歌

期待明年Gin開完紅館去生B

期待 ...
JasOh103 發表於 2021-9-11 21:22

支持李幸兒做獨立歌手!

期待 ...
JasOh103 發表於 2021-9-11 21:22

你唔咁比都唔覺阿gin有大公司backup 都比唔上阿key做獨立歌手果陣

支持李幸兒做獨立歌手!x2 簽大公司埋沒左gin lee

平心而論 佢第一銀有d luck
waiting list班人通通唔喺度 呢一點令我覺得唔洗太放大三連銀嘅record
不過後來keep到位置 當然歸功於公司肯力谷啦
17年棄咗aga個唱作 都要fight贏ivana
如果甩到娘味嘅話 要金對佢嚟講 易如反掌
側田:嚐過勾結醜惡的世間 了解到何謂卑鄙

希望有獨唱版

上次勁歌金曲好似話歌詞隱藏4首gin lee 歌名,除左“雙雙”,“很堅強”,另外兩首故意賣關子冇揭曉。有人知道答案嗎?

上次勁歌金曲好似話歌詞隱藏4首gin lee 歌名,除左“雙雙”,“很堅強”,另外兩首故意賣關子冇揭曉。有人知 ...
xteve 發表於 2021-9-12 14:45

搵唔到其他兩首歌名
不過裡面既歌詞確實係會link到其他林若寧幫佢寫/EK監製既歌

玫瑰的故事 向上爬 向上爬 獨舞都一般高雅
空姐 應該灑脫…應該脆弱…
如果牆會說話 人榴槤流連這一生多少幅 四面牆

上次勁歌金曲好似話歌詞隱藏4首gin lee 歌名,除左“雙雙”,“很堅強”,另外兩首故意賣關子冇揭曉。有人知 ...

玫瑰的故事同如果牆會說話

今晚煎同歌神首唱live 耳朵準備懷孕

搵唔到其他兩首歌名
不過裡面既歌詞確實係會link到其他林若寧幫佢寫/EK監製既歌

玫瑰的故事 向上 ...
JasOh103 發表於 2021-9-12 15:05

Gin Lee版我杯茶

八月頭已經講過
雙雙 很堅強 玫瑰的故事 如果牆會說話
0:45 - 0:54

八月頭已經講過
雙雙 很堅強 玫瑰的故事 如果牆會說話
0:45 - 0:54
boy4dudes 發表於 2021-9-12 16:10

呢四首歌好好聽