返回列表 發帖
同 敢 39個5分仲有距離
on07111 發表於 2021-9-19 16:49

日出時讓街燈安睡 343分
敢 312分
天變地變情不變 258分
奪金 239分
和每天講再見(合唱版) 110分
雙雙(Duet Version) 98分
Hope 82分
獨一無二(Aftermath Remix Version) 61分

日出時讓街燈安睡 343分
敢 312分
奪金 239分
和每 ...
梨胃言 發表於 2021-9-19 17:43

孤寂門口 256分
以愛情之罪名 105分
偏偏喜歡你 73分
但我感恩揀中李 李 李李李              
幸福多於我預期
老了 誰先變肥 極沉重也撐起李
誰願意拋低李 (誰願意拋低李)

呢隻歌好恐怖
冇乜點聽都記得啲melody

呢隻歌好恐怖
jasonng 發表於 2021-9-21 01:31

多謝你個票5 fun

宜家街燈只比敢少一票 5 fun

~越戒越愛 越愛越戒*
幸福多於我預期

多謝你個票5 fun

宜家街燈只比敢少一票 5 fun

~越戒越愛 越愛越戒* ...
on07111 發表於 2021-9-21 08:32

我未俾分喎

呢隻歌好恐怖
jasonng 發表於 2021-9-21 01:31

可能係因為你已經聽左好多次Eric Kwok咁樣既曲式啫

um..... 有D 老土......
Helloooooooooo

瘋狂被「一個人牽掛時牽掛 在放下時放下」洗腦

同 敢 39個5分仲有距離
on07111 發表於 2021-9-19 16:49

追平
仲要升到26%
孤寂門口 256分
以愛情之罪名 105分
偏偏喜歡你 73分
on07111 發表於 2021-9-19 17:55

日出時讓街燈安睡 363分
Falling 320分
敢 312分
孤獨門口 256分
奪金 239分
芝麻開門 196分
我不是你的觀賞魚 157分
和每天講再見(合唱版) 110分
以愛情之罪名 105分
雙雙(Duet Version) 98分
Hope 82分
偏偏喜歡你 73分
獨一無二(Aftermath Remix Version) 61分

追平
仲要升到26%

日出時讓街燈安睡 363分
Falling 320分
敢 31 ...
梨胃言 發表於 2021-9-21 15:02

以5分比率計算:
開登。熄登 (熄登版) 91.51%
開錯登 86.21%
我說 85.23%
天地一沙鷗 80.15%
今天終於一人回家 80.00%
我不是你的觀賞魚 80.00%
Falling 79.17%
幸福門 78.95%
.
.
.
.
.
.
.
雙雙(Duet Version) Feat. Eric Kwok 32.50%
敢 31.20%
日出時讓街登安睡 Feat. Jacky  26.00%
獨一無二(Aftermath Remix Version) - AGA / Gin Lee 23.33%
和每天講再見 - Gin Lee / 蘇永康 13.11%
奪金  - Gin Lee and the rest of it 2.37%
幸福多於我預期

以5分比率計算:
開錯登 86.21%
我說 85.23%
今天終於一人 ...
on07111 發表於 2021-9-21 22:56

903嚴重低估Dear Secret
希望可以用街燈至尊去還獎

首歌youtube有888k播放率了,仲多個AK嘅citypop 84萬播放量,恭喜gIn Lee 有多一首big hit
幸福多於我預期

首歌youtube有888k播放率了,仲多個AK嘅citypop 84萬播放量,恭喜gIn Lee 有多一首big hit ...
on07111 發表於 2021-9-22 20:46

今次gin粉唔該爭氣d 唔好啱啱過1百萬views就停

希望快啲1M
Gin Lee 李幸倪 -《日出時讓街燈安睡 (feat. Jacky Cheung 張學友)》MV
收看次數:998,973 次 2021年8月31日

Spotify環球一姐
日出時讓街燈安睡 527,839
沒有無緣無故的恨 467,469
理性與任性之間 452,744

我覺得好好聽做咩咁多1分
最強唱功歌后&歌神
請記得 留住感覺 過渡在人海
我感激 曇花盛放

5分數目終於多過敢!

今次gin粉唔該爭氣d 唔好啱啱過1百萬views就停
kay zzz 發表於 2021-9-22 20:57

幸福悶1,048,250
敢 1,022,959

Gin Lee 李幸倪 -《日出時讓街燈安睡 (feat. Jacky Cheung 張學友)》MV
觀看次數:1,002,823次2021年8月31日

biG hIT
幸福多於我預期

過100萬了,環球係咪可以比Gin再出歌

希望快啲1M
收看次數:998, ...
梨胃言 發表於 2021-9-27 00:49

岩岩留意到…
Spotify monthly listeners: Aga>Gin>Jace
Joox popularity: Gin>Aga>Jace

暫時今年Gin歌多咗負評,原來仲未flop到變環球三姐

過100萬了,環球係咪可以比Gin再出歌
Garfield 發表於 2021-9-29 08:55

係咪今年應該唔會再出,咁遲先嚟出好似冇乜意思

以5分比率計算:
開錯登 86.21%
我說 85.23%
今天終於一人 ...
on07111 發表於 2021-9-21 22:56

原來CM會員唔鍾意煎同其他人合唱,低分既全部合唱歌,敢 is the singular exception!

5分數目終於多過敢!

幸福悶1,048,250
敢 1,022,959

Gin Lee 李幸倪 -《日出時讓街燈安睡 (feat. Jack ...
on07111 發表於 2021-9-29 08:39

不過今次唱完live之後真係keep住有trending
比起 敢 無啦啦咁多views冇咁多水份
Jason's Playlist 2024
Week 21 慢性分手 - Cloud 雲浩影

jcbartleby 發表於 2021-9-29 10:22

Gin話希望年尾前再出多首,唔會走數掛

jcbartleby 發表於 2021-9-29 10:22

相信gIn LEe唔係為左拎女銀先出歌ge
幸福多於我預期

相信gIn LEe唔係為左拎女銀先出歌ge
on07111 發表於 2021-9-29 13:17

為了白果

不過今次唱完live之後真係keep住有trending
比起 敢 無啦啦咁多views冇咁多水份 ...
JasOh103 發表於 2021-9-29 10:45

懷念 雙雙 個震驚60億人既youtube view走勢

kayzzz 發表於 2021-9-29 14:25

仲少過 敢
   Gin Lee 李幸倪 - 《雙雙 Duet Version》(feat. Eric Kwok) MV觀看次數:964,856次

2016年11月18日

幸福多於我預期

kayzzz 發表於 2021-9-29 14:25

咩走勢
岩岩留意到…
Spotify monthly listeners: Aga>Gin>Jace
Joox popularity: Gin>Aga>Jace

暫時今年Gin歌多 ...
Garfield 發表於 2021-9-29 09:03

MOOV popularity: Gin>Aga>Jace

咩走勢
MOOV popularity: Gin>Aga>Jace
梨胃言 發表於 2021-9-29 15:40

當年雙雙上到 40萬左右就無力再上
之後突然間 U-turn 爆升到過百萬
二〇二三年度全女班投票
投選你最喜愛的歌曲歌手演唱會

616.1314 發表於 2021-9-29 15:45

同敢一樣
雙雙都差唔多9M views

仲有冇張圖

拜登走勢好公道吖

仲有冇張圖
kayzzz 發表於 2021-9-29 15:57

呢張頂住先。主要原因應該係3月出左新歌月球下的人,所以gin fun聽新歌?
幸福多於我預期

呢張頂住先。主要原因應該係3月出左新歌月球下的人,所以gin fun聽新歌? ...
on07111 發表於 2021-9-29 16:59

可能係果段時間宣傳資源投放不足

呢張頂住先。主要原因應該係3月出左新歌月球下的人,所以gin fun聽新歌? ...
on07111 發表於 2021-9-29 16:59

依家仲有冇得睇依啲圖

原來CM會員唔鍾意煎同其他人合唱,低分既全部合唱歌,敢 is the singular exception! ...
powerful 發表於 2021-9-29 10:42

低分個堆合唱歌好多首都係年底想爭獎,但最後徒勞無功街燈睇嚟都會成為炮灰
幸福多於我預期

依家仲有冇得睇依啲圖
梨胃言 發表於 2021-9-29 19:19

呢張舊圖,我都唔識

Yt 我只識睇呢個,例如呢個歌手近28日有87.1k India 的view
https://charts.youtube.com/artist/%2Fg%2F11gvds4r1z?hl=zh-TW

呢個國際歌手都有37.6k india view
https://charts.youtube.com/artist/%2Fg%2F155q5b0_?hl=zh-TW

呢個混血歌手都有229 k越南view
https://charts.youtube.com/artist/%2Fg%2F124xv8_1t?hl=zh-TW

近28日
MC Cheung Tinfu
1.4M 觀看次數

讚美之泉 Stream of Praise
1.38M 觀看次數

周興哲
1.36M 觀看次數

李幸倪
1.31M 觀看次數

江海迦
1.28M 觀看次數
幸福多於我預期

呢張舊圖,我都唔識

Yt 我只識睇呢個,例如呢個歌手近28日有87.1k India 的view

呢個國際歌手都有37.6 ...
on07111 發表於 2021-9-29 21:05

India Views
MC 432K
DJ 190K
Mirror 73.7K

呢張舊圖,我都唔識

呢個國際歌手都有37.6 ...
on07111 發表於 2021-9-29 21:05

呢個好有趣!!!原來香港歌手好多都受印度人支持
感冒系:
https://charts.youtube.com/artist/%2Fg%2F11grv2zrg6

https://charts.youtube.com/artist/%2Fg%2F11gxfpw6gf

https://charts.youtube.com/artist/%2Fg%2F11gs_hmhgy

MC勁受印巴人士歡迎
https://charts.youtube.com/artist/%2Fg%2F11pg5fn1r6

呢個好有趣!!!原來香港歌手好多都受印度人支持
感冒系:

MC勁受印巴人士歡迎
...
jcbartleby 發表於 2021-9-29 21:17

華納歌手好受印度人歡迎

華納歌手好受印度人歡迎
梨胃言 發表於 2021-9-29 21:19

https://charts.youtube.com/artist/%2Fg%2F11fctqxvkk
Jace啲印度fans仲多過師姐

Jace啲印度fans仲多過師姐
jcbartleby 發表於 2021-9-29 21:21

AGA同Gin Lee好似多啲?

其實印度fans係咪即係買views
咁Dear Jane同MC買得好恐怖

咁Dear Jane同MC買得好恐怖 ...
梨胃言 發表於 2021-9-29 21:23

煎:37.6K
GAGA: 51.1K
JACE: 49.1K

環球賓馬泰歌手

咁Dear Jane同MC買得好恐怖 ...
梨胃言 發表於 2021-9-29 21:23
環球賓馬泰歌手
jcbartleby 發表於 2021-9-29 21:26
如果睇YT subscribers
煎:40.6K
GAGA: 37.7K
JACE: 13.2K

自我感覺還好後最高views
女銀Confirmed
收看次數:1,052,309 次2021年8月31日
Gin Lee 李幸倪 - 《幸福門》MV
收看次數:1,049,485 次2020年7月24日
Gin Lee 李幸倪 - 《敢》MV
收看次數:1,023,152 次2020年3月27日

好多數據分析師
BTW 希望首歌今個禮拜上到榜!

好多數據分析師
BTW 希望首歌今個禮拜上到榜!
WZA111 發表於 2021-10-1 13:52

今個禮拜上應該夠時間播到至尊
唔駛好似樂觀咁

環球賓馬泰歌手
jcbartleby 發表於 2021-9-29 21:26

咁我家迦迦有好多英文歌eg.weatherful u, wawgd
Gin今年有無英文歌先
幸福多於我預期

今個禮拜上應該夠時間播到至尊
唔駛好似樂觀咁
梨胃言 發表於 2021-10-1 13:57

環球出招應該係富士山下2.0
幸福多於我預期

突破300個Comments
咁我家迦迦有好多英文歌eg.weatherful u, wawgd
Gin今年有無英文歌先
on07111 發表於 2021-10-2 00:12

可以聽住喘息空間先

自我感覺還好後最高views
女銀Confirmed
Gin Lee 李幸倪 -《日出時讓街燈安睡 (feat. Jac ...
梨胃言 發表於 2021-10-1 13:36

證明環球行啱條路

以後唔好出幸福門依d垃圾歌 出多幾首日出乜乜乜仲受歡迎