返回列表 發帖
原來CM會員唔鍾意煎同其他人合唱,低分既全部合唱歌,敢 is the singular exception! ...
powerful 發表於 2021-9-29 10:42

低分個堆合唱歌好多首都係年底想爭獎,但最後徒勞無功街燈睇嚟都會成為炮灰
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

依家仲有冇得睇依啲圖
梨胃言 發表於 2021-9-29 19:19

呢張舊圖,我都唔識

Yt 我只識睇呢個,例如呢個歌手近28日有87.1k India 的view
https://charts.youtube.com/artist/%2Fg%2F11gvds4r1z?hl=zh-TW

呢個國際歌手都有37.6k india view
https://charts.youtube.com/artist/%2Fg%2F155q5b0_?hl=zh-TW

呢個混血歌手都有229 k越南view
https://charts.youtube.com/artist/%2Fg%2F124xv8_1t?hl=zh-TW

近28日
MC Cheung Tinfu
1.4M 觀看次數

讚美之泉 Stream of Praise
1.38M 觀看次數

周興哲
1.36M 觀看次數

李幸倪
1.31M 觀看次數

江海迦
1.28M 觀看次數

煎:37.6K
GAGA: 51.1K
JACE: 49.1K

環球賓馬泰歌手
jcbartleby 發表於 2021-9-29 21:26

咁我家迦迦有好多英文歌eg.weatherful u, wawgd
Gin今年有無英文歌先

今個禮拜上應該夠時間播到至尊
唔駛好似樂觀咁
梨胃言 發表於 2021-10-1 13:57

環球出招應該係富士山下2.0

證明環球行啱條路

以後唔好出幸福門依d垃圾歌 出多幾首日出乜乜乜仲受歡迎  ...
kayzzz 發表於 2021-10-2 00:22

正能量好岩gin fun,聽完個人後生十年

想問點解 美煎 呢首近110萬VIEWS ,但得16K LIKES甘少GE? SERRINI 流浮山95萬VIEWS=18K LIKES, 美AIIII ...
hkbaby 發表於 2021-10-2 13:28

呢首歌的fans多數係六十歲以上的中年人,有d唔識like唔奇

李幸倪(Gin Lee)和炎明熹(Gigi)師徒合體,亮相音樂直播節目《Good Vibe》,早前宣傳一出,不少網民留言期待「雙G」合作。

直播先由Gin Lee以《空姐》打頭陣,接着唱出《幸福門》、《芝麻開門》、《雙雙》等歌曲;Gigi則唱出王菲經典歌《容易受傷的女人》及自己的出道作品《真話的清高》,網民不斷留言洗版,激讚她們唱功如「行走中的CD」。

兩師徒在比賽後雖少了時間見面,但Gin笑言仍撇不掉老師身分,雙方仍傳信息表關心。Gigi每天放學後要做功課,還要準備工作、學唱歌及練歌等,忙到有時無暇回覆信息;Gin表示理解Gigi辛苦,還稱無論幾夜也隨時跟Gigi互訴心事,足見Gin惜Gigi惜到燶!

二人其後合唱《眼淚》,Gin表示之前比賽曾建議Gigi唱此曲,今次選擇合唱寄語她歌唱事業繼續得到好成績,過程中即使流淚,都是因為好成績、歌曲感動人心的幸福眼淚。

(即時娛樂)

Gin gin,同老千同lvl,都係行走中的CD

Gin Lee好紅
John 發表於 2021-10-12 23:51

25個正評無負評