返回列表 發帖

[Sep/2021] Dear Jane Pendulum Tour 2021

匯泉國際 Presents Dear Jane Pendulum Tour 2021

東亞銀行信用卡獨家優先訂票
演唱會日期​​:2021年9月22-24日
時間​​​:8:15 p.m.
地點​​​:紅磡香港體育館
票價​​​:HK$780 / HK$580 / HK$480 / HK$300

*** 優先訂票日期​:2021年8月25 - 27日
HINZ TOP 20 Week 51
01 我心中尚未崩壞的部分 - 黄妍
02 著地 - 鄧麗欣
03 Pretty Liar - 章尾而

點解主辦機構會有EEG份 0.0

點解主辦機構會有EEG份 0.0
alex12341234 發表於 2021-8-16 10:34

很多演唱會EEG都有做主辦 沒什麼出奇
2024年最幸運,最幸福嘅,幸定就是李~!

可能有:
Dear JY Mix
乾爹
梁詠琪 《時間遇上我們- 澳門站(23/3)台北小巨蛋(13/4》 獨一無二·專屬台灣的全國語rundown

知唔知經邊到優先訂飛??
SAMMI 三米

匯泉國際個logo同張poster好唔夾

匯泉唔贊助下家謙搞Concert既

知唔知經邊到優先訂飛??
kh23 發表於 2021-8-16 10:44

匯泉國際 Presents Dear Jane Pendulum Tour 2021

東亞銀行信用卡獨家優先訂票
演唱會日期​​:2021年9月22-24日
時間​​​:8:15 p.m.
地點​​​:紅磡香港體育館
票價​​​:HK$780 / HK$580 / HK$480 / HK$300

*** 優先訂票日期​:2021年8月25 - 27日

優先訂票渠道:www.hkticketing.com 或HK Ticketing手機應用程式

#DearJane #DearJanePendulumTour2021
「微笑之中 接受還未有 答案。」

gum
47. Bring Him Home
week13
1 . Beanies        今晚抹掉你

Dear jane live不了

聽聞個期係華納某位女歌手走數唔開 所以要DJ臨急臨忙頂上

理L得佢禁唔禁
我係要聽銀河修理員
再將我相信的如煙火般綻放

小伙子. 發表於 2021-8-16 12:25

JANICE?

JANICE?
hin0526 發表於 2021-8-16 14:08

係 Janice下年先再開返

Fi?
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

唔係姓薛哥個呀化? 如果佢開, 一場3面台都未必得

唔係姓薛哥個呀化? 如果佢開, 一場3面台都未必得
Lewis 發表於 2021-8-16 16:59

上次搞 2 場四面台都滯滯地, 但反而果次係最好睇, 最有天后格, 跳舞有睇頭, 但始終係太陽...再之前有次 3 面台, 搶飛, 但個台好亂, 成個編排都麻麻

上次搞 2 場四面台都滯滯地, 但反而果次係最好睇, 最有天后格, 跳舞有睇頭, 但始終係太陽...再之前有次 3 ...
hissorhk 發表於 16/8/2021 18:05
畫報嗰次不知幾好睇

畫報嗰次不知幾好睇
kwanie 發表於 2021-8-16 18:34

高峰期……反ot: DJ連續兩個月都有騷!
陳蕾食咗喉糖未?

人夫Tim真係好正
乾一罐冰汽水

上年年頭01真係有篇報道話佢要2021年開演唱會

點解中秋節當晚唔開
我中秋注定一人想有Dear Jane陪

唱唔唱得銀河修理員先

人類不宜飛行最尾個段擺明又係講緊香港

今年 CAS 同 DJ 都有紅館加持,鏡仔風頭又咁勁,年尾有好戲睇?
舊時狂熱過的,一想到便能躍現

JANICE?
hin0526 發表於 2021-8-16 14:08

第一手係F...年頭唔接姐姐,其實已經立即幫佢計劃好晒(就係點解錄晒歌既原因),但又一直見到其他人搞唔成,先話不如放棄轉出國語碟(點知決定走之後香港演唱會就可以如常舉行)有小小埋怨聲既,如果接咗姐姐再緊接出國語碟會易做好多,現在大家都見到新歌反應係如何...
之後先到J,其實J以IOTBS理念出發好難做大場,因為咁所以想搵下其他場做唔做到....
之後先再到DJ...

其實DJ開唔知係好事定唔好事,紅館前仲有兩三個騷要做...
希望仲有新野可以係紅館度睇到啦!

第一手係F...年頭唔接姐姐,其實已經立即幫佢計劃好晒(就係點解錄晒歌既原因),但又一直見到其他人搞唔成 ...
rfv123 發表於 2021-8-17 09:43

兩年再開紅館都好密下
唔知今次會唔會有機4面台

兩年再開紅館都好密下
唔知今次會唔會有機4面台
Lewis 發表於 2021-8-17 10:56

但兩年都有好多hit songs
陳蕾食咗喉糖未?

想睇,但未必搵到人陪
【This is MC】澳門見

上年幾乎播到至尊歌的 銀河
唔會唔唱掛,
加油DJ
一棵樹要成長得茂盛,根一定要札實。無論我去到哪裡,我都會記住,我的母語是廣東話。我只愛廣東歌

想睇,但未必搵到人陪
lemontea1069 發表於 2021-8-18 04:34

ME TOO 不如一齊睇

ME TOO 不如一齊睇
Thomas 發表於 2021-8-18 10:03

好喎
【This is MC】澳門見

第一手係F...年頭唔接姐姐,其實已經立即幫佢計劃好晒(就係點解錄晒歌既原因),但又一直見到其他人搞唔成 ...
rfv123 發表於 2021-8-17 09:43

成個WARNER 多人到不得了, 到底MANAGEMENT 諗緊D乜野?

Tim唔該練好把聲先

好期待,希望買到飛,但我覺得應該會加場

回復 35# ychmarco1023

我都覺得會加,希望買到

加場加到22-25?
睇黎會開5場 wor

開四面台?

加場加到22-25?
睇黎會開5場 wor
Lewis 發表於 2021-8-20 15:42

Tim把聲唱唔到咁多場 三場其實都極限挑戰

四面台

Source: hkticketing

連佢地都自爆係前一個月先收到ORDER要開...
咩都搞得勁急...慘

都幾易買
陳蕾食咗喉糖未?

都幾易買
stephybest 發表於 2021-8-25 10:24

超暢順
SAMMI 三米

都幾易買
stephybest 發表於 2021-8-25 10:24

見IG有D人話買唔到
利申: 無東亞卡

見IG有D人話買唔到
利申: 無東亞卡
Lewis 發表於 2021-8-25 10:36

佢係買唔係最貴/最平?

我買完一轉再入過去買都好順
SAMMI 三米

好彩一早內部訂咗
Infinity & Eternity

超暢順

9月2號公售