返回列表 發帖
加25/9

佢地人氣真係好勁 加場都合理
魂冇影啲歌真係好難聽

幾時加埋星期日

無加21號晚,中秋都係注定一人

主辦機構英皇娛樂(香港)有限公司及合辦機構華納唱片有限公司經與康樂及文化事務署商議後決定,《Dear Jane Pendulum Tour 2021》將不會安排於售票處售票,只設網上、流動應用程式及信用卡電話訂購。

售票詳情如下:

《Dear Jane Pendulum Tour 2021》
香港體育館(紅館)
22-25/9/2021
$780, $580, $480, $300

共4場,約12,000張門票於9月2日(星期四)上午10時起於城市售票網公開發售。

打你咩,內部爆哂,冇得訂25號,要自己搶
Infinity & Eternity

25/9

$780 - Row A-15
$580 - Row 16-20
$480 - Row 21-26
$300 - Row 27-29
Row30打後無賣

咁應該無開足85%位, 同埋望落$480霏都唔抵買

仲未入到 慘

3次入到都彈返出黎
【This is MC】澳門見

Selling much better than I thought. I guess 銀河修理員 really push them to a different level than in early 2019.

買到

賣得咁快, 等佢加場算

賣得咁快, 等佢加場算
Lewis 發表於 2021-9-2 14:18

加20號
「微笑之中 接受還未有 答案。」

Selling much better than I thought. I guess 銀河修理員 really push them to a different level than in ...
kin888 發表於 2021-9-2 11:30

Agree
樂隊開到五場 好犀利 RB今年都係4場 DJ街客真係好多

DJ紅過RB?可以開多一場
魂冇影啲歌真係好難聽

DJ紅過RB?可以開多一場
stephybest 發表於 2021-9-2 17:29

咁都正常嘅

人地啲歌係hit啲喎

唔知會唔會唱番作俾別人的歌e.g. 心之科學/多喝水/13樓大笨象etc

開到第五場係因為內部爆哂,要加場還飛債

估會多人睇
但無諗過爆到咁

主辦機構英皇娛樂(香港)有限公司及合辦機構華納唱片有限公司經與康樂及文化事務署商議後決定,《Dear Jane Pendulum Tour 2021》(加場)將不會安排於售票處售票,只設網上、流動應用程式及信用卡電話訂購。

售票詳情如下:

《Dear Jane Pendulum Tour 2021》(加場)
香港體育館(紅館)
20/9/2021
$780, $580, $480, $300

共1場,約5,200張門票於9月9日(星期四)上午10時起於城市售票網公開發售。

爆到咁

其實限每人買4張已經唔洗同黃牛爭
依家個個都要搵黃牛買 勁on9

其實限每人買4張已經唔洗同黃牛爭
依家個個都要搵黃牛買 勁on9
Lewis 發表於 2021-9-9 09:36

英皇做主辦,你就知幾on9

英皇做主辦,你就知幾on9
pooh1460 發表於 2021-9-9 09:46

個網其實好順, 但一黎人俾人掃曬D連位
黃牛成為最大嬴家

去到輸入card no. 同我講連接逾時,彈我出去,明明仲有13分鐘,做乜彈我出去

又賣晒了

25/9

$780 - Row A-15
$580 - Row 16-20
$480 - Row 21-26
$300 - Row 27-29
Row30打後無賣

...
阻住 發表於 2021-9-1 16:43

其實⋯⋯ 呢個係五成嘅seat plan,五場即係兩場半。Rb係六剩幾嘅四場,其實兩者差唔多。不過開咁少位,賣多場聽落去係威啲嘅~

其實⋯⋯ 呢個係五成嘅seat plan,五場即係兩場半。Rb係六剩幾嘅四場,其實兩者差唔多。不過開咁少位 ...
gapgipgap 發表於 2021-9-16 09:20

我覺得價錢咁樣分幾好
唔會同一票價行數差太多

其實⋯⋯ 呢個係五成嘅seat plan,五場即係兩場半。Rb係六剩幾嘅四場,其實兩者差唔多。不過開咁少位 ...
gapgipgap 發表於 2021-9-16 09:20

RB唔係開75定85%咩

RB唔係開75定85%咩
Lewis 發表於 2021-9-16 18:01

開show前放寬到七成,但係畫唔切足七成,因為啲飛已經出咗街,只能有限度加位。

有冇人睇首場?
記住這刻細節與感覺 直到一百歲

今晚嘉賓好似係環球歌手 唔知係邊位

sophy

今晚嘉賓好似係環球歌手 唔知係邊位
JJJA 發表於 2021-9-20 20:38

美迦?

美迦?
misterben111 發表於 2021-9-20 21:40

有迦迦同融姨

青口合唱Mad
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

DearJane 20/9

1.最後一間唱片鋪
2.YellowFever
3.不許你註定一人
4.到此為止
5.永遠飛行模式

6.寧願當初不相見
7.咖啡因眼淚
8.2084
9.身體語言 (ft Missjanny)
10.給防護罩一吻 (ft Sophy)
11.人類不宜飛行
12.哀的美敦書

13.約翰與洋子
14.別說話
15.草戒指
16.世上唯一雙細胞

17. I wish(jackal)/神奇的糊塗魔藥(Nice)/網絡安全隱患(Howie)/Let it go(Tim)

嘉賓:Aga
18.Mad(DJ Aga 合唱)
19.理性與任性之間 (Aga)

20.未開始已經結束
21.經過一些秋與冬
22.只知感覺失了蹤
23.哪裡只得我共你
24.二十年後的歌

~Encore~
25.遠征
26.聖馬力諾之心
27.銀河修理員

有迦迦同融姨
JJJA 發表於 2021-9-20 21:55

??????有融e咩

DearJane 20/9

1.最後一間唱片鋪
2.YellowFever
3.不許你註定一人
4.到此為止
5.永遠飛行模式

6.寧願當初 ...

samxdxd 發表於 2021-9-20 23:24

反白呀

Rundown 都幾悶下
Gin Lee AGA come back
肥婆馬上收皮

係咪唔會再有機會聽到最初期啲快歌?

阿Tim好靚仔

??????有融e咩
samxdxd 發表於 2021-9-20 23:36

係觀眾席見到

街客會好鐘意
魂冇影啲歌真係好難聽

DearJane 22/9
20:30 開始
最後一間唱片鋪
YellowFever
不許你註定一人
到此為止
永遠飛行模式

寧願當初不相見
也許我不會活多一歲

身體語言 (ft Missjanny)
給防護罩一吻 (ft Sophy)
係咁先啦 (ft MC $oho & KidNey Kayan9896)
人類不宜飛行
哀的美敦書

Unplugged
無可避免
別說話
終點的擁抱 (Howie)
世上唯一雙細胞

I wish(Jackal)/神奇的糊塗魔藥(Nicea)/網絡安全隱患(Howie)/Let it go(Tim)

未開始已經結束
經過一些秋與冬
只知感覺失了蹤
哪裡只得我共你
二十年後的歌

Encore
遠征
聖馬力諾之心
銀河修理員
23:07完

DearJane 22/9

最後一間唱片鋪
YellowFever
不許你註定一人
到此為止
永遠飛行模式

寧願當初不相見
也許 ...

misterben111 發表於 2021-9-22 23:15

今晚有無可避免 想睇今晚

今晚有無可避免 想睇今晚
samxdxd 發表於 2021-9-22 23:28

半首unplugged only

估唔到係咁先啦會跑出 搶先登上紅館

睇完 RUNDOWN 真心覺得可以唔洗睇都 OK

第一隻碟o既歌一首都冇
男兒當打交,放大假咁正都唔玩

想聽富上代