返回列表 發帖

《七救星》討論區

單選投票, 共有 55 人參與投票 查看投票參與人

投票已經結束

74.55% (41)
5.45% (3)
10.91% (6)
5.45% (3)
3.64% (2)
您所在的用戶組沒有投票權限

七救星

演員 七仙羽
類別 Ch.99 自家製 實況娛樂
下集播放時間 ch.99 23:00

部分精嬅:

SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

林作係咪只係出現一集,有佢係度唔多想睇

完勝柒公主

暫時睇咗第三四集 都幾多笑位

你睇下佢個「腩」樣
我係淑女
郭醫生
你睇下佢個狐狸尾巴出咗嚟
我佛慈悲
sorry, excuse me

要睇返杜如風嗰集先
Jason's Playlist 2024
Week 17 填詞魂 - 謝雅兒

林作係咪只係出現一集,有佢係度唔多想睇
lmml4 發表於 2021-8-24 01:42

冇錯
離不開 留不低

八鮮乳嗰度真心笑死
離不開 留不低

睇完覺得真係抵 PI3XL 唔紅 成班好似 MK 仔咁

賴爽 發表於 2021-8-24 10:45

(八卦野)呢三條友喺我老公間公司度拍野
凌晨12點仲喺度嘈生晒話「練歌」~
嘈住晒住喺度既居民, 多謝晒@@
寒樂欣選2023 已開波,視乎幾時得閒就更新。
IG: lyric.alligraphy

你地究竟係荃粉定七師傅粉架?
再將我相信的如煙火般綻放

賴爽 發表於 2021-8-24 10:45
PIX3L 成班 MK 仔有份同 Edan Jeffrey Stanley 拍 i.SWIM

娟姐個集都好睇
SSN Chart (26 Apr)  冠軍: 也許沒有未來神 - per se  |  亞軍: 撞到正 - 泳兒

黃翠如做戲好屎

佢又唔係集集都好笑 不過大部份時間都係笑死觀眾嘅
好正 根本係俾7cfu自high嘅節目

PIX3L 成班 MK 仔有份同 Edan Jeffrey Stanley 拍 i.SWIM
boy4dudes 發表於 2021-8-24 11:53

PIX3L幾時出歌擔心佢哋個新人金奬同十大會無左
一想李髮膚 枯得更快 想得心血澎湃

travelgo 好耐無見

travelgo 好耐無見
一個小子 發表於 2021-8-24 23:00

遲 D 過檔

on07111 發表於 2021-8-24 21:35

唔係上年出道咩 ?

on07111 發表於 2021-8-24 21:35