返回列表 發帖
Vani 連續2日都播 荊棘海
Kft 發表於 14/9/2021 08:11
訪問環節嘛
應該就安全架啦
Music Awards 詳細得獎名單,多謝支持
Music Picks Week 37 (11/9/2021)

1. 因愛之罪名 - 馮允謙   2. 係咁先啦 - MC $oho & KidNey   3. 風的形狀 - 岑寧兒   4. 無可救藥的浪漫 - 張進翹   5. 人類不宜飛行 - Dear Jane

Jay 派埋3rd plug, 應該踢走Jer入903 男三甲

不過男銀就無份啦

Jer 就十大啦

最男最組最歌都係大國架啦 ...
joey2009 發表於 2021-9-13 22:42

希望903會buy一步一悔過 Jay要男銅啊!

Vani 連續2日都播 荊棘海
Kft 發表於 2021-9-14 08:11

都高位左甘多weeks,估計就係要佢今week排20.。

荊棘海前面仲有better同風的形狀等冠
係榜尾排下隊都okay啦
01. 馮允謙 - 因愛之罪名 | 02. Kendy Suen - 無名故事 | 03. Nowhere Boys - 無處遊人 | 04. 鄭秀文 - 螢 | 05. 小肥 - 廢柴

荊棘海前面仲有better同風的形狀等冠
係榜尾排下隊都okay啦
yinjai 發表於 2021-9-14 09:09

Viu 都似過多2weeks會冠,發明星夢台都係。係差港台今week危危符。

覺得jer無十大
今年十大好逼無位
PEACH 發表於 2021-9-14 01:21

要推多4首160上去
better同風的形狀都唔似有160
容祖兒 // 張敬軒 // RubberBand // MC張天賦 // 陳蕾 // MIRROR

140 嗰啲都未驚
話首15幾無十大
FUN
Music Picks Week 37 (11/9/2021)

1. 因愛之罪名 - 馮允謙   2. 係咁先啦 - MC $oho & KidNey   3. 風的形狀 - 岑寧兒   4. 無可救藥的浪漫 - 張進翹   5. 人類不宜飛行 - Dear Jane

未來台長 唔使做節目啦
小伙子. 發表於 2021-9-13 21:26

頂, 講咁耐都唔知係邊個==

要推多4首160上去
better同風的形狀都唔似有160
Solomon 發表於 2021-9-14 09:33

呢兩首+Dear Jane,仲有而家先9月
真係穩陣得170+個堆

今年已經叫好左d,最重要係美aiiii 都隔左15年冇上過個台拎獎,都對佢有份肯定ge,雖然我覺得機會吾高。 ...
hkbaby 發表於 2021-9-14 08:01

好心比首十大佢LA, 等佢上台SHOW 下QUALI..    溝渠同荊棘海 2 首都好值

好心比首十大佢LA, 等佢上台SHOW 下QUALI..    溝渠同荊棘海 2 首都好值
快劍俠 發表於 2021-9-14 10:29

保軒犧牲品⋯⋯

保軒犧牲品⋯⋯
PEACH 發表於 2021-9-14 10:32

上年保賓真係O 晒咀.. 仲要係暫定, 乾爹都好聽少少    我係VICKY FUNG 會嬲到震

呢兩首+Dear Jane,仲有而家先9月
真係穩陣得170+個堆
PEACH 發表於 14/9/2021 10:28
好似講到十大話谷就谷咁

數吓邊啲一線仲未有

KAY?
DEAR JANE?

無啦而家守喺個尾
咪JAY FUNG 同JANICE 囉

環球嗰堆人上到榜先算
三個月無發市.

好似講到十大話谷就谷咁  

數吓邊啲一線仲未有

KAY?
DEAR JANE?

無啦而家守喺個尾
咪JAY FUNG  ...
kwanie 發表於 2021-9-14 10:43

但係環球Sony計quota應該會有十大

但係環球Sony計quota應該會有十大
ifeinano 發表於 14/9/2021 10:47
環球連上榜都有困難學乜人爭十大

SONY 當你有一個
咁都唔到JER 走啦

SONY 當你有一個
咁都唔到JER 走啦  ...
kwanie 發表於 2021-9-14 10:47

應該未傾掂數遮,又或者Eason年底出歌

Jay Fung  一步一悔過好聽! 暫時未聽到播
Gum Leng Lui

上年保賓真係O 晒咀.. 仲要係暫定, 乾爹都好聽少少    我係VICKY FUNG 會嬲到震 ...
快劍俠 發表於 2021-9-14 10:33

唔知做乜要推佢上去,不過就算英皇冷待泳兒,佢都係好似啲日本企業咁養佢哋過世,都算係咁

BTW 吾知真假,有泳粉話 美aiiii下一plug已準備,叫 愛琴海 可能行pop jazz甘wor。如果真,美aiii ...
hkbaby 發表於 2021-9-14 01:35

愛琴海?? 大灣區賣樓?
AGA vs Gin 的時代來了

唔知做乜要推佢上去,不過就算英皇冷待泳兒,佢都係好似啲日本企業咁養佢哋過世,都算係咁  ...
jcbartleby 發表於 2021-9-14 11:31

咁泳兒都算好彩,楊生覺得佢聽聽話話安份守己

Mi 首歌派咗未架

Mi 首歌派咗未架
kwanie 發表於 2021-9-14 12:25

派左,903website有, 2:00出MV
https://instagram.com/stories/sa ... tm_medium=copy_link

快劍俠 發表於 2021-9-14 11:57

佢係咪加簽左好耐約?有印象個時佢媽媽出事佢公司好似都比好多support佢

攞到女銅又如何,人氣一直低迷,歌曲傳唱度仲低過Mag同陳蕾
Serendipity 發表於 2021-9-14 03:54

但反而viu 佢拎到十大

牙姜

SONY 當你有一個
咁都唔到JER 走啦  ...
kwanie 發表於 2021-9-14 10:47

真係唔知搞乜,唔好話Gin連女金迦都冷待,仲以為呢隻會谷十大。

頂, 講咁耐都唔知係邊個==
快劍俠 發表於 2021-9-14 10:23

傑朱?
但點解佢會係未來台長,憑甚麼?

派左,903website有, 2:00出MV
angelcheng0203 發表於 2021-9-14 12:56

點會揀星期二派台㗎
R.I.P螢

傑朱?
但點解佢會係未來台長,憑甚麼?
Serendipity 發表於 2021-9-14 13:12

黃細7主要攻擊對象

牙姜
小伙子. 發表於 2021-9-14 13:10

唉 chur 到咁
好彩依家冇咩事

快劍俠 發表於 2021-9-14 11:57

吳浩康呢啲都仲養緊,泳兒好值得養啦

黃細7主要攻擊對象
PEACH 發表於 2021-9-14 13:16

佢哋有瓜葛㗎咩?就算有同台長有乜關係

唉 chur 到咁
好彩依家冇咩事
victor1991415 發表於 2021-9-14 13:16

:(
SSN Chart (10 Sep)  ||  鏡榜冠軍: 虎道門 - 江畢生、楊樂文 鏡榜第二季季選
1. 日 出 時 讓 街 燈 安 睡 (1 Week No.1) - Gin Lee、張 學 友
2. 虎 道 門 - Anson Kong、楊 樂 文
3. 搞 不 懂 - 陳 卓 賢

牙姜
小伙子. 發表於 2021-9-14 13:10

好心痛呀
Jason's Playlist 2021 Week 37
#1 逐個逐個 | Jan Curious

真係唔知搞乜,唔好話Gin連女金迦都冷待,仲以為呢隻會谷十大。
Serendipity 發表於 2021-9-14 13:12

上年cunt播到爆 今年就...

仲有唔夠2星期就927
希望姜B無事
Steven's Top 20 Collections Week 38
01  係咁先啦 - MC $oho & KidNey feat. Kayan9896
02  砂之器 - 柳應廷
03  風的形狀 - 岑寧兒

黃細7主要攻擊對象
PEACH 發表於 14/9/2021 13:16
?__? 佢有咩咁出名?

QUEEN!
Jason's Playlist 2021 Week 37
#1 逐個逐個 | Jan Curious

佢係咪加簽左好耐約?有印象個時佢媽媽出事佢公司好似都比好多support佢 ...
pkl 發表於 2021-9-14 13:08

美泳今年第15年。3家姐係第14年走?

仲有唔夠2星期就927
希望姜B無事
steven 發表於 2021-9-14 13:49

就嚟927佢地又要練歌
好心就唔好安排佢地直落咁多個鐘啦
燈~~~ 凳燈凳鄧凳燈~ 凳燈凳

祝姜b早日康復.

QUEEN!
JasOh103 發表於 2021-9-14 14:03

好正~~
SAMMI 三米

BETTER 星期日急姐之後就無再播過

QUEEN!
JasOh103 發表於 2021-9-14 14:03

電腦個mon太細
冇嗰日喺九展睇咁震撼
如在風暴中 重新歷練意志

BETTER 星期日急姐之後就無再播過
kwanie 發表於 2021-9-14 15:13

終於+1
第38週冠軍歌 : 荊棘海 - 泳兒

今日Gin Lee播左一次(空姐)
SSN Chart (10 Sep)  ||  鏡榜冠軍: 虎道門 - 江畢生、楊樂文 鏡榜第二季季選
1. 日 出 時 讓 街 燈 安 睡 (1 Week No.1) - Gin Lee、張 學 友
2. 虎 道 門 - Anson Kong、楊 樂 文
3. 搞 不 懂 - 陳 卓 賢

gigi第一首個人單曲《真話的清高》將於9月尾派台
強烈抗議劣政屍濫告支聯會煽動顛覆國家政權罪!!

gigi第一首個人單曲《真話的清高》將於9月尾派台
酷愛903 發表於 2021-9-14 16:26

唔係張家誠同張美賢我唔聽

jcbartleby 發表於 2021-9-14 16:59

喜歡美腎
Dua Liza: 羅家英 wanna see me dancing with somebody

jcbartleby 發表於 14/9/2021 16:59
仲要有JOHNNY YIM 老土編曲先成事